Güzellik ve bakım da sormuştum ben bunu.
Rica etsem oraya taşır mısınız?

Genelde türk kadını armut tip olduğu için kalça demiş :d ama olay ne kalçada ne me*melerde şekilli bir fizikte, sadece güzel kıvrımları olan bir fizik yeterince iyidir ama bu tartıştığımız şeyin gerçekten saçma olduğunu ve güzellik olarak düşünürsek neye göre nasıl gibi sorular bizi karşılar bunun keskin bir cevabı olamaz
Kalça güzel gözüküyor şekilli şukulli😄 göğüs orta olsa yeter, fazlası demode bence 😂
Fazla büyük olması itici bence
Göğüs mü? Bence de kezban diyorlar ya aynı öyle duruyo fazla büyük dkkdd
Ama ince bel hafifte yuvarlak kalça tam kararıı👌🏻
Kararında olmalı bence ince bel sjjs hafif kalça ama altını çizerek söylüyorum hafif daha sonrasında iri göğüsler yani bne djjdj
Kapmışım yine😂
Evet vereyim dedim jsjs yabancıya gitmesin ndnd Bir de baya beğenmişler dedim yani buna vermeliyim dnfjd eig Şeye gülüyorum ben de böyle kalça göğüs yazınca millet nasıl seri beğeniyor djjdjdjdjfjdjjd🤣🤣🤣🤣
Yokluk mi çekiyolar anlamadım ki normal terimlere bile ağızlarının suyu akıyo jddhjd
Valla ha yeter ki kalça de ne bilim gt de ağızları şarıldıyor djjdjf
Bence göğüsler daha dikkat çekiyor yani biriyle konuşurken falan da göğüsler gözüne çarpabiliyor ama kalça güzellik açısından o kadar etkili değil bence.
Büyük göğüsler tabiki
sen zaten bir içim su gibisin ikiside sen yok, estetik ameliyat mı olacan
Genişlettirecem ama estetikle değil jsjs
Bu kutsal görevi bana ver
Nope sahibi var sjdj nolmaz
Hani kimse yoktu bundan sonra olmayacak yazıyordun 🤣
Arada beni kızdırınca oluyor öyle jdjjd ciddiye almayın onları doluyum ben 😂🤦♀️
Hmmmm anladım, şansıma edeyim oysa kafa yapın benlikti, 👨🏻✈️✈️ Başka limanlara uçuyorum o zaman
Güle güle git arada uğra ama jdjd 😂 sana bir sır vereyim 🤪seni sevip değer verene şans ver emin ol seni mutlu edecektir
var mı sana benden bahseden
Nope onu sen kendin bulcaksın ama Bilgisi olan birisi mutlaka belli eder yani istemeden bile olsa belli eder
Bir an bir şey biliyormuşsun gibi konuştun şüphelendim 😏
Yok ben tek bişi biliyorum😂
Neymiş O
Cevap
74Cevap
Selam gadası 🙃
Bu hayatta büyük olan her zaman daha çok seviliyor. Haliyle büyük dolgun göğüsler, sıkı büyük kalçalar oldukça sevilesidir.

