Alışveriş & Hediyeler Kiko mu, Sephora mı? Hangisi daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba ben bu 3 ürün arasında kaldım hepsinin de yorumu iyi ama kararsız kaldım bu ürünleri kullananlar yorum yapabilir mi Güncellemeler+1 yıl Jsjssj tamam öyle yapayim 😂 Kiko mu, Sephora mı? Hangisi daha güzel? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sofia2021202267 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Fiyatına göre Karar ver knk. Bem İkisinide denedim. Ama Sephora almak Yerine Endirimdeyken 5 tanr Kiko almayı tercih etmişdim sjsjsj 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Fiyatları ikisinin de aynı neredeyse bir tek 20 TLOynuyor bütçem belli olduğu icin üçünden birini seçmem gerek ama bilemiyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sence sephora mı daha kalıcı kaliteli kiko mu Yorumla sofia2021202267 +1 yıl Kalıcılıklarıda Aynı. Ozmn Ambalajı dikkatini çekeni al😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Fiyatına göre Karar ver knk. Bem İkisinide denedim. Ama Sephora almak Yerine Endirimdeyken 5 tanr Kiko almayı tercih etmişdim sjsjsj
Fiyatları ikisinin de aynı neredeyse bir tek 20 TL
Oynuyor bütçem belli olduğu icin üçünden birini seçmem gerek ama bilemiyorum 😂
Sence sephora mı daha kalıcı kaliteli kiko mu
Kalıcılıklarıda Aynı. Ozmn Ambalajı dikkatini çekeni al😅
sephora daha güzel duruyor dudakta
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!