Saçımı 2 ay önce küllü kumral boyadım doğal saçıma gayet güzel bir ton oldu. Şimdi aktı ve 3 parmak dibim var doğal rengim belli oluyor ve dip koyu kahve uç açık kahve olarak gözüküyor kötü bir geçiş var anliyacağınız. Bende aralarına ışıltı istiyorum sombre gibi fakat bana mecbur dip boyası yapılmalı bence kahve tonları ya da kendi rengim daha sonra paket atılmalı. Kuaför bana dip rengimi boyarken boyanın numarasını rengini söylemez kendini düşünür benimde cebimi düşünmem lazım her ay dip boyası cila biraz zorlar beni. Evde kendin kahve tonları yapıp daha sonra kuaföre gitsem sizce nasıl olur? Hata mı yaparım?
Saçını berbat edersin bu defa düz boyada sabit durursun toparlayana kadar onun akması vs sıkıntı iş bide kuaföre berbat edip gidersen 2 katını alır ettiğinle kalırsın ortada herşeyden önemliside o saçın birdaha toparlanma süreci olacak bence kendin yapma ve sürekli kuaföründe sabit dur herkes farklı birşeyler yapar saça fazla el değmemeli diye düşünüyorum
Biliyorum elbette orası öyle fakat her saçta öyle o kadar sağlam değil biz boya değmemiş saça ombre yaptık yarısı koptu işlem sırasında o gür saçtan eser kalmadı , topluyordular tararken yerden saçları elemanlar saklıyordu fön sırasında , kadına kusursuz yapmamıza rağmen gördüm yani olanları. Bak canım Saç yanarsa toparlanması en az 1 yılını alıyor ve elbette düz boya o kadar zarar vermez ama sen evde kendin boyarsan kaliteli boya kullanmayacaksın onu geç ne kadar tecrübe var boya için? Gelişi güzel boyarsanı kast ediyorum, yarısı tutup yarısı tutmayınca kuaför onu düzetlmek için fazla alır diyorum çünkü biliyor o an zor durumda olduğunu ve hiç uğraşmadan tek kuaföründe sabit durmanı bu yüzden söyledim, herkes aynı yapamaz dip boyanı çünkü herkesin eli bir olamaz.