Hayır açıkçası bana pek çekici gelmedi hatta görür görmez şöyle düşündüm yemek yerken yanlışlıkla ağzın birden buna takılabilir olduğu yerden kopar bu sefer iyi olmaz yani bence gereksiz yapılacak yer var yapılmayacak yer var ve gerçekten orada şu anda pek de güzel pek de sağlıklı durmuyor açıkçası.
Ortaokulda 4 kulak deldirmisitim lise de kıkırdak ve burun burunu sanırım birkaç ay kullandım çıkardım, kıkırdak da öyle acıdı çok hsjwhw birkaç gün önce de bileğime dermal piercing yaptırdım aslında dermal diil normal piercingi geçirdik aksam evde o kadar şişti ve morardı ki annemi uyandirmak zorunda kaldım gece 3te. Asıl cevaba geleyim destan yazdım hshwhs smile itici de değil çekici de ben zaten bir daha piercing falan yapmam bileğim hâlâ iyileşmedi 😬
Uzun zamandır severek kullandığım bir piercing çeşidi, diğer piercinglerimden sonra yeni bir tane daha istedim ve aklıma smile geldi, kendim delmiştim ama güzel delmişim bence.😏
Shahah😂😂😂 Sorma sorma, bir kere MR'a girecektim ve çıkarmadım, adamın çıkarman gerekiyor dediği an oturup ağlayacaktım çünkü 10 saat sıra beklemiştim ve 17 piercingi çıkarana kadar bir 10 saat daha bekledim.😪😂😂
Shahah😂😂 hadi burun tamam da, 15 tane kulak, bir tane ağzımda, bir tane göbeğimde. Nasıl çıkardığımı bilmiyorum, o zaman birde parmağımda vardı, adam bana daha çok hayretle bakmıştır emin ol shahah😂😂😂
Piercing kullanan bir insanım fakat septum ve smiley piercingden hoşlanmıyorum.. Dilde de sevmihoejm.. Kaş, göbek ve burun yanı ideal.. Keyifli günler..