Güzellik & Bakım Elleriniz size göre ideal mı? Jomeoo Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim ellerim iyi ama bazen damarlarım çok belirgin oluyor ayaklarımda aynı kollarımda Elleriniz size göre ideal mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kalitatif Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ben kendi ellerimi çiçek ekmeğe benzetiyorum sevmem. Ama senin ellerin baya iyi 1 5 Yorumla Jomeoo +1 yıl Çiçek ekmek nasıl Yorumla kalitatif +1 yıl Pofidik işte Yorumla Jomeoo +1 yıl Anladım ama herkesin pofuduk anlayısı farklıdır belki zarif felan olabilirmi Yorumla kalitatif +1 yıl Olamaz imkansız 😅 Yorumla Jomeoo +1 yıl Öyledir öyle :) Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim eller baya uzun ve ince ya birde orta parmağım ( 11 cm) uzunluğundan ötürü birazcık yamuk 😂 0 2 Yorumla Jomeoo +1 yıl Ölçmen hoş ben ölçmedim hiç :D Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Ya 2 yıl önce arkadaş sormuştu da o zaman olcmustuk işte 😂😂 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Tırnakların temiz bu güzel 🤭 ellerim fena değildir ama senin damarlara iğne batırasım geldi 🙄 0 4 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Sen bide benim elimi gör çiçek çiçek😄 Yorumla Jomeoo +1 yıl iğne yok Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @İstanbul_bey göster bakim 🤣🤣 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ay olsa da batırabilcem mi sanki 🤣🤣 Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Tam damar yolu açmalık 1 4 Yorumla Jomeoo +1 yıl Fobim hiç sevmem 3 kişi tutuyor igne görünce ama kurşunu havada çignerim korku degilde fobi 1 kere kan verdim 1 dakkada torba doldu Yorumla FlyingDutchie +1 yıl Aynı durumdayım, sağlıkçı adayı olmama rağmen kan aldırmaktan aşırı korkuyorum ne yazık ki. Fobin olmasına rağmen iyi yine kanın hızlı akmış Yorumla Jomeoo +1 yıl Benim kanım hep hızlı akıyor o yüzden pek üşümem yani bunuda kan verirken ögrenmistm zaten hemsire şasırınca sordum oda böyle böyle biler demişti vucut ısın fazla olur felan ben igneden tek sonrası önemsiz mesela bıçakla kes al sorun yok Yorumla FlyingDutchie +1 yıl Tamamen aynı psikolojiye sahibim seninle, isterse bıçakla kessinler ama o iğne girmesin damara😑 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kibar duruyor ellerim sonra damarlı falan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kendi ellerimi çiçek ekmeğe benzetiyorum sevmem. Ama senin ellerin baya iyi
Çiçek ekmek nasıl
Pofidik işte
Anladım ama herkesin pofuduk anlayısı farklıdır belki zarif felan olabilirmi
Olamaz imkansız 😅
Öyledir öyle :)
Benim eller baya uzun ve ince ya birde orta parmağım ( 11 cm) uzunluğundan ötürü birazcık yamuk 😂
Ölçmen hoş ben ölçmedim hiç :D
Ya 2 yıl önce arkadaş sormuştu da o zaman olcmustuk işte 😂😂
Tırnakların temiz bu güzel 🤭 ellerim fena değildir ama senin damarlara iğne batırasım geldi 🙄
Sen bide benim elimi gör çiçek çiçek😄
iğne yok
@İstanbul_bey göster bakim 🤣🤣
Ay olsa da batırabilcem mi sanki 🤣🤣
Tam damar yolu açmalık
Fobim hiç sevmem 3 kişi tutuyor igne görünce ama kurşunu havada çignerim korku degilde fobi 1 kere kan verdim 1 dakkada torba doldu
Aynı durumdayım, sağlıkçı adayı olmama rağmen kan aldırmaktan aşırı korkuyorum ne yazık ki. Fobin olmasına rağmen iyi yine kanın hızlı akmış
Benim kanım hep hızlı akıyor o yüzden pek üşümem yani bunuda kan verirken ögrenmistm zaten hemsire şasırınca sordum oda böyle böyle biler demişti vucut ısın fazla olur felan ben igneden tek sonrası önemsiz mesela bıçakla kes al sorun yok
Tamamen aynı psikolojiye sahibim seninle, isterse bıçakla kessinler ama o iğne girmesin damara😑
Benim kollarımda var damar 😂
Yanlız değilsin babuş
Kibar duruyor ellerim sonra damarlı falan
Evvet.
İdööal