Güzellik & Bakım Evde cilt bakımı yapmak doğru mu? Mаямеlат Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evde Cilt Bakımı Yapmak Doğru mu, yoksa işi uzmanlarına mı bırakmalıyız? Evde cilt bakımı yapmak doğru mu? Cevapla Cilt Soruları İş Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tabiki de her insanın kendi potansiyeli kadar bakım yapabilir mesela benim potansiyelim sadece yüz yıkamaya yetiyor 😂 ürünler hep yarım kalıyor sıkılıyorum her gün hergün onları sürmekle 0 3 Yorumla Mаямеlат +1 yıl yeter bebeğim çok bile ahahhaha.şaka bir yana erkeklere oranla bakımlı ve temizsin yerim seni <3 Yorumla vesvesex +1 yıl Yeterince değil ama normale oranla diyosun hmmm biraz daha dikkat edicem o zaman sen şey yap epilasyonun şarjını doldur 😂 Yorumla Mаямеlат +1 yıl ahaha ağlayı da takıyorum o zaman prize Yorumla
Kızılsükse Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bunun araştırması iyice yapılırsa evde de uygulanabilir önemli olan doğru ürünleribsürmek 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar