Hayır yakışmaz daha fazla kestirme yeter gerçekten çok kötü görünüyor ben zaten kadınlara genel olarak kısa saç yok yakıştırmıyorum yani biraz geri kafalı olduğumu düşünüyorum bu konuda ama kadın dedi uzun saçlı olmalı çünkü benimkide çok uzundu ben kestim pişmanım yani keşke kesmeseydim uzun saç her zaman daha güzel duruyor
Bence kat verdirmelisin biraz ve yandan kahkül modeli olabilir. Ama kahkül kısa olmasın elmacık kemiklerinden başlayarak olsun. Çene yapın geniş olduğu için bu model çok yakışır. Bu arada saçın sağlıklı görünüyor kırık olduğuna emin misin?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok yok ama benim kırıklarım bir anda çoğalıyor ondan kestiriyorum direkt
Ben şişko balina değilim ki desen de alınmam zaten benim yanaklarıma bakarak konuşma boydan öyle obez veya şişko değilim 7 kilo fazlam var ben sana bir şey demiyorum sen kendine çirkinim diyorsun özgüvensizliğini bana yansıtma
Ne bilim ya ağır yaşamlar diye bir program var ya ben oradakilere kilo mağdurlarına benzettim seni kıyamam olsun üzülme hayat bu kilo alırsın da verirsin de işte erkekler selülit çatlak beğenmiyor pek bu tarafı biraz sıkıntı umarım evde kalmazsın
Bana ne erkeklerden iyi misin kanka dlxmdşşsöxld bu kadar özgüvensiz olduğunu bilsem yanıt vermezdim cidden çok zorbalık görmüş ve kinini bana kusuyor gibisin, yazık. Ben obje olma niyetinde değilim ama şükür selülit ve çatlağım da yok
Ekmeği unu tuzu kes biraz su içsen yaramış resmen yaz geldi bak millet manken gibi bikinilerle plaja inecek şimdi sen ne yapacaksın deniz anası gibi yüzecek misin 🤣