Erkekler öyle zaten biz işte makyaj sevmiyoruz derler giderler palet gibi kadına aşık olurlar birlikte olurlar biz uzun kadın seviyoruz derler giderler kısa ile evlenirler yani bunların bir dediği bir dediğini tutmuyor güvenmemek lazım herkesin bir talebi vardır önemli olan seviyor musun sevmiyor musun gerisi boş
Erkekler, doğaları gereği; korumak, savunmak isterler. Bunun içindir ki kendilerini uzun boylu kadınlara kıyasla kısa boylu kadınlar tatmin eder. Düşünün sizden uzun bir kız arkadaşınız var ve onun yanında sahiplenici bir duruş sergileyemiyorsunuz, bu kimsenin hoşuna gitmez. Kısa boylu kadınlar da aynı şekilde korunmak kollanmak, yanında büyük bir güven veren cüssenin bulunmasını ister.. Şahsen...
Bazıları yanına yakışır uzun kadın tercih ediyor. Minyon derken ülkenin yarisi mecburi minyon Daha cok balik etli oldukları için daha sevimli görünüyorlar aynı zamanda uzun bacakli uzun kızlar gibi dikkat çekemiyorlar.
Türkiye geneli zaten çok uzun boy yok diye biliyorum.. Ama ne biliyim minyon da tatlı bisey oluyor.. Ufacık tefecik bişey :) Ele avuca sığar, tatlış tatlış..
Kaldırması kolay , kucağa alsan bacaklari çokta dışarı taşmaz.. Taşıma kolaylığı😅 Yer kaplamaz, katlanabilir :)
Kızlar Bir Adım Öne çünkü kekikte kimyon kızda minyon Bodur tavuk her zaman piliç Kaç yaşında olursa olsunlar asgari 5-10 yaş küçük gösterirler. "Aa kardeşsiniz sandım" lafı genellikle minyon kadınlar için söylenir. Topuklu ayakkabının en yakıştığı kadın tipidir Bonus - Lastikte Pirelli, kadında bir elli...
seçme şansımız mı var hani olay yokluk da değil beni 5 kız istiyordur 5 inden birine bakmak zorundayım e hepside manken olamaz yani anca ya ortamında olmam lazım ya da çok karizmatik biri olmam lazım ki isteyen kızlar manken olsun
demekki bulunduğu durumda minyonu seçmiş veya minyon diye tabir ettiğin kızda güzel bişeyler bulmuş
Çünkü aşşşşırı sevimliler, alcaksın böyle kucağına alıp küçük bir bebek misali havaya atıp atıp tutacaksın tabi bunu yaparken kafayı tavana çarptırıp boynunu kırmak lazım burası önemli bir nokta yoksa tadı çıkmıyor, sonuçta ayı yavrusunu severken öldürürmüş :( :(
Türkiye bazında konuşuyorsanız ülke insanlarının boy ortalaması kısa zaten. İster istemez minyonlar tercih ediliyor gibi görülüyor. Ama alakasız bence.
Uzun olmak istiyorum 😕😕😕uzun uzun bacaklarım olsa iyi olurdu kısa minyon biriyim en fazla şirin tatlı minnoş biri olabiliyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O erkekler zaten Türk kadınlarının istediği gibi boylu poslu ve yakışıklı erkekler. Diğer erkekler (ben de dahil) bir kadın tarafından sevilmeyi ancak rüyalarında görür. Yani erkekler tercih etmiyor; kadınlar tercih ediyor.
Yalan bu 😅 Kısa kadınlarla çıkan erkekler ya uzun bulamamıştr ya da o kadın aşırı seksi, çekici biridir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Uzun kadınların tatlı olmadığı kim söyledi hayatım boyunca tatlı ve cilveli olmamdan iltifat aldım tabi yerine göre gayet kadınsı çekici biri oluyorum kısa kadınlar lütfen kendilerinj böyle teselli etmesinler