Güzellik & Bakım Sizce çok mu açık duruyor üstümdeki? babycurl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Saçma sapan şeyler yazacaklar yazmasın. Üstümdeki nasıl duruyor sizce kötü ve çok mu açık duruyor yoksa iyi mi Güncellemeler+1 yıl Profilde fotoğraf Sizce çok mu açık duruyor üstümdeki? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Açık ya da değil Hoşuna gidiyorsa giy yav. Zaten yazın çoğu kişi böyle geziyo dışarda 1 0 Yorumla
Sessizlik_1990 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Güzel duruyor ama neresi için kombin düşünüyorsun önemli olan o dostum 0 6 Yorumla babycurl +1 yıl Normal günlük Yorumla Sessizlik_1990 +1 yıl tamam güzel doğal durmuş, Avm giderken de olur. Altina tayt ile 👍 Yorumla babycurl +1 yıl Tayt ile olmaz bence üst açık alt dar biraz belirgin olur yaşadığım yer pek müsait değil 🥲 Yorumla Sessizlik_1990 +1 yıl Himm, üstüne kot çeket kombin yapabilirsin altina tayt giyerek, ya da altina kot giyebilirsin. Yorumla babycurl +1 yıl Tamamdır teşekkür ederim Yorumla Sessizlik_1990 +1 yıl Ben teşekkür ederim iyi aksamlar Yorumla
Poinsettia Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bu paylaşıma gelebilecek yorumları şimdiden tahmin ediyorum :D 0 0 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yaz için değil ama giydiğin yer kaldırabilir mi o da önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet dışarıda çok dikkat çekecek bir dekolten var birde beyaz tenli olduğun için daha da bi dikkat çekici olursun bu arada kolyen çok güzelmiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl nerede yaşıyorsun nerede giyeceksin oranın kültürüne göre değişir yani ve 85C sanırım 0 10 Yorumla babycurl +1 yıl 75 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl C doğrumu peki Yorumla babycurl +1 yıl B aslında ama benim et yapımdan dolayı büyük duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl b küçük gibi ya baya iyi duruyor hele orta çizgi kısımı sanki slikonlu gibi Yorumla babycurl +1 yıl Beyaz tenle alakalı o biraz o zaman daha belirgin duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl beyaz tende güzel olur ama tenle alakalı değil dediğim memeden anlarım yani birkaç şey daha söylerdimde Yorumla babycurl +1 yıl Ben de bilmiyorum neden öyle duruyor normalde 75 dediğim gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl takip edince sana yazılmıyor mu Yorumla babycurl +1 yıl Direkt burdan yazabilirsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok buradan yazsam yazardım birkaç şey söylicektim ama sapık sandın sanırım Yorumla
Yauness Takip Et Xper 4 Yaş: 107 +1 yıl Açık değil yani aslinda uzerindekini fiziğin cok güzel taşıyor 😍 1 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl göğsün var sonuçta bunu giymek hakkın. Yakışmış net yani 0 4 Yorumla babycurl +1 yıl Göğsüm yok aslında 75 falan ama var gibi duruyor nedense Yorumla HinchAmarillo +1 yıl baya büyük gözüküyor bilmiyorum sütyeni falan doldurduğu net ben çok yakıştırdım ve hemcinslerinin karalamasına da hazır ol:) Yorumla babycurl +1 yıl O et yapımdan dolayı büyük gözüküyor bi de beyaz olunca daha büyük gözüküyor normalde 75. Teşekkür ederim Yorumla HinchAmarillo +1 yıl rica ederim ama kiloya bağlı olmayan gen faktörlük büyük göstermek büyük beceri ister. Hoş bir vücut tipin var ve kıyafet de cuk diye oturmuş Yorumla
Keremcan2021 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl normal bnce sisarda herkes bunlarda giyor artik bnce aciks ayilmaz 0 1 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl bu arada gosguslerin nasil okdardik duruyor Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Çok değil, yazın giyilip cikilabilir 1 0 Yorumla
cihan321 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl normal nerde yaşıyosunki çok sıkı geri kafalı biyermi 0 0 Yorumla
furkaanercaan Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok güzel duruyor ama avradıma giydirmem 0 2 Yorumla babycurl +1 yıl Avradın evde giyer o zaman Yorumla furkaanercaan +1 yıl Bu kadar güzel tenli bir avradım olursa evin her köşesinde giyebilir Yorumla
ErdenizGz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Aşşşırı iyi duruyor 🎊🎊 0 2 Yorumla ErdenizGz +1 yıl Arkadaki tuvalet kağıdı ne alaka? Sjdjsjdj Yorumla babycurl +1 yıl Yurt odası olduğu için skdkd. Teşekkürler Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Aynısı bende de varBence açık değil 0 2 Yorumla babycurl +1 yıl Diğer rengi de var bende bi türlü giyemedim 1 sene oldu kddkdkdk Yorumla Uzeyy +1 yıl Bende de 2 renk var xhxbxvzvgzvzvsBen çok fazla giyiyorum Bence çok şirin bir parça ve açıkta değilllYırtık dar kot, mom Jean ya da salaş şortlarla süper oluyor Yorumla
MrSharp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Değil. Fakat çok beyaz çıkmış ışıktan fotoğraf. 0 2 Yorumla babycurl +1 yıl Normalde daha beyazım Yorumla MrSharp +1 yıl Doğrudur onu demek istemiyorum. Işıkta ilave olmuş ve çok beyaz çıktığı için belli olmuyor, görünmüyor :D Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet, çok açık ve kışkırtıcı duruyor.cut. 0 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Gayet heryeri açık altı üstü apaçık bise 0 0 Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. Çok kapalı biraz daha aç 0 0 Yorumla
HAYATAheyecanGEREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bu fizikte kötü durabilir mi? bu da soru mu şimdi. 0 0 Yorumla
Serdarium Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl elbise güzel içindeki güzel kim bu kadın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Küçük ve beyaz meme en sevdiğim, ucu pembe mi shsh 0 2 Yorumla babycurl +1 yıl İyi ki sacma seyler yazmayin dedim kskskd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap ver bari beyaz çıtır jssj Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı. Eh biraz 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dekolte iyi 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gayet güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl naptım dkskdkskkskaka 0 2 Yorumla babycurl +1 yıl Neyi naptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azdm demiştim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çatlaklar var ıy 0 2 Yorumla babycurl +1 yıl Nerde çatlak var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D görünüyor Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kaç beden? 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Biraz fazla açık 0 0 Yorumla
seksdelisiii2 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Fazla kapali 0 2 Yorumla babycurl +1 yıl Senin için evet kskdk Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl Hayretler icerisindeyim nasıl kapatmamışlar ki senin hesabını :O Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Açık ya da değil Hoşuna gidiyorsa giy yav. Zaten yazın çoğu kişi böyle geziyo dışarda
Güzel duruyor ama neresi için kombin düşünüyorsun önemli olan o dostum
Normal günlük
tamam güzel doğal durmuş, Avm giderken de olur. Altina tayt ile 👍
Tayt ile olmaz bence üst açık alt dar biraz belirgin olur yaşadığım yer pek müsait değil 🥲
Himm, üstüne kot çeket kombin yapabilirsin altina tayt giyerek, ya da altina kot giyebilirsin.
Tamamdır teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim iyi aksamlar
Bu paylaşıma gelebilecek yorumları şimdiden tahmin ediyorum :D
Yaz için değil ama giydiğin yer kaldırabilir mi o da önemli
Evet dışarıda çok dikkat çekecek bir dekolten var birde beyaz tenli olduğun için daha da bi dikkat çekici olursun bu arada kolyen çok güzelmiş
nerede yaşıyorsun nerede giyeceksin oranın kültürüne göre değişir yani ve 85C sanırım
75
C doğrumu peki
B aslında ama benim et yapımdan dolayı büyük duruyor
b küçük gibi ya baya iyi duruyor hele orta çizgi kısımı sanki slikonlu gibi
Beyaz tenle alakalı o biraz o zaman daha belirgin duruyor
beyaz tende güzel olur ama tenle alakalı değil dediğim memeden anlarım yani birkaç şey daha söylerdimde
Ben de bilmiyorum neden öyle duruyor normalde 75 dediğim gibi
takip edince sana yazılmıyor mu
Direkt burdan yazabilirsiniz
yok buradan yazsam yazardım birkaç şey söylicektim ama sapık sandın sanırım
Açık değil yani aslinda uzerindekini fiziğin cok güzel taşıyor 😍
göğsün var sonuçta bunu giymek hakkın. Yakışmış net yani
Göğsüm yok aslında 75 falan ama var gibi duruyor nedense
baya büyük gözüküyor bilmiyorum sütyeni falan doldurduğu net ben çok yakıştırdım ve hemcinslerinin karalamasına da hazır ol:)
O et yapımdan dolayı büyük gözüküyor bi de beyaz olunca daha büyük gözüküyor normalde 75. Teşekkür ederim
rica ederim ama kiloya bağlı olmayan gen faktörlük büyük göstermek büyük beceri ister. Hoş bir vücut tipin var ve kıyafet de cuk diye oturmuş
Çok güzel duruyor valla portakallarda güzel bu arada
normal bnce sisarda herkes bunlarda giyor artik bnce aciks ayilmaz
bu arada gosguslerin nasil okdardik duruyor
Çok değil, yazın giyilip cikilabilir
Çok yakışmış tenine bence 🍓
normal nerde yaşıyosunki çok sıkı geri kafalı biyermi
Çok güzel duruyor ama avradıma giydirmem
Avradın evde giyer o zaman
Bu kadar güzel tenli bir avradım olursa evin her köşesinde giyebilir
Aşşşırı iyi duruyor 🎊🎊
Arkadaki tuvalet kağıdı ne alaka? Sjdjsjdj
Yurt odası olduğu için skdkd. Teşekkürler
Aynısı bende de var
Bence açık değil
Diğer rengi de var bende bi türlü giyemedim 1 sene oldu kddkdkdk
Bende de 2 renk var xhxbxvzvgzvzvs
Ben çok fazla giyiyorum
Bence çok şirin bir parça ve açıkta değilll
Yırtık dar kot, mom Jean ya da salaş şortlarla süper oluyor
Değil. Fakat çok beyaz çıkmış ışıktan fotoğraf.
Normalde daha beyazım
Doğrudur onu demek istemiyorum. Işıkta ilave olmuş ve çok beyaz çıktığı için belli olmuyor, görünmüyor :D
80 beden 😁açik olsa nolur sanki😂
Evet, çok açık ve kışkırtıcı duruyor.
cut.
Dekolte kısmı bence biraz fazla
Gayet heryeri açık altı üstü apaçık bise
Çok kapalı biraz daha aç
Bu fizikte kötü durabilir mi? bu da soru mu şimdi.
elbise güzel içindeki güzel
kim bu kadın
Küçük ve beyaz meme en sevdiğim, ucu pembe mi shsh
İyi ki sacma seyler yazmayin dedim kskskd
Cevap ver bari beyaz çıtır jssj
Çok güzel bence
Açık kapalı bluzz yok mu
Yalnız aşırı iyi duruyor
Güzel duruyor
Nerde giyceksin ona bagli
çok tatlı olmuş 😻içine siniyorsa giy bence
Giy hadi ordan et çok yakışmış 😘