Güzellik & Bakım 65.000 Dolar verseler saçınızı pembeye boyatır mıydınız? ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 158 Yapay Zekaya Sor 65.000 Dolar verseler saçınızı pembeye boyatır mıydınız?1 Yıl öyle gezmek kaydıyla... 🙂İyi geceler... 🙂✨ 65.000 Dolar verseler saçınızı pembeye boyatır mıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
bulsara Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 65000 dolara gerek yok bedavaya boyarım. Sırf işe o şekilde gidemem diye boyayamıyorum.☹ 1 1 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Bedava para olum ne safsınız boyatın alın işte sjsj Yorumla
Gizeemmm8 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Olur bana uyar şu anda da saçlarımın arasında mavi var zaten :D 1 1 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Gök kuşağı gibi gezersin bir şey olmaz 😂 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. Boyamam pembe benim rengim değil ama mavi olabilir...Kızlar Bir Adım Öne 1 0 Yorumla
Ela034naz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 63% +1 yıl Parayla olmasına gerek yok boyatabilirim çok ısrar üzerine gözlerime çok yakışır şimdiki saçım kumral ama olsun yaparım 1 0 Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Bedavaya da yaparım, istiyorum zaten. Kızıl şu an saçlarım, pembe, mavi, yeşil. Renkli bir ruhum var. Her renge boyayabilirim saçlarımı 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 0 Yorumla
firebreather95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Bütün vücudumu boyarım. Pembe Panter gibi gezerim ne saçı 😂😂 2 0 Yorumla
queenofwands Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Boyatırım 😅 beyaz tenli olduğum için kaldırır o yüzden. Esmer olsam olmazdı 1 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı. Vermeseler de boyarım ama verseler hayli hayli boyarım. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Parayla şunu yap diye emir veremezler bu hayatta bana. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Boyatırdım tabii. Yakışır mıydı emin değilim ama olsun, meblağ kabul edilebilir seviyede 😄 1 0 Yorumla
kızılkarınca Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Bedavaya bile yaparım cidden zaten istiyorum sdfgsdfgh 1 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Boyatmam saçımın renginden gayet memnunum boyatmaya gerek yok 1 0 Yorumla
zeyy-1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl allah kahretsin saçımı pembe yapmak için 700 tl vericem 1 0 Yorumla
scarcck Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl pazarda taze soğan seçen adamım ben umut tacirliği yapma 1 1 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Hayat hain benlik bir durum yok 😅 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Boyarım sanırım nasıl olsa daha 1 yıl ülkeye dönme planım yok burdada laf eden olmaz herhalde 🤔 1 0 Yorumla
BurCuuu02 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl bedavaya bile yaparım 1 4 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Neden bedava zaten para veriyolar Yorumla BurCuuu02 +1 yıl ironi kanka :D Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl borca girdiniz la durduk yere 700 TL pembe saç sjsj Yorumla BurCuuu02 +1 yıl tüh :D :D Yorumla
Huzurummmmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Boyatmayacak yoktur bende boyarım:) 1 0 Yorumla
Fairydaily Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ay çok zor valla kazıtmak daha kolay gelir bana 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Evet😃 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı. Boyatmam o kadar marjinal bir tarzım yok 1 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Kaşları da boyayalım mı diye sorarım 😂😂😂 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Hayır boyatmam 1 4 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl +1 günah PiLLy_BheBek +1 yıl +1 sevap çünkü dolara hayır dedim ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl yav sjssj git be kadın içeri girecez artık PiLLy_BheBek +1 yıl Sorun değil ben sarı kuşağım seni korurum🥷neyse ben gideyim 🚶🏼♀️
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı. Evet çek nerde 1 2 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Sana havele etcez sksj Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bekliyor olacağım sjsj Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Boyarım be slash :D 1 3 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Yokmuş slash yeni bitmiş sjsj Yorumla SenDelisinn +1 yıl taze mi bitti :D Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Kaldıda vermiyim ablama bayat sjsj Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Boyarım :D 1 0 Yorumla
UwUyu_seviyorum Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Iıı… saçım zaten pembeye aşırı yakın bir renk 1 0 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hemen 😂 1 3 Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl Abla profilindeki karakterin adı ne? :( Yorumla mavilipenguen +1 yıl Zırlak hatça Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl Off abla yaaa :( Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. boyarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
65000 dolara gerek yok bedavaya boyarım. Sırf işe o şekilde gidemem diye boyayamıyorum.☹
Bedava para olum ne safsınız boyatın alın işte sjsj
Olur bana uyar şu anda da saçlarımın arasında mavi var zaten :D
Gök kuşağı gibi gezersin bir şey olmaz 😂
Boyamam pembe benim rengim değil ama mavi olabilir...Kızlar Bir Adım Öne
Parayla olmasına gerek yok boyatabilirim çok ısrar üzerine gözlerime çok yakışır şimdiki saçım kumral ama olsun yaparım
Bedavaya da yaparım, istiyorum zaten. Kızıl şu an saçlarım, pembe, mavi, yeşil. Renkli bir ruhum var. Her renge boyayabilirim saçlarımı
Bütün vücudumu boyarım. Pembe Panter gibi gezerim ne saçı 😂😂
Boyatırım 😅 beyaz tenli olduğum için kaldırır o yüzden. Esmer olsam olmazdı
Vermeseler de boyarım ama verseler hayli hayli boyarım.
Parayla şunu yap diye emir veremezler bu hayatta bana.
Boyatırdım tabii.
Yakışır mıydı emin değilim ama olsun, meblağ kabul edilebilir seviyede 😄
Bedavaya bile yaparım cidden zaten istiyorum sdfgsdfgh
Boyatmam saçımın renginden gayet memnunum boyatmaya gerek yok
allah kahretsin saçımı pembe yapmak için 700 tl vericem
pazarda taze soğan seçen adamım ben umut tacirliği yapma
Hayat hain benlik bir durum yok 😅
Boyarım sanırım nasıl olsa daha 1 yıl ülkeye dönme planım yok burdada laf eden olmaz herhalde 🤔
bedavaya bile yaparım
Neden bedava zaten para veriyolar
ironi kanka :D
borca girdiniz la durduk yere 700 TL pembe saç sjsj
tüh :D :D
Araya mavi bile attiririm
Boyatmayacak yoktur bende boyarım:)
hemen boyatirim ne zaman veriyorsunuz 😂
Ahahaha yaparım valla yaparım 😃
6500 dolara da çözeriz bana uyar. 😂
Evet tereddüt etmeden hemde 😅
Başvuruyu nereye yapıyoruz