+1 yılyanında kendini ap tal hissediğim her kadın seksidir. Erkeklerde kusura bakmayın güzelliğine bittiğiniz zeka kırıntısı kızlardan hoşlanmak bir hayvana aşık olmaktan farksız. kendisine saygısı olan birisi zaten kadın erkek içinde diyorum kendini geliştirmemiş birisinden hoşlanmamalı karşılıklı sohbet edemediğin insanın güzelliğine edeyim. saygılar. ne dolmuşum öyle ya asdasdd
088 Yorumla
Soran+1 yılSen neden kendini aptal hissediyorsun
- +1 yıl
çünkü çok etkileyiciler
Soran+1 yılŞaşkın balık
- +1 yıl
Şaşkın baliklikla alakasi yok güzelligin hicbir sey etmedigini cok iyi bilenlerdenim
Soran+1 yılAptallaşınca yüzündeki ifade şaşkın balık gibi oluyo
- +1 yıl
Pardon yanlis anlamisim edhehdh
Soran+1 yılNe seni aptallaştırır daha da açar mısın
- +1 yıl
el hareketleri mesela bir kadının nazik ve kibar hareketleri beni çok heyecanlandırır. Sonra bir konu hakkında konuşurken. Anlatım biçimi sürekli "şey" kelimesini kullanmaması doğru kelimeler seçmesi. Olumsuzluklardaki tepkileri çok önemli. Mesela eski sevgilimin anlamsız kıskançlıkları yoktu bana güvenirdi. birisiyle kavga ettiğinde trip atmak yerine mesajlaşmazdı bile gider yüz yüze sorununu çözerdi.
Soran+1 yılBaşka
- +1 yıl
kitap okumayı çok severdi. ve okuduğu kitabı yorumlarken ağzım açık dinlerdim kalp atışım hızlanırdı mükemmel görme yeteneği vardı olayları. Kendi karakterinden asla taviz vermeyen kendi menfaatine asla hareket etmeyen mükemmel birisiydi. Beni ona aşık eden de buydu. Başka birisinin affedeceği bir şeyden dolayı terk etti beni ve haklıydı da ne kadar uğraşsam da barışmadı. 2 yıl geçti ve hala ondan başka bir gelecek göremiyorum kendime
Soran+1 yılNeyi görüyordu yetenek olarak
- +1 yıl
okuduğu ya da tavırlarını gözlemlediği insanları kusursuz bir şekilde yorumlardı. atıyorum martin eden kitabını okudu bitirdi ve onu yorumluyor değindiği noktalar karakterlerin psikolojisini mükemmel anlatırdı.
Soran+1 yılMerak ettim ben de dinlemek istiyorum
Soran+1 yılMesleği neydi
- +1 yıl
sosyal hizmet okudu
Soran+1 yılPsikolojiyle bağlantılı bir yer mi
- +1 yıl
evet bağlantısı var
Soran+1 yılSen neden bu kadar hayranım dediğin birisinin terk edecegi bir şey yaptın
- +1 yıl
çünkü evlenecektik benim annem babam ayrı ve onun ailesi beni. benim ailem onu istemiyordu. zaten kiminle istemeye gideceğim diye bunalıma girdim ve maddi açıdan da ailem destek çıkmayız dedi ayrılmaktan ve onsuz yaşamaktan çok korktum. Bunalımda olduğum için bir çözüm aradım. Benim için bileklerini kesen kızın annesine 3 4 bin tl borç vermiştim onu alabilirim diye düşünceye girdim ve kızla konuştum bunu öğrendiği için terk etti beni
Soran+1 yılAileler onay vermezse o evlilik illaki bi gün biter. neden istemedikler sebep neydi
- +1 yıl
bir çok şey var. ailemize yakın oturmayacaktık ve asla ayrılmazdık çok uyumluyduk
Soran+1 yılAsla ayrılmayacaktık diyorsun ama eften püften bi sebeple terk etmiş
Soran+1 yılNe güzel birbirinizle konuşmalarınız işte geri niye birlikte olmuyorsunuz
- +1 yıl
çünkü diyor ki ben sana asla yalan söylemedim bizim içim çabaladın ama sen 3 4 bin lira için hiçbir değeri olmayan bir kızla konuşarak hem beni aldattın hem de bana yalan söyledin ben bunu kabul edemem dedi.
