Kızlar Bir Adım ÖneErkeklerde yüz hatları ne derece önemli? Yakışıklı ve çekici olmalarında büyük etki sağlıyor mu, yoksa daha çok fizikleri falan mı etki sağlıyor?Michele Morrone#EdamedaBeauty ꨄ︎𝓔𝓭𝓪𝓜𝓮𝓭𝓪ꨄ︎
Erkeklerin yüz hatları yakışıklılıkta önemli bir faktör müdür?
Benim için oldukça önemli. Vücut her ne kadar iyi olsa da yüz her zaman ince çizgimdir. Kas yapıp şekillenmek estetik yapıp şekillenmekten daha kolay sonuçta :)
Evet çekiliyor belki bitmiştir çekimleri Ağustos dan sonra sonbahar gibi yayınlanacak deniyordu bekliyorum bende 😅 Kadın ölmüyor Massimo nun düşmanlari tarafından kaçırılıyor deniyor başka bir mafya tarafından dedikodu bunlar bakalım nasıl olacak 😅
Yuz hatlari önemli. Herkesin zevkine saygim var ama gifteki adam beni hic cekmiyor, yakışıklı da gelmiyor. Turkiyede bundan daha yakışıklılar var. Italyandan cok hintililere benziyor ten rengi falan. Bu adami gordukten sonra italyan erkeklere bakis açım değişti italyanlari begenmez hale geldim ve bu adamin abartildigini dusunuyorum. Ki italya akdeniz ulkesi olarak turk erkeklerine de benzeyen tipler oluyor. Bu benim fikrim tabi. cekici bulan kadinlar var zevk meselesi.