Güzellik & Bakım Erkeğe kaş piercingi yakışır mı sizce? Burakaydin21065 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben yaptırmayı düşünüyorum yapan var mı millet Güncellemeler+1 yıl Haydi yorumlara beyler bayanlar Güncellemeler+1 yıl Daha fazla yorum Erkeğe kaş piercingi yakışır mı sizce? Cevapla Piercing Soruları Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. oğlum kullanıyor baya da yakıştı sıpaya 21 yaşında, önden kankilerden bir fikir almak lazım photoshop falan yapıp... 1 2 Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl Haklısın abi, fikir şart yapacam da bakalım yakışacak mi Yorumla ilkersezenn +1 yıl Gider senin tipine ya baktım profiline de daha maskülen gösterir... beğenmezsen çıkarttığında iyileşiyor zaten ne düşüneceksin ya Yorumla
Cndnxgjd Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bence gayet hoş duruyo 1 12 Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl Benim yüzüme gider mi sizce Yorumla Cndnxgjd +1 yıl Gider bence Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl Çok hossun bu arada adın nedir öğrenebilir miyim Yorumla Cndnxgjd +1 yıl Teşekkür ederim berra ben Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl Burak bende sende beni beğendiysen konuşabilir miyiz diecektim Yorumla Cndnxgjd +1 yıl Ahahaha olur Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl Instagram var mı burada xper az yazamiyorum Yorumla Cndnxgjd +1 yıl Dondurmustum ben onu Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl Nasıl konusacaz Yorumla Cndnxgjd +1 yıl Takip atılınca mesaj atılmıyor mu Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl Yok işte xper az ya yazamıyorum ondan seninde xper 1 ayrıca 1 xper olunca kimse kimseye mesaj atamiyor Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl Yazdım sana Yorumla
ahahahaahsjd Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yapma Burak sjsjs 1 4 Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl Snsjjsjs yafff Yorumla ahahahaahsjd +1 yıl Naptiniz tatliya baglandi mi senden haber bekliyordum Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl İyiyiz şu an sen hala niye uyumadin Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl Normalde uyurdun yarın sınavda var🤨 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evet seviyorum ben de yapacağım 0 2 Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl Sence bana gider mi kanka herkesten fikir alacam Yorumla Burakaydin21065 +1 yıl Kanka? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
oğlum kullanıyor baya da yakıştı sıpaya 21 yaşında, önden kankilerden bir fikir almak lazım photoshop falan yapıp...
Haklısın abi, fikir şart yapacam da bakalım yakışacak mi
Gider senin tipine ya baktım profiline de daha maskülen gösterir... beğenmezsen çıkarttığında iyileşiyor zaten ne düşüneceksin ya
Bence gayet hoş duruyo
Benim yüzüme gider mi sizce
Gider bence
Çok hossun bu arada adın nedir öğrenebilir miyim
Teşekkür ederim berra ben
Burak bende sende beni beğendiysen konuşabilir miyiz diecektim
Ahahaha olur
Instagram var mı burada xper az yazamiyorum
Dondurmustum ben onu
Nasıl konusacaz
Takip atılınca mesaj atılmıyor mu
Yok işte xper az ya yazamıyorum ondan seninde xper 1 ayrıca 1 xper olunca kimse kimseye mesaj atamiyor
Yazdım sana
Yapma Burak sjsjs
Snsjjsjs yafff
Naptiniz tatliya baglandi mi senden haber bekliyordum
İyiyiz şu an sen hala niye uyumadin
Normalde uyurdun yarın sınavda var🤨
Evet seviyorum ben de yapacağım
Sence bana gider mi kanka herkesten fikir alacam
Kanka?
Bende yapmak istiyorum