Yazılan her görüş kaldırılıyor bilginiz olsun?
Büyük göğüsler güzellik algılarını değiştirdi mi?
Yazılan her görüş kaldırılıyor bilginiz olsun?

Büyük göğüs seven çoğu insan ya kendinde olduğu için ya da algı değişip topluma uyduğu için seviyor. Gerçekten güzel olduğunu düşünüp seven kitle az, oysaki eskiden 80 beden ya da 75 beden göğüslü manken görünce herkesin dibi düşerdi. Ve bence göğüs bu kadar objeleştirilmemeli
Merhaba öncelikle ben böyle bu kadar büyük göğüs sevmiyorum ayrıca hiç kadına da yakıştırıyorum o ne öyle iğne ile dokunsan patlar mış gibi normal olması gerektiği gibi en güzel olanıdır yani benim fikrim bunlar
Herkesin farklı bir aurası var bence yani göğüsleri küçük olunca çirkin büyük olunca güzel diye bişey olmuyo bence herkese farklı yakışıyor
Rica ederim
Benimkiler kucuk erkeklerin begenmesıne gerek yok mükemmelim huyumda oyle oh oh iyikş ben😘
Cevap
37Cevap
Erkeklerin sevmesi hiç önemli değil bir kadın kendini nasıl mutlu hissediyorsa o önemli sürekli karşısındakine kendini beğendirmek için kılıktan kılığa giren insanlar yazık oluyor シ
Sanırım tarayıcıyı kullanmak gerekiyor
Görüşleri sadece soru sahibinin cevap verme hakkı daha doğru oluyor keşke uygulamada daha iyi olsaydı da tarayıcıya girmek zorunda kalmasaydık ㋛
Büyük bence estetik durmuyor hoş görünmüyor. Küçük veya orta daha iyi olur aslında. Cinsel bölgeye görede kişi tercihi yapılmamalı tabi sonuçta doğuştan gelen bir şey estetik vb. Operasyonlar dışında değişmez.
Önemli olan 80 85 90 degil cup ya cup bunu nasıl bilmez kadınlar 😡 hayır aura sı olan kadın her zaman güzel gelir
kahve göğüs kucultuyormus büyük sevenler için tavsiye etmem 😁
Büyük göğüsler uzaktan güzeldir dokununca pek de zevkli olmadığını hissettim küçükler daha güzel his veriyo
Orta seviye tercihimdir :D Yani aşırı büyük meme de bana itici geliyor.. Keyifli akşamlar..
85b nin üzeri lükse girer, 95c nin üstüne ayeı kimlk çıkartmak gerekiyo gibi duruyor. Kapıyı falan açıyolar geçerken
Milyonlarca yıldır küçük mü seviyolardı ne oldu da değişti
Yani Silikon Yapılarak Büyütüldü İse İtici Dik Sert Saçma Ama Doğal İse İyi
Fazla büyük olmasına gerek yok bu ve orta boy yeterli
değiştirdi evet ama bence bu algılar olmamalı herkes olduğu gibi güzel
Göğsün büyüğü küçüğü önemli değil, süt mü alacağız?
Kimin sahip olduğu örnmli.
Erkek bi yasa kadar inek memesi gibi olani sever sarkinca topuklar 😂
Fotoğraftaki kadar büyük olmasa da sanki büyük göğüs algısı hep vardı , değişen bir şey yok.
Buyuk gogusler itici duruyor onun yerine ufak olupta dik olmasi daha hoş
Kızlar beğenmemiş kendilerinde olmayınca itici oluyor tabi hahahahahahha tabiki de büyük 1 0 öndedir
Bu da çok itici ama yani. Kum torbası gibi kroşe atası gelir insanın
Büyük göğüsleri olup küçülten tanidiklarim oldu.
Güzellik kişiye göre değişiyor sonuçta.
Bütün kadınlar ve bütün uzuvları kötü çocukların, playboyların ve mafyaların emrine amade olduğu için beni ilgilendiren bir konu yok.
Bu öznel bir konu, kişiden kişiye değişir, ben tam aksine büyük kalçalı ve büyük göğüslü kadınları çekici bulmam hatta beni kadınlardan soğuturlar diyebilirim
Evet olabilir. Çünkü göğüs ve kalçalar erkeklerin doğası gereği doğurganlığı çağrıştırdığı için herzaman çekici gelmiştir.
Ben sevmiyorum. Süt ineği gibi koca memeler çirkin duruyor soyununca
Degiştirnez mi hiç baksana amarikan patriot fuzesi gibi
Çok büyük gögüsler itici duruyor bu bir gerçek
Büyük göğüs çok itici geliyor bana
Erkekler niye gogus seviyor anlamiyorum
Güzel bulmuyorum kocaman göğüsleri.
Portakal iyi limon cık 🙂
Kavun karpuz itici
Yine moralim bozuldu ya, keşke memelerim olsaydı büyük olmasaydıda biraz kadinsı hissetseydim
Bence fazla büyük iyi değil
Görseldeki kötümü sizce
Evet küçük göğüslüler bence kötü.
85 den yukarısı hoş gelmiyor bana
Beğenmiyorum.
oy oy eminem nedir bu güzellikler
Evet büyüklerin hastasıyızz 😂
90 en ideali dahasi fazla azı da az
Büyük göğüs sevmiyorum itici geliyor
İtici
90 gerisi fazla en ideal 80/85 90
90 ideal gadasi