Tavsiye ederim, dudakları kurutmuyor, yumuşacık ve kalıcılığı çok çok iyi normal bir ruja göre
https://imgyukle.com/f/2022/04/14/Rrxboe.jpg
Esmerlere de güzel olur
Merhaba. :)
Ben de beyaz tenliyim ve günlük kullanımda dudak makyajında çok açık ve de çok koyu tonları tercih etmiyorum. Genellikle şeftali ya da pembe tonlarını kullanıyorum. Bana yakışıyor ve size de yakışacağını düşündüğüm bir öneride bulunmak istiyorum. Umarım size de faydası olur. :)
Şu tonlar beyaz tenlerde güzel olur günlük ruj için💄 Avon, Farmasi ve Note.

Cevap
10Cevap
Selam gadası 🙃
Nude tonlar oldukça hoş olacaktır.
cilt alt tonun ne? Biliyor musun ona göre öneride bulunayim
Sıcak, damarlarım yeşil
O zaman sende benim gibisin sana pembe tonlar çok yakışmaz. Kahverengi tonları daha güzel durur. Kahverengi olarak da Maybelline toasted chestnut ruju güzeldir. Likit mat isterim dersen Maybelline newyork serisine bakabilirsin ben 75 fighter kullaniyorum memnunum 👍🏻 hafif mor alt tonlu rujlar da güzel gider note 303 numaralı rujda güzeldir. Maybelline 745 wooden wooden brown güzeldir. Nude olarak ilk golden rose 501 dudak kalemi önerebilirim ardından golden rose long stay serisinden nude olan rengini tercih edebilirsin kahverengi dudak kalemi ararsan golden rose 502 dudak kalemi güzeldir.
maybelline new york superstay ink crayon lipstick ve maybelline lifter gloss moon nasıl olur
ink 10 dreamerden mi bahsediyorsun? 🤔 Hangi rengi beğendiğin senin. Gloss moona baktım pembe alt tonlu ama gloss sonuçta pek etkilemez tatlı bir görünüm elde edersin ben biraz daha vamp gorunum seviyorum. Koyu kullanirim hep. Gloss moon u beğendim. Diğerinde hangisni diyorsun?
Şu kalem rujlardan
hangisi olsun bilemedim
Valla ben 10-20-110- 105 olanları beğendim sen hangi ton istiyorsan onu al ama kahve istiyorsan 20 nude istiyorsan 10 Pembe tonlarında istiyorsan 85 e göz atabilirsin. Güzelmiş bu serisi
10 numara makyajsız cilde böyle oldu bende
ama kararsız kaldım
Fondötenli cilde denemem daha doğru olacak sanırım
Bence çok güzel durmuş bu ton sende 👍🏻 ben şahsen begendim. Cildinde öyle mat değil gayet canlı duruyor gözüken kısmı ve cildin bence senin nötr alt tonlu gibime geldi. Çoğu renk kabul eder yüzün
Şahsen çözebilmiş değilim tam olarak cilt alt tonumu.. sarılık var damarlar yeşil ama yanaklarım cildim kızarır soğukta, sıcakta
Nötr de olabilir..
Fondöten olarak loreal paris True Match 1D1W golden ivory kullanıyorum ama sarı gibi gelmeye başladı, başka mı denemeliyim sence?
Benimde öyle bir ruja ihtiyacım var ama bir türlü numarasını tutturamiyorum. Hep çilekli nivea kullanıyorum. Tavsiye gelirse haber ver knk ;)
Nude tonlarda bir şeyler kullansan çok yakışır
Ozel bi yeremi gitcen peki
Yok günlük üniversitede falan
pembe
Öneririm sür bencede
Açık tonlar kullan
Bordo jartiyer
Nude tonlar
Gul kurusu
Off kiii ne of
Şeftali tonları
Kırmızı sürme de