GÖĞÜS KÜÇÜLTME ESTETİĞİ DENEYİMLERİNİZ NELER?

selam KizlarSoruyor kızları ve *ğlanları. ismim dora 23 yaşındayım ergenliğimden beri bedenimde üç kişi olarak yaşadığımızı düşündüğüm memelerimi artık iş hayatına atıldığım asslanlar gibi kendi paramı kazandığım için küçülttürmeyi düşünüyorum.. düşünmekten ziyade istiyorum. deliler gibi istiyorum. ama devamlı aklımda dönen bir kaç sorun var ki şu şekilde ya ileri de anne olmaya karar verdiğimde bebeği emziremezsem, ya inekler gibi emzirdim diyelim ama bu defa tosunuma süt sağmaktan memeler eski haline dönerse, ya kötü bi doktora denk gelirsem bilye kadar bırakırsa ya ya ya... beynimin içinde bir sürü senaryo dönüyor. sizin başınızdan ya da sizin bir yakınınızın başından geçen operasyon varsa bana anlatır mısınız. inanın yazın efil efil sırt dekolteli keten elbiseler, örgü bikiniler , sütyensiz bol sweat giyip işe gitmeler sırf bunları deliler gibi istiyorum diye ileri de bebişimi sütsüz bırakmak istemiyorum. sanırım sizin bana saçmalama yeeaa ne alakası var hiç bişi olmaz demenizi istiyorum ama siz açık olun buna dayanabilirim... son olarak göğüs bedenim şu an 75D , bir çoğu kesimin bilmemesinden dolayı açıklıyorum; memeyi katmadan sırt ölçümü aldığımız zaman 75 cmcik ama memenin kendisi bir top gibi olan D kap (bazen DD) bu da demek oluyor ki meme kabınız bedeninizin 2 veya 3 beden üzerinde. boyum 1.60 kilom (memeler dahil) 59.. cevaplarınızı bekliyorum öbdüm sizi
GÖĞÜS KÜÇÜLTME ESTETİĞİ DENEYİMLERİNİZ NELER?