Neden hep dolgun ve kalın hatta kocaman dudaklar rağbet görür? İnce ve küçük dudaklar da güzel olamaz mı yanisi?İnce dudak 💋 𝐸𝑑𝑎𝑀𝑒𝑑𝑎 #EdamedaGüzellikBakım
Evet öyle yani genel olarak böyle bir algı var ama ben kesinlikle aslında güzelliğin burunda bittiğini düşünüyorum çünkü bakıyorum da hani böyle güzel dedikleri bütün kadınlar ya da işte yakışıklı dedikleri bütün erkekler genelde hepsi burnu kusursuz tamam evet diğer yerlerinde kusurlar olabilir ama galiba anladığım kadarıyla güzellik burun etrafında dönüyor
Hemen her kadın gibi ince dudaklı kadınlarda oldukça güzeldir. Fakat dolgun dudaklar daha ön planda olduğu için herkes dolgun dudaklı kadınları daha çok seviyor.
Ben ince dudak, çok hafif kemerli burun daha çok seviyorum. Yüzde en çok dikkatimi çeken yer güzel gözler mesela. Erkekte de kadında da güzellik algım böyle. Bana antik Romalilari hatırlatıyor boyle insanlar, çok hoşuma gidiyor.
Göz bunlara alıştığı için ince dudakları görenler garipsiyor sanırsam. Asıl doğal olan kendi dudağın doğallığı. Şişme silikon dudaklar 👄 kendini çok belli eder oldu. Yakışana yakışıyor ama bazıları da çok itici.
İnce dudak duyunca aklıma sinsi kız geliyor öyle bir caps vardı 😂 Sebebi daha güzel görünmesi olsa gerek özel bir neden bulamadım. Türkler olarak herşeyin dolgununu seviyoruz zaten
ilk fotodaki gibi Alt dudağı sarkık olmasında mesela bazı kadınların ki büyük ama güzel böyle derli toplu bazılarını kide büyük böyle ağızları yamukmuş gibi duruyor ha bana soracak olursan benim kendi tecrübelere dayanarak söylüyorum ben ince dudak dah çok seviyorum ama çokta ince değil yani bu arada fotolarda ki hiçbiri bana göre değil
Hatunumda, Eşşek dudağı gibi silikonlu dudaklardansa ince dudaklı tercih ederim en azından öpüşürken jelibon yemek gibi değil gerçek dudakların lezzetine varırım
burnun kemerliyse de güzel olabilirsin , dudağın inceyse, kiloluysan, gögüslerin büyük değilse, kaşların seyrekse, çene hattın çok belirgiin değilse, boyun kısaysa ya da uzunsa da güzel olabilirsin. güzellik tek kalıp olmak değill😋😋😋