Ben geçen sene Mart ayinda lazere başlamıştım 1 yılı geçti bütün seanslarımı tamamlama rağmen sanki hiç gitmemişim gibi çoğaldı vücudumdaki tüyler. Batıklarım çoğaldı bacaklarım resmen alerji gibi oldu bugün gidip konuşacağım güzellik merkeziyle paramı geri istemeyi düşünüyorum verirler mi bilmiyorum vermezlerse nasil hangi yolla aldırabilirim paramı. Nerelere şikayet edebilirim. Hangi kurumun ismini verirsem paramı verirler. Ne söylemeliyim gidince kavga etmek istemiyorum çünkü sinirlerime hakim olamıyorum. Haklıyken haksız olmamam lazım. Nasil kendimi ifade edebilirim. Nasil hakkımı kavgasiz savunabilirim? Lütfen yardımmmmm
Hormonlarında sorun vardır hastaneye vs baktır yeni paket al devam. et derler para falan alamazsin güzellik merkezlerinden zaten imzalı sözleşmeli aldığın hizmet var , he insaflı biri çıkar duruma. bakarsa ne ala
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten ağızları iyi laf yapio yeni paket al yok yeni kremler geldi yok bakım ürünleri bilmem ne yakami kurtaramadım.
ben aldim geri paramı ama biraz uğraştırdi. bunlar bana diod lazer dedi ama değildi. buz lazer de değildi. anca şöyle fark ettim cihazlarının markasını araştırdım IPL dedikleri ışıklı epilasyon olduğunu fark ettim bu hem nanometresi belirsiz tüylenmeyi arttiran hem de zararlı bi şey. sizi sikayet ederim diye tehdit ettim Google yorumlarınızı 1 puana düşünürüm dedim. kotu reklamdan korkuyorlar. esi polisti kadının ama beni korkutamadilar muhasebecileri de ikna etmeye çalıştı en sonunda odedi
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende hakkımı almak için elimden geleni yapicam valla ne kadar süre uğraşırım bunlarla bilmiyorum biraz çirkeflerde ağızları iyi laf yapio gerekeni yapicam heryere şikayet ederim olmazsa
sana imzalattiklari bi yan etki onayi bilgilendirme kagidi falan vardir orada lazer cesidini yalan yazıyorlar o formun fotosunu cek kullandiginiz cihaz bu değil diye yürü
Boyle bir durumda inkar etme durumlari var. Yinede istersen vimer var maliye bakanligina ait oraya şikayet edebilirsin sana fatura kesmedikleri icin ceza kesebilirler
Haklisin ya gerçekten anlamıyorlar. Bide bir sürü ürün satmak için kırk takla atıyorlar 1500₺ krem parası istiio çok iyi bi kremmiş de bilmem ne vallahi bıktım
Güzellik merkezleri ya da böyle şirketler genelde zaten hep somuruyor hepsi değil evet isini güzel yapanda var. Ben bir kere gittim ikinciye bile gidemedim hepsi kötüydü kana davranıyorlardı tersliyorlardı arkadasiminda kollarını yakmışlardı. Özel hastanede gittim mis gibi hemşireler yaptı isini iyi bilen hem de güvenilir yanı