Suyun içinde çikolata eritir gibi eritmekten bahsediyorsan biraz zor olur o makinesi daha iyi olur ama esnek bir ağda değil kuruyunca çekmesi kolay değil pek sertlesebilir. Ben şu şekerli olan ağdalari daha çok seviyorum bimde şokta var turuncu renkli bantla kullanabilirsin
Boncuk ağda yerine Sesu’nun ılık ağdasını alabilirsin. Isıtıcıya gerek yok onlarda ve boncuk ağda gibi çubukla sürülüyor. Bu nedenle kullanımı kolay. Yüz için kullanmadım ama internette kullanılabilir yazıyor. Soğuk yerde beklettiğinde donuk donuk oluyor, öyle olduğunda sıcak suda kısa süre bekletirsen sürülecek kıvama gelir.
0
39 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki bant , çıkarma yağı vs vs lazım mi yoksa sür çek mi? Sakal üstü , kas arası , koltuk altı , omuz gibi yerlerde rahat kullanayım tamam
Çok sağol aklıma çok yattı bu 😄 Ben istiyorum ki fazla malzemesi olmasın. Evde birisi görmesin. Ilık ağda , bant ve sürme çubuğu işimi görür o zaman. Yağa ihtiyacım yok yani
Evet. Islak mendil kullanırsan mesela bir bölgeni hallettikten sonra, kolaylıkla çıkıyor. Yapış yapış hissi olmuyor. Ağda sonrası duş almak zorunda değilsin ama almanda fayda var elbette.
Kullandığın yoğunluğa göre gider. Ağdayı kullanırken fazla fazla alıp sürme, ideal şekilde kullan ki bant yapıştığında kılları çekebilsin. Yüz bölgesinde ahım şahım bir kıl yok, o yüzden ayda bir falan çıkar. Sürekli ağda kullanırsan bir süre sonra bazı bölgelerde çıkmama durumunu bile görebilirsin. Acımıyor ama bu senin acı eşiğine değişir
Kıllar aşırı güçlü değil ama sonuçta siyah kil erkeğim. Acıya dayanırım acı eşiği yüksek. Kili hiç sevmiyorum. Spor da yapınca kıl hiç çekilmiyor. Özellikle belli başlı yerlerde kıl hiç olmamalı. İlerde kendi paramı kazanıp lazere kadar böyle devam ederim 😄
Bazı insanlar o kadar da değil dese de gerçekten kıl olmaması hem sizin açınızdan hem de kadınlar açısından gerçekten önemli. Bu bahsettiğim ağdayı özel bölge için de kullanabilirsin. Zaten pahalı bir şey de değil. 10 küsür lira falan. Rahatlıkla iş görür.
Özel bölgeye cesaret edemem 🤣🤣 Fazla kıllı birisi değilim. Göğüste kolda bacakta hafif orta derece kıl erkekte güzel oluuor. Koltuk altı , omuz , sırt , ense gibi yerlerde erkekte kıl olmamali. Şu anlık sırtta ensede hiç yok inşallah çıkmaz. Omuzda da tek tük var orayı da alacağım
Anladım. O zaman yalnızca çıkan yerleri al. Geniş alana kullanma ki yayılmasın. Harici olarak jilet, ip veya tıraş makinesi gibi şeyler kullanma. Yalnızca ağda
Zayıflatır ama aşırı ince türleri alırsan önce kalınlaştırır sonra zayıflatıp döker. Örneğin göbek bölgende güneşte belli olan tüyler vardır, onları tutup ağdayla alırsan önce kalınlaşır sonra inceltip döker. Bahsettiğin yerleri alabilirsin, sadece çıkan bir yer yoksa, oraya ağda vurma demek istiyorum
Yok. İncecik olanları önce belirginleştirir. Aslında utanmana gerek yok. Ablan veya kız kardeşin varsa yardımcı olabilirler. Ben erkek kardeşime yardımcı oluyorum o konuda. Bacak kol ve koltuk altı kısımlarında.
Yok yok hayatta diyemem çok utanırım. Abla var da böyle konularda vs hiç konuşmadık hatta diyemem böyle şeyleri 😄 odamda kendim yapmayı düşünüyorum. İncecik olanları. Ok mu belirgin yapıyor peki
Özel yerden göbeğe doğru en fazla 2-3 cm kadar yukarıda kıl var fazla yukarda yok. Yanlış anlamazssin oraların her yerine uygun mudur kasik , testis vs zarar vermesin
Sert olan bölgelere uygulayabilirsin ama testis bölgesine kullanma. Zaten bahsettiğin göbek bölgesinden özel bölgeye olan kısım kasık bölgesi ve sert yapıda, o kısımları alabilirsin
Ağda bandı kullan elinle ısıtacaksın yapıştır çek. Dediğin ağda da makinesiz erimez bide çok güzel bir ağda değil taş gibi kuruyor çıkmıyor deriden falan
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana çok uzun gitsin böyle fazla ugraatirmasin beni istiyorum