Bikini bölgemde ilk defa agda yapacagım normalde ağda kullanan biriyim ama oraya ilk defa olacak genelde traş bıçagı kullanıyordum. Çok acır mı bi öneriniz var mı?
İlk ağda çok mu acıtır?

Soran sadece kızlardan görüş istiyor. Görüş paylaşmak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Acıyabilir. Acımaması için biraz buz kompreski yapıp o bölgeyi uyuşturabilirsin. İşe yarayacağını düşünüyorum.
İlk aldığında acır ama sonradan kıl kökleri incelir ve aldata alışır ve acımaz. Ağda ya da lazer en iyisi bir iki kere acıyacak sonra uyuşuyor ztn makine jilet felan aman girme vur ağda gitsin 😂😂😂
Peki acısını nası azaltırım birde kanar mı koltuk altıma bi kere denedim ful kanamıştı
Cildin hassas ve kıl köklerin kalınsa kanayabilir. Eczanelerde lazer öncesi uyuşması İÇİN sürülen kremler var ondan alabilirsin
Ağda değilde istersen makine falan kullan ağda çok zarar vermezmi yani sen bilirsin benim görüşüm ora çok hassas ya ondan dedim
Ya makine yok jilette çok hızlı çıkarıyor sürekli ugraşmak istemiyorum. Deneyecegim bakalım
Nasıl zarar verebilir ki
Bi dene ama ağda bilemiyorum ya ben yanaşamıyorum ama makine Bi kere aldınmı daha faydalı yani aklında olsun
O bölgeleri karartıyormuş öyle diyolar