Soran+1 yılSana hiç güveni yok mu konuşsan ne olacak
Soran+1 yılYalan mı söyledin
- +1 yıl
beni aldattığını söylese en yakın arkadaşım asla inanmam ben bile hayal edemiyorum sevginin boyutunu diyordu. sakladım ondan bu da yalandır
Soran+1 yılSakladıysan haklı. Ben haberi var sandım biliyor ki tepki vermiş
- +1 yıl
yok maalesef. zaten böyle bir şeye asla izin vermezdi. Kendi saygınlığına ya da bana saygısızlık yapılmasına asla izin vermez.
Soran+1 yılDaha da şrfsiz birini savunamam diyip çekmiş gitmiş
- +1 yıl
öyle bir şey değil sadece hayal kırıklığına uğrattım onu
Soran+1 yılŞimdi aranız nasıl
- +1 yıl
2 yıldır görüşmüyoruz 30 mayısta 2 sene olacak ayrılışımızın üzerinden. annesinin profil fotoğrafında o var hep değiştirirse oradan bakıyorum sürekli fotoğrafına o kadar
Soran+1 yılSen bir başkasıyla evlenemezsin ama o evlenir mi sence
- +1 yıl
hiç bilmiyorum evlenir mi ama bu yüzden ölmek istiyorum bunu kaldıramam. ölürsem kurtulmuş olacağım düşünmekten.
- +1 yıl
Dört mevsim yaşamak ister ya insan.
Ben sensiz yaşayamıyorum
Nefes alıyorda bedenim bu dünyaya sigamiyorum
Konuşmak kolay geliyorda anlayan bulamiyorum
Ben sensiz neyim bilmiyorum.
Tek bildiğim üç kuruş etmiyorum.
Suratına para atılan f**hişeyi bile geçmiyorum
Soran+1 yılAyrıldıktan sonra hiç karşılaştınız mı bir yerde
- +1 yıl
kayseride yaşıyor o ben istanbuldayım. geçen sene ocakta doğum gününde pasta gönderdim onda bile çok kızdı rahatsız olacak diye artık bir şey yapamıyorum
Soran+1 yılNe diyerek kızdı
- +1 yıl
rahatsız oluyorum bu durumdan artık seni sevmiyorum gibisinden konuştu
Soran+1 yılSen ne dedin
- +1 yıl
Agzimi bile acamadim sadece agladim ve kapattim telefonu
Soran+1 yılDaha önceden ağlayınca sığındığın bir limanken şimdi seni ağlatan kişi olmuş
- +1 yıl
Hak ettim ama bunu.
Soran+1 yılOndan bir şeyleri saklamışsın seni terk etme sebebi olmuş. Bundan önce ne yaşadınız da omzunda ağlayacak kadar yakınlaşmıştınız
- +1 yıl
Ben cok aglardim yanindan ayrılıp eve döneceğim zaman ağlardım 1 aydan fazla surerse yanina gitmem yine aglardim bana ilgi gösterse aglardim sacimi tarasa duştan sonra ağlardım
Soran+1 yılSen niye bu kadar duygusalsın. Ona özgü mü yoksa eskiden de mi böyleydin
Soran+1 yılErkekler ağlarken testesteron kokar bide çok yoğun bi şekilde. Bu kokuyu sen alamazsın ama kadın alır. O yüzden kadın terk ederken, erkek ağlayınca; kadın testesteron kokusunu aldı mı erkeği bırakamaz. Sen terk edilirken ağladın mı?
- +1 yıl
Bazı travmalardan dolayi aşırı duygusal bir karaktere sahibim aglamayi falan cok severim Recep ivedik filminde bile agladim. ben askerdeyken terk etti beni yüzyüze değildik.
Soran+1 yılBütün kötü senaryoları yaşatmış. Fransada zamanında kralların eşlerinin kocalarına evden çıkmadan önce zehir içirip, dışarda rahatsızlandıktan sonra eve gelip tedavinin evde karılarının yanında olduğuna ikna etmeleri gibi bi ilişki miydi sizinkisi
Soran+1 yılKızın karakteri nasıldı dominant mıydı
- +1 yıl
Yok iyi ki oyle bir ilişki değildi. Tarifi yoktu ya bizim iliskimizin.. saatlerce hatta günlerce anlatabilirim ama neler yasadigimizi kimsenin hayal edemeyecegi kadar guzel 3 sene geçirdik.
