Esmerim ama saç rengimi değiştirmek istiyorum.. Hande erçelin yüzüne benziyor hatlarım.. hangi rengi yapmak daha hoş olur?
Açık renk
Sıcak bej
Soft bej
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sıcak bej harika
Esmere nasıl olur sizce?
Ben çok beğeniyorum daha tatlı ve güzel gözüküyor
Soft bej daha iyi durur sanki 😅
Sıcak bej kötü mü?
Değil ama soft bej daha hoş durur anlattığın yüz hatları ile ☺️
Minnoş bir suratım var ksksks
Minnoşlara daha çok yakışır o zaman 😋☺️
Doktor musun? Benim erkek arkadaşım da doktor ve ayrılma safasına geldim nerdeyse... sürekli kendine dönük ve yoğun akşam 7 gibi mesaj anca hep
Asistan doktorum evet
O da asistan..
Bölümüne göre değişir yoğunluk ben beyin ve sinir cerrahisi asistanıyim
O kbb ve yoğun bir hastanede.. bu kadar özensiz olması normal mi sence
Kbb de yoğun ama sevgilim olsaydı her fırsatta donerdim
Ben anlamıyorum ya o kadar iyiyim güzel olduğumu söylerler avukatım daha çalışma hayatım başlamadı ama... belasını arıyo herhalde
boş ver o zaman , mutlu değilsen niye üzüyorsun kendini
Hiç mutlu değilim bıktım sürekli çalışma hayatından kendine dönüklüğünden ...
Günde 15 dakika konuşuyoruz bir şey paylaşamıyoruz
Niye konuşuyorsun hala o zaman 😅
Sevdiğim için.. belki düzelir diye bende ne yapacağımı şaşırdım
Yani seni daha güzel sevecek birisi vardır ☺️
Haklısın
☺️☺️☺️
Hepsini aynı renk olarak görüyorum.
bence kırmızı saç en seksisi :P
Esmerim 😂 burdakilerden birini seçsen kslsls
İnşallah saçım o tonlara kadar açılır ve yanmaz o tonu istiyorum çünkü? İnşallah çingene gibi olmam ya..
guzel olursunnn. yapınca foto attt :)
B mükemmel.
Pek fark yok
Biraz var kuzu sence bu tonlar esmere olur mu
Cok az fark var bende esmerim 2 fotodaki gibi boyattim cokta yakisti öneririm yani
Ciddi misin kuzu bende onu istiyordum aslında.. ne kadara yaptırdın peki? Saçın uzun muydu nurda ki gibi
Fotodakinden 3-4 cm daha uzundu herzaman gittigim kuaföre gecen sene 300 yaptirdim ben canim
Bana 750 dediler ya çok değil mi
350 ye bir yer yaparız dedi de korkuyorum açıkçası
Bence normal cünki kuaförüm sana bu fiyata olur dedi ve eminim baskasina daha fazlaya yapardi ve dedigim gibi gecen sene yaptirdim her seye zam geldi fönü bile 20 cekerken en son 30 cektirdim
Bence az daha arastir eger 350 civari yapan coksa güven ama digerleride 750 civari fiyat verirse muhtemelen o 350 yapariz diyen yer mahfedicek saclarini
750 lik yere mi yaptırayım kuzu ya korkuyorum saçım acaba yanar mu diye sombre yaptırmıştım hiç güzel olmadı saçım 2 hafta önce... saç analizini önce yapıcaz açılırsa yaparız o tonu dediler.. ben korkuyorum biraz
Dedigim gibi fiyat arastir biraz daha bakalim digerleri hangisine yakin söyliyecek
Pahalı yerler 600 den başlıyor -1200 e kadar diyor ortalama yerlerde 600 700 500 550 arası diyo
Ozaman 350 diyen yerde yaptirma derim ucuz etin suyu kara olur derler
Dimi şu 750 lik yerde yaptırayım? Oraya bile güvenesim gelmiyor saçımı yakar mo acaba diye
Bencede oraya yaptir sansini dene bakalim
Kuzu peki cidden yakışır mi diyorsun?
Bence yakisir bende sen gibi tereddüt ettim ama baya hos durdu bence yaptirmalisin 🥰
Çingene gibi olmayayım da... ama bej tonları esmere yakışıyor ya
Çevren beğendi mi kuzu o zaman?
Cok begendiler inan bukadar iltifat beklemiyordum ve kendimde yakisacagini düsünmemistim dedim en kötü ihtimal tekrar boyatirim ama sonra iyi ki yaptirmisim dedim 😅
Bende öyle diyorum en kötü boyatırım ya da böyle takılırım ne olacak ki diye 😅
Hic gerek yok sans ver yaptir 💕
Kuzum çok teşekkür ederim ya 🤗 erkek arkadaşım da açık tonları biraz beğeniyor gibi sanki bende hafif bir şey demedi de.. saç önemli ya dimi
Rica ederim canim kesinlikle sac görünüs olarak cok önemli
Uçlarından da hafif kestiririm inşallah saçım bu ton olur ve kopma yaşanmaz da boyatırım
Soft