Anlatmak istediğin tam olarak hangisi.😉
İkisi de önemli değil. Bir kadının güzel olabilmesi için büyük göğüs veya kalçaya ihtiyacı yok.
Varmış demek ki🙂
Kime göre varmış?
Bence kalça daha orantısal vücut hatları sağladığı için göğüsten daha önemli gibi geliyor
bence ikisi de ama ilk önce görülen ve en cok görülen gögüsler
güzellikle alakası yok ne kalçanın ne de göğüslerin. çekicilik katar o ayrı
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye boşa dememişler.
Zaten Türk kadınlarının çoğu armut vücut tipine sahip olduğu için bence kalça daha önemli.
Ikisinin de ufağı trend şu an. Ama kardesim ne alaka ramazan ramazan abazaları azdırıp günaha gircen😂
Ben bu soruyu güzellik ve bakım da sormuştum 🤦♀️
Soru türü değil içerik önemli olan
Büyük göğüsleri bir tek sevmeyen ben miyim anlamıyorum. Bana hiç çekici gelmiyor. Sıkı ve geniş kalça daha çekici. Tabii önemli olan pantolonsuz şekli, pantolon ile herkesin kalçası iyi duruyor.
Aşırı büyük olması itici bence, herşeyin normali olmalı
Dolgun göğüs ve düz kalça ikilisi yerine, normal hatta ufak ve dik göğüsler ve yuvarlak kalçayı tercih ederim.
İkiside dünyanın 8. Harikasıdır benim için ama göğüs yok kalça yok yok göğüs ayıramıyorum:))) ikiside iri olsun benim olsun:))
Göğüsün büyük olması önemli değil, dik, dolgun ve yuvarlak olsun yeter, ama kalça dediğin o biraz büyük olacak işte.
Güzellik diyorsun sonra da kalça ve göğüsten bahsediyorsun. Bunlar alakasız şeyler sanki. Soruyu başka şekilde sorman gerekiyor gibi.
Ben daha çok gtten etkileniyorum. Güzel memeli kadın çok fazla denk gelmiyor zaten.
İkisi de itici
75B meme
Küçücük fındık kalça en lezzetli olani
Bir bütün bence. İkisinden biri diğerinden zıt olsa abes durur
Orantısız vücut sevmiyorum. Buyuk meme ya da buyuk kalca sevmem o yuzden. Sıkı ve orta boyutta kalca, orta ya da kucuk boyutta meme iyidir nezdimde.
Kalça daha ön plana çıkartıyor ilgi alanımız kalçanın barındırdıkları olduğu için öyle
Kiminde göğüs kiminde kalça kiminde bacak kimisinde de karakter ön planda oluyor.
Kişiye göre değişir bazıları göğüs fetişi sever bazıları kalca.
Mankenlerin küçük göğüslere sahip olduğuna dair bir mevzu var... O yüzden kalça
bence her ikisininde büyük olması hoş diil.. minnaklık bna dha güzel ve çekici geliyor
Vücuda göre orantılı, dik yuvarlak kalçalar ve dik memeler her zaman başımızın tacıdır :)
Dolgun göğüs ya da kalça benim için hiç bir zaman extra bir çekici etken olmadı aksine küçük popo, göğüs ve incecik bel her zaman daha cezbedici geliyor benim için 🤣 naif, sevimli bir o kadarda seksi bir vücut yapısı bence
Ikiside degil bence orantılı bir vucut daha zarif gorunur
çok şükür ikisi de var
İkiside orantılı. Sadece büyük dolgun kalça ve küçük göğüs pek çekici gelmez. ya da iri göğüs ve küçük kalça olmaz. Birbiriyle uyumlu ve orantılı olmalı.
Ne büyük kalca ne büyük göğüs tene uyumlu olsun daha guzel ikiside güzel değil
Bir kadının kalçası yoksa kadın değildir bence
Kadınlık makat ile mi oluyor
😄😄😄 o nasıl bi tepki. Şaştım😲
Kalça

popo daha çekici
Kalça daha önemli sanki
Bence önce yüz göz güzelliği önemli
Göğüs kalça arasında kaldım
Kadın poposu
göğüsler ve kalçanın vücuda güzel uyumlu olması
Güzellik ve meme , kalça 🤔 farklı bakış açısı
Kalça daha önemli bence
Kesinlikle iri göğüsler. Her kıyafeti taşıyor.
Bence asalet ve zariflik
Benim için kalça ön planda
göğüs tabiki ama kalça da hafif dolgun olmalı :)
Şahsen kalça ayrıca büyük göğüs değil orta boy olanı
Büyük göğüsler lütfen 😅
Göğüsler, göğsünü göstermek isteyen yok mu
Memintolar da tombiktoymuş denilenilmeli.
bazen masum bir gülümseme yetebilir ☺️
İkiside önemli bence.
Kalçadır
Göğüsler
insanlık
Bu çok zor bu soru nolur 2 seçenek hakkım olsun ya
Sevgilimde ikisi de var 😄
Meme, kalça sonradan yapılabiliyor sporla
Kalçalar
Kadınlar her haliyle güzeldir
İkiside
Büyük göğüs