Kararsızım çünkü sendeki beyazlar çok Kızlar Bir Adım Öne havalı duruyor bu orijinalliği bozma diyenlerin de sayısı fazla, beyazların kötü görünüyor boyat diyenlerin de (genelde kadın arkadaşlar). Dürüstçe yorumlayın, atış serbest.Kızlar Bir Adım Öne
Yani yaşına bakıyorum da yaşım daha çok küçük saçlarımdaki beyazlar kötü görünüyor o yüzden bence bunları boyamak en iyi seçenek olacaktır ama şunu da unutma bir kere bunları boyamaya başlarsan bunlar daha çok arsızlaşıyor ve daha çok çıkıyor. Bu kadar erken beyazlaması çok büyük bir sorun demektir yani galiba çok stres yapıyorsun
Boyat seçeneğini seçtim ama biraz pişman oldum tekrar düşününce. Bayağı arada kaldım, tam anlamıyla hoşuma giden bir görüntü değil ama çok kötü de değil.
Farklı görünen insanlar en popüler seçenek olmasalar da genelde popülasyonun kendilerine özgü bir kısmını fazlasıyla etkileyebiliyorlar. Seni görünüş olarak itici bulacak kişi sayısı artıyordur saçın sayesinde ama bir yandan da özellikle çekici bulacak kişi sayısını da artırıyordur.
Bana kalırsa harika görünüyo ve aradaki beyazlıkların doğal olarak oluşması seni sen yapmış, bence boyatma çok yakışmış sana, ayrıca bayanların bir çoğu aralara boya attırmak için uğraşlar veriyor ve bu oluşum senin tamamen doğal halin, saçlarınla gurur duymalısın kutlarım seni 😊👍🏻
Benim de yaklaşık bu kadar beyaz saç telim var ve artık görmeye tahammül edemiyorum. Sevmiyorum aralardan çıkan o beyaz görüntüyü. Sen seviyorsan boyatma ama ben sevmediğim için bayağı gözüme battı beyazların.
adını bilmiyorum o uygulamanın ama hani ara ara beyaz sarı gibi renk katıyorlar saça aynı onun gibi ama daha mikro diyebilirim. Bu şekil gordugun kadınlara yakıştırıyorum genelde. sen seviyorsan başkalarinin düşüncesi pek önemli değil
bence gidebileceğin yere kadar götür. bir kez boyatınca sürekli boyatmak zorunda kalacaksın. doğal saç her zaman en güzeli. seni rahatsız edene kadar devam etmelisin bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Boyat bence! Bazı ilaçlar var beyaz kökü döküyor yerine renkli çıkarıyor bence onları bi dene...
27 tane de olabilir. Profil fotografindaki kiz ise bahsettigimiz, beyazlari degil sahilde minisi, gozlugu, bikinisyle ortaligi kasip kavuran genc bir kadin dusunurum, ihtiyar birisi degil..