Arkadaşlar kısadan kastım 160 felan genelde büyük de durmuyoruz küçük gösteriyoruz minyon tipli olunca neden dikkat çekmiyoruz uzub kızlar çirkin olsada çok dikkat çekiyor bn 167 boyundaym ama bn bile minyon duruyorum bizim akrabalar arsında 180 e yakın kız var yüzü normal ortalama ynai ama anneler falan onu görüp beğeniyor anlam veremiyorum yani
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güzel olan her şekilde dikkat çekiyor boya gerek yok.
Ama kız bnce güzel dğeil hatta karşı binadan beğendiler kızı maske taktığımız zman düşün maske varken sen kzıı naısl gördün suratını beğendin sadcwe boy gerçekten dikkat çekiyor zateb kzıı görmemek mümkün değil iri kalıplı bir kız
Belki daha önce görmüşlerdir
Eminim alakaları yok onlarla annemi aradılar o kız kim diye uzaktan görmüşler ve oğlu kısa boylu bn 167 falan ım oğlu 170 anca vardır annem bile güldü 😂
Diğer Türk kızlarından bir farkın varsa mutlaka dikkat çekersin. Çoğunluktan farklı mısın
Vlla sadece beyaz tneli olmamı seviyorum o kdr esmer olmak istemezdim zaten şansımı kullanmışım
Esmer olduğun için kaybediyorsun olabilirisn. Ama senin tiplerine hayran olanlar var. Eğer sempatik biriysen işler değişebilir. Belki de farkında değilsindir.
Bn esmer değilim saçlarım koyu kumral beyaz tenliyim tek sevdiğim yönüm açık tneli olmak demek istedim çünkü esmer kız sevemiyorum ya güzel değil bnxe esmer olmak
Evde oturursan tabi beğenilmezsin. Belki de farkında değilsindir. Belki de çok seçicisin. Ne çıkarsa bahtına. Güzelsen çirkin bir erkeğe gitmen muhtemel
Ynai şöyle şimdi çevremde hep uzun kızlar beğeniliyor komşumuzun kızı 180 vardır babam bile onu övüyor yok manken giib şöyle böyle diye halbuki iri kalıplı bir kız yüzü de normal ortalama güzellikte bnde takıntı oldu galiba bu boy meselesi uzun olunca hep güzel kızmış gibi geliyor insana
Güzel olan kadınların mekanı belli de. Sana bir şey söyleyeceğim. Kısa boylu değilsin sen. Ortalamanın üzerindesin. Yüz güzelliğin varsa normal bir fiziğe sahipsen sorun yok.
Evt ama çok zayıfım ya minyon diyorlar bana mekan kısmını anlamaıdm ki
Zayıf olmak kötü bir şey değil ki. Onların başka güzellikleri var. Kaç kilosun
46
Türkiyede üstün güzelliği olan kzı yok zatbe handeyi beğeniyorlar hande erçel normal kumral bir kız çok güzel olanlar zaten ünlü oluyor bn hep yabancıları beğeniyorum mesela uzun boylu oluyorlar ama ince uzun oluyorlar bizde uzunlar kalıplı oluyor zatne öyle olmk istemem ama boyum keşke 175 olsaydı ince uzun olurdum
Ama o kalıplı kızlar çok beğeniliyor uzun diye sırf halbuki afedersin erkekten dönme gibiler
Herkes tarafından beğenildiğini sanmıyorum. Genele aldanma sen. Handeyi beğenmiyorum Ben de senin gibi düşünüyorum. Çok uzun olmak iyi bir şey değil. Yüzün güzel mi cazibeli misin en önemli olan bu.
Minyon olarak hic böyle sorunum yok
Bn de boya dikkat etmezdim ama baya değerliler miş vlla
Deli sjsjs
Senin boyum kaç ki benim 167 ama çok zayıfım minik duruyorum uzaktan
yaaa aşağılarda kalıyosunuz yaaa göz hizasının altında göremiyoruz ondandır 😂😂
Hahahha en iyi yorum
Sizin boyunuz kaç
170 😂😂
160 boydaki biri naısl aşağıda kalıyor senin için 🤣🤣 10cm çok dğeil ki 20 olsa neyse de 😂
öyle demek 10 cm bu sonuçta az mı😂😂
Bnce 5,10 cm pek anlaşılmıyor 5 cm zaten çok az 10 cm fark da çok dğeil ama 15,20 tabi ki de çok
biraz bağır aşağıdan sesin duyulmuyo 😂😂
167 yim yalnız soruyu yanlış okumuşsunuz bir daha bak 3 cm uzun olmak bir erkek için çok kötü anlıyorum seni
neyse 3 cm ye kadar düşürdün uzun uğraşlar sonucu 😂😂 olsun olsun üzülme :D kaldırıma filan çıkar onuda eşitlersin 😂😂
Sen cahil kalmışsın erkeklerin backa boyu kısa olur genelde gövde kısmı uzun olur o yzdn belki bn ible senden uzun dururum yanında o yzdn 175 boyunda bri kız devasa durur 175 boyundaki erkek minik durur yanında kızların bacak boyu uzun olur her zman boyuna göre erkek minik durur
tamam tamam üzülme yaaa bu kadar 😂😂
Bana bak cüce erkek için 170 kısadır bri kadın için uzun bn çok zayıfım bu soruyu o yzdn sordum bn de minyon kategorisine girerim yani boyla alakası yok soruyu düzgün okumadan yorum yapma
nasılda sinirlendi kıyamam yaaaaaa 😂😂 şimdi boy ufak yaaa sinir daha çabuk yayılıyo vücuda 😂😂
Evt sende olduğu gibi öyle bir ego var ki sanırsın 190 maşallah bnde yorum yapınca herhalde 180,190 ki böyle yorum yaptı dedim aynaya bak istersen 😂😂
bu sen değilmisin yaaa 😂😂
https://www.youtube.com/shorts/Zb3HYzD4hVk
Özlem Yılmaz bu fotom yok yalnız kör müsün 🤔
espiriden gram anlamıyosun sende 😂😂
He hee ufaklık öyle espriden anlayan birini bul sende hadi yaylan
😂😂 birini bulmak gibi bi amacım yok ama güzel dalga geçtim senle iyi oldu 😂😂
Aynaya bakman yeterliydi aslında vsgshhshs 🤣🤣👍😂
ufak tefek şeyler warken aynaya ne gerek war 😂😂
Sen dev aynasına bakma normal aynaya bak işte asıl orada ufak tefek şeylerden en ufağı
cep aynasına bakıyorum ben hani sen bakınca boy aynası olan sana göre 😂😂
Boy aynanı yanında taşıyorsun yani tebrik ederim sni 3 cm le beni geçmişsin regl oldun galiba boyun durmuş hem de aklın bir dha bak belki kızsın dır
yanımda taşıyorum demedim ki sen kendin uydurdun kendin inandın 😂😂 ben regl olmadım ama sen kesin menopoza girdin bu yaşta bu ne gerginlik be 😂😂
Senin gibi küçük şeyler beni germez
😂😂 tabi tabi haahahhahaha ne eğlendim be😂😂😂😂😂😂😂😂 hem küçük hem sinirli 😂😂
Kendini tanıtma seni tanımak istemiyorum
Sana laf sokmaktan bn yoruldum sen yemekten yorulmadın çok zevkli galiba hahhayahn git başkası yapsın birazda 👍😉
nasıl sinir olmuşsa 2 kere yorum yazmış 😂😂😂😂 ahahahha 😂😂
Bence minyon kısa hertürlü daha iyi😂
Güldürme severim şirin olurlar 🥰
Snce 167 iyi mi
Gayet normal dediğim gibi minyon severim bebiş 😉
Sizin boyunuz kaç bn boy anlamında minyon değilim de kilo olarak çok zayıfım o yzdn minyon duruyorum
Olabilir zayıflık kötü bir şey değil ki boyum 187 😉
Çekiyor
Offf ilgi istiyo
Bn mi zaten sevgilim var ilgiye ihtiyaçım yok ama çok merak ettim kız için direk boylu poslu diyorlar güzel olmasa bile çok garip
Onu diyen abaza oluyor genelde, zaten turk erkeklerin cogu abaza cok sasirmamak lazim
Uzun boylu olunca cinsellik mi geliyor akla
Evet oyleleri sever uzun boylu ve ayak numarasi var say say bitmez
Oha ayak mı 😂 Şaka mı
Gunaydinnn 36 numara olan kizlara takintilari var o moda oldu artik daha cok 20 yasindaki gencler diyek