Arkadaşlar burnumda çok büyük bir sivilce çıktı kaç gündür. Çok kötü duruyor. Birkaç gün dış macunu sürdüm. Bugün içindeki sarı sıvı kurudu attı. Ama hala birtakım kan var ve kurumamış. Büyük ihtimalle iz de yapacak. Daha önce denediğiniz ve başarılı olduğunu düşündüğünüz tarifler var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok süper soru seçilmişim ilk kez. Hadi gelsin yorumlar
Evet çok kötü ya. Senede bir hep çıkar tam burun üstü değil de. Burun kenarı. Kızlar için yine iyi. Fondötenle kapatırsınız bende o da yok. Doğal karışımlar istemiştim aslında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ayyy Allah kimseye vermesin tam burun üstünde sivilce
Magnis krem iyi geliyor aktif sivilceye. Ama hekim yazması gerekiyor reçeteli alınıyor
Evet çok kötü ya. Senede bir hep çıkar tam burun üstü değil de. Burun kenarı. Kızlar için yine iyi. Fondötenle kapatırsınız bende o da yok. Doğal karışımlar istemiştim aslında
Noktasal kucuk yara bantları oluyor kanka onlardan al yapıştır o kısma
Sağlıkçı misin bu arada? Radyoloji Teknikeri misin öyle hissettim
Teşekkür ederim canım.
Evet sağlıkçıyım da radyoloji teknikeri nerden çıktı 😂😂.
Tıp okuyorum
Arkamdaki cihaz için öyle diyorsan o nst cihazı. Kadın doğum stajindan kalma
Cihazı incelemedim. Sadece radyoloji teknikeri tipi sezdim 😅😅 tıpçıymışsın alaka yaniii bende uydurmuşum kusura bakma
Hangi üni, kaçıncı sınıfsın
Radyoloji teknikeri tipi nasıl oluyor 😂😂
Duruşundan öyle anladım, fotodan neyse çok takılma ona fotodan öyle bir sandım iste 🙂
Yarın atarım şu an geç oldu
Ama hiç hekim tipi yok bilmiyorum nedense öyle bir şey sezmedim
Şimdi at yarın unutursun 😂.
Hekim tipi nasıl yok ya üzüyorsun beni 😂😂
Yok unutmam
evet hiç hekim tipi yok
Tamam unutursan hatırlatırım 😂
👍👍 iyi geceler
Olsun ne yapalım
İyi geceler. Soruma cevap için teşekkürler
Imex yazdır doktora 1 hafta kullan farkı görürsün
Doğal olarak sormuştum
Aloe vera knk
Knk aloe Vera bitkisini nereden bulabilirim ki çok zor
Bulursun çiçek satan yerlerde vardır az bişey al evde saksıda çoğalt YouTube de nasıl çoğaltabilirsin onunla ilgili videolar var
Valla öyle imkanım yok. Ama teşekkür ederim