Güzellik & Bakım En çok yüz güzelliğine mi bakıyorsunuz yoksa fizik ile boy mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru olsun diye soruyorum hemde meraktan güzel düzgünce yorum yaparsanız sevinirim 🙂 En çok yüz güzelliğine mi bakıyorsunuz yoksa fizik ile boy mu? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MaxwellinDinozoru Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 802 cevap paylaştı. Merhaba. Yüz güzelliği bakım ve makyaj ile güzelliğine güzellik katar. Özgüvenini yükseltir. Fizik güzelliğini de toparlayabilmek için spor önemli. Sıkı bir çalışma ile istediğin vücuda sahip olabilirsin. 0 0 Yorumla
lodge Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. ince bele önem veriyorum 0 0 Yorumla
my_dream__ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl bakımlı olmak bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yüz mü yani Yorumla my_dream__ +1 yıl fizikte bakım var kilon fit kalınmalıs exy gösterişli giyerim ben Yorumla