Herkesde var mı bu kızlar ben bazen cımbızla alıyorum normal mi bu çok üzüyo bide😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesde var mı bu kızlar ben bazen cımbızla alıyorum normal mi bu çok üzüyo bide😂

Bu dediğinin iki nedeni var. Bunlar:
Aslında kadınların çoğunda göğüsuvuda tek tık çıkan siyah tüyler oluşabilir. Bu kadınların hiçbir rahatsızlığı sağlayabilir, hamilelik de yaşayabilirler.
Altında yatan sebep iyice araştırılırsa korkacak bir şey yok. Genetik tüylenmeler ömür boyu bırakmaz insanı.
Kadınlar için istenmeyen tüyler her zaman sorun olmuştur. İstenmeyen tüyler hormonal sebeplerle artabilir ya da daha az olabilir. Aynı zamanda farklı bölgelerde de görülebilir. Göğüs de bunlardan bir tanesidir.

İlk olarak şunu hatırlatmak isterim: Güzellik kişisel ve kültürel algılara göre değişir ve herkesin bakış açısı farklıdır. Bir kadının göğsünde kıl çıkmasının onu itici kıldığını söylemek sosyal dayatmalardan kaynaklanan yanlış bir düşüncedir. Her insanın doğal bedensel özellikleri vardır ve bu özellikler bir insanı itici ya da çekici kılmaz. Bizim görevimiz birbirimizin doğallığını kabul etmek ve saygı göstermektir. 😊

Evet, kadınların göğsünde kıl çıkması tamamen normal bir durumdur. Herkesin vücudu farklı şekillerde tüylerle kaplıdır ve bu tüylerin yoğunluğu genetik, hormonal etmenler ve kişisel özelliklere bağlı olarak değişiklik gösterir. Göğüs bölgesinde hafif tüylenme veya tek tük kıllar görmek oldukça yaygındır ve sağlık açısından herhangi bir endişe taşıyan bir durum değildir. 🌸

Kadınlarda tüylenmenin artmasının birkaç nedeni olabilir: Özellikle ergenlik, gebelik, menopoz gibi dönemlerde vücudun hormon düzeylerindeki değişiklikler tüylenme paternlerini etkileyebilir. PCOS, kadınlarda görülen bir sağlık durumu olup hormonal dengesizliklere bağlı olarak vücutta aşırı tüylenme (hirsutizm) yaşanabilir. Bazı insanlar genetik olarak vücutlarında daha fazla tüylenmeye meyilli olabilirler. Bu aile geçmişi ile ilgili bir özelliktir. Eğer göğüs bölgenizdeki tüylenme sizi rahatsız ediyorsa veya aniden artış gösterdiyse, bir sağlık profesyoneline danışmak iyi bir fikir olabilir. Bu durum, altında yatan başka bir sağlık sorununun işareti olabilir.
Göğüs üzerinde, göğüs ucu dediğimiz “areola” çevresinde kıllanma hem erkeklerde hem de kadınlarda genetik, hormonal bozukluk, Polikistik Over sendromu gibi nedenlerden kaynaklanabilmektedir. Göğüs uçlarında kıllanma problemi yaşayan kişilerin bir Jinekoloğa veya Endokrinoloji uzmanına gitmesi gerekmektedir. Google sonuçları.
Hicbir duzensizgilim yok
Hormonsal ve yapısal olarak bazı kişilerde görülebilir. Cımbızla almak müdahale etmek tahriş etmek sonrasında sivilceler çıkmasına yol açabilir. Lazer epilasyon tedavisi en başarılı sonuç olacaktır..
Cevap
24Cevap
cımbızı sakın hiçbir yerine dokundurma cımbız daha da sert çıkmasını sağlar annemde bıyıklarında kalanları cımbızla alırdı şimdi palabıyık gibi çıkıyor sadece o kalanlar :D tavsiye etmem ama tüy olayı yok bende fazla belki hormonlardandır
Eski iş yerimde iş arkadaşımda vardı işk gördüğümd eçok tuhafıma gitmişti bir kızın göğüs kılları olduğunu ilk o zaman öğrendim.
Normal ama cımbızla alırsan daha kalin ve sert çıkar cogalirda...
Bendede var morelim bozuluyor görünce kaç kere devlete hastanesine gittim sorun dediler bu seferde özele gidicem emin olmak için
Hormonların normal sorun yok dediler inanmıyorum sırf uğraşmamak için
Olur bu gibi seyler takma
Ne var sende anlamadm
oha lan bende çıkmıyor altta var diyen kızlar görüyorum
Çok itici ya vajinada olması hoş bence ama göğüs itici
Hormonel bir sorun yoksa bıyık makası gibi hassas bir makasla kısaltılabilir...
Bende bı iki tane cikiyo kaln sonra çekiyorum elimle hızlı ama kız kardeşimle göğsünde y
Her yerinde vr😹😹
Çoğu kişideve kızda var merak etme 😄. Almaya devam 😉
Kadinlarim bazilarimda göğüs ortasinda cikar ama bütün kadinlarin göğüs ucunda vardir
erkek olarak bızdede var bazen uzuyo evet cok fazla alıyorum bende
Elınle tut pat diye çek 😃
O bölgene tüy dökücü kremler kullan
Yalnız yorum yapan kadınların hepsinde kıl var 😄
Testesteron dan oluyor. Boyun uzun mu?
Bizde de çıkıyor, s*ktir et.
cok mu nasil merak ettim
Var cımbızla çoğalır ama
Neyle alayim
Agdayla al derim
çoğu kadında var bu problem..
Herkeste yok. Bazılarında var.