Güzellik & Bakım Dudak dolgum nasıl? GeriDöndümBebek Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Dudak dolgum güzel mi? Güncellemeler+1 yıl Saka yaptim orji dudaklarim Dudak dolgum nasıl? Cevapla Dolgu Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güncellemeyi okumasaydım "bu dolgu yapılmış hali mi" diye görüş atıcaktım nerdeyse ksksksk 0 0 Yorumla
Selilsmh Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Dudaklarini yiyