Bahar geldi, yine içim cıvıl cıvıl 😍 saçlarımda hafif değişiklikler yapasım var. Ama doğal halini de çok seviyorum, belki minnoş ışıltılar olabilir. Ama önce fikrinizi duyayım, baharı hangi saç rengiyle karşılamalı dersiniz?
Kadınlarda istisnasız dönüp baktığınız saç rengi hangisi?
Ben bunun cevabının açık ve net platin sarılar olduğunu düşünüyorum. Ama öyle a dan z ye platin değil, böyle uzmanca bir şekilde atılmış balyajlarla sağlanmış sarılıktan bahsediyorum.
İkinci sırada da turuncu ama canlı göze batacak turunculukta saçların olduğunu düşünüyorum.
Kızıl ve kahverengi tonlarının yukarıda saydığım iki renk kadar dikkat çektiğini hiç sanmıyorum. Kızıl sadece ilk boyandığı 2,3 gün güzel sonra o aurasını kaybediyor. Kahve rengi saç dersek herkeste var o yüzden klasik.
Kırmızı baya ilgimi çekiyor yapmak istediğim bir şeydi ama artık istemiyorum henüz saçlarımda beyazı yok ve çıkmadığı sürece boyamayı düşünüyorum hem kendi rengi güzel hem de yani bir kere boya vurursan büyük ihtimalle yıpranırcak sürekli boyamak gerekecek ve ben saçlarımdan vazgeçmek istemiyorum
Saçlar pek dikkatimi çekmez. Giyim tarzı ve fiziği bakmama neden olur. Abartısız ve hani bazı kadınlara makyaj yakışır yaa işte o tarz kadınlara bakmaktan maalesef kendimi alıkoyamam.