Soran+1 yılNasıl tanıştınız sen mi hoşlandın ilk
Soran+1 yılHahahaha çok tatlılar
- +1 yıl
Ben 8e giderken tanistik Facebook'tan. Arkadastik ikimizinde sevgili vardı. Sonra bir olay yasadi ve butun hesaplarını kapadı numarasını değiştirdi. 2 yillik bir ilişkim bitmişti o zamanda ve o kizin donmesini bekliyordum. Neyse ben hattimi degistirmistim numaram degisti hattimi taktım whatsapa girdim nasilsin diye bir mesaj gelmis cevap vermeyince de ozur dilerim rahatsiz ettim demis. Ve ben nedense aklıma 2 yillik sevgilim degil perihan geldi ve perihan sen misin dedim. Şok geçirdi nereden anladin dedi. Bilmiyorum içime dogdu dedim. 1 saat daha gec yazsaydi olmayacaktı. Sonra konusmaya basladik tekrardan bulustuk konyaya gittim orada okuyordu aradan 3 ay sonra 23.07.2017de sevgili olduk
- +1 yıl
Yanlis linki atmisim fhxhdh
Soran+1 yılKadersel olmuş. Ne atcaktın xfxvsn
Soran+1 yıl8. Sınıftayken bunları mı yazmış
- +1 yıl
Hayir tarih yaziyor orada sevgili olduktan 3 ay sonra yazmisti. 2017de
Soran+1 yılTamam da 8. Sınıfta sevgili olmadınız mı 9 da mı oldunuz
- +1 yıl
Hayir ilk tanistigimizda arkadastik sadece sonra o donem ciktigi cocuk yüzünden sorun yasadi cocuktan ayrildi numarasini degistirdi hesaplarını kapattı 5 6 yil hic bulamadim onu. Sonra numarami unutmamis 5 6 yil boyunca iste o zaman yazdı bana 2017 ocak ayinda
Soran+1 yılSana arkadaş olarrak mı yzdı 6 sene sonra
- +1 yıl
Evet normal konuşuyorduk sonra ben hoslanmaya basladim perihana askimi itiraf ettim. O istemedi sonra konyaya gittim buluştuk yuz yuze görüştük o zamanda beni cok cirkin bulmus en yakin arkadaşına özgür geldi ama çirkin demis 19 mayista bulusmustuk aradan 3 ay sonra kendisi bana cikma teklifi etti djdjdhfh
Soran+1 yılTipe mi bakıyor ya yazık vallahi
Soran+1 yılPerihan da tatlı bi isimmiş
- +1 yıl
Sence tipe baksa teklif eder miydi begenmedigi birisine. sadece o an beğenmemiş sakali çok seviyor sakalsizdim onunla bulustugumda.
- +1 yıl
Onun her seyi tatlidir
Soran+1 yılÇirkin olduğunu söylemesi saygısızlık
Soran+1 yılAyıp bi kere. Neden teklif etti peki 3 ayda iletişiminiz nasıldı?
- +1 yıl
Cirkin buldugunu sevgili olduktan 2 sene sonra soylemisti cjfjdj perihan zaten eski sevgililerime olan davranışlarımi hep kiskanirdi. Ben asik olduğum kadini essiz ve mukemmel oldugunu hissetmek icin ugrasirim ilgi gosteririm onu tanimak icin uzun sohbetler ederim. Siirler yazarım falan. Perihanda ona olan sevgimi ilgimi görünce etkilendi. Başı ağrısa sabahlardim ki ağrıdan uyanirsa yalniz kalmasin diye işe uykusuz giderdim yine de uyumazdim
Soran+1 yılBaşta anlattığın karakterin tam tersini anlatıyosun. Sonradan değişmiş buyüdükçe ama sen yine sevmişsin her haliyle
- +1 yıl
Yok ya hep ayniydi. Bunu söylemesinde bir sey yok ki sonuçta sevgiliyiz birbirimizi seviyoruz eglenceli de olmustu o zaman soylemesi fjfjfh bak cirkin dedin simdi bakmaya doyamiyorsun allah bole carpar adami demistim fjffhfh
Soran+1 yılAhahaha seninle beraber iyi bi insan olma yolunda ilerlemiş ama çok şey katmışsın ona
Soran+1 yılİyi ki birlikte olmuşsunuz
- +1 yıl
Keşke devam etseydi her gun telefonla konuşurduk istisnasiz ve 3 yil boyunca gozumuzden gözyaşı akana kadar gülerdik.
Soran+1 yılBozmuşsun işte bütün hata sende. Şimdi üzül dur iş işten geçti
- +1 yıl
Korku işte insana en canım şeyi yaptiriyor. Bu bileklerini kesen kizda perihana asik oldugumu söylediğimde kesti bileklerini onunla ilgilenmeyecegim görüşmeyecegim diye
Soran+1 yılO psikolojik bi durum artık nasıl bir çaresizlikse
- +1 yıl
Kiz zaten okb hastasıydı benimde ilgimden dolayı sinir krizi gecirmis gitmemi ogrenince tanıştığı her erkek kullanmak için konuşmuş bu yuzden ilgisiz davranmislar
Soran+1 yılEski sevgilise eğer onunla da uyumlu olduğun noktalar varmıydı
- +1 yıl
Sevgili degildik ama sevgili gibiydik. O da sadece film müzik bilgisi iyiydi hemsireydi bilimle arasi iyiydi cok kitap okurdu o yüzden iyi anlasirdik ama karakteri kötüydü bu yuzden sevgili olmadim hic
Soran+1 yılSen kitap okuyan buldum mu aşık oluyosun galiba
- +1 yıl
Hahaahha ne guzel bir ozetleme xjxxjxj ben sanat ve edebiyatla cok ilgiliyim bu yüzden sürekli edebiyattan sanattan psikolojiden konuşmayi seviyorum. Bunlarla ilgilenmeyen kimseyle de sohbet edemiyorum cjcjjcjc
Soran+1 yılSiat faikin abasıyanık kitabı vafgxvfn
- +1 yıl
Anna karina 1 anna karina 2 anna karina 3 djdjddj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Fiziği düzgün. Kültürlü, giyimine ve bakımına özen gösteren, kendine güvenen ve ne istediğini bilen kadınlar seksidir.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok genel
Soran+1 yılYüzeysel
Vücut ölçüleri orantılı ve kalçasını iyi sallayan kadın benim için ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük göğüs büyük kalça ince bel uzun saç orta boy esmer sarışın 😂
00 YorumlaHal ve hareketleri işveli cilvelidir. Kezban değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha açar mısın
+1 yılHerkesin zevki farkli
21 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle tabide kadın bir bütün olarak Seksi ama
+1 yılYurudugu yerde sessizlik olusturan kadindir.
10 Yorumla
+1 yılBenim yatağımdaki kadındır.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 804 cevap paylaştı. Erkeğin sevdiği kadın seksidir
00 Yorumla
+1 yılGuzel giyinen bakimli
00 YorumlaYani kendini bilen özgüvenli insandır
00 YorumlaKişiye göre değişir bu
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbakışı ve gülüşü ve duruşu düzgün olsun yeter
015 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün olmayanlar nasıl oluyor
- +1 yıl
alımlı olmuyor o duruş öyle bir duruşki işte yapan sexsi oluyor
Soran+1 yılHangi duruş?
- +1 yıl
sexsi bakışlı duruş
Soran+1 yılSeksi bakış hangisi
- +1 yıl
gözlerinn içine öyle bir bakarki kaçamak tarzlı için eriri o bakışı görünce dikkat çeker
Soran+1 yılGörmem lazım
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılKaçamak tarzı olan hangisi
- +1 yıl
senin bakışları görim bakalım
Soran+1 yılBenimki ne alaka
Soran+1 yılBakış her dakka değişir
- +1 yıl
olsun önmeli olan o gözlerin bakışı
Soran+1 yılNasılbi bakış video at
+1 yılÖzgüvenli işveli cilveli olması bence
06 Yorumla
Soran+1 yılAçar mısın
- +1 yıl
Burdan olmaz
Soran+1 yılNeden özgüvenin tanımı cok mu ayıp bir şey yorumu kaldırcakları kadar
- +1 yıl
Özel olsun istedim istesen sonra silersin
Soran+1 yılYaz burdan da silerim
- +1 yıl
boş ver tamsm kalsın istemiyorum
Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Herkese göre değişir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılKimis
00 Yorumla
+1 yılShakira
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgoist
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılKışkırtıcı olandır
022 Yorumla
Soran+1 yılKışkırtıcı nasıl olur
- +1 yıl
Bakışlarıyla hareketleriyle
Soran+1 yılHangi hareket
- +1 yıl
Oturuş yürüyüş
Soran+1 yılHangi oturuş yürüyüş bin ceşit var
- +1 yıl
İtalyan oturuşu
Soran+1 yılHangi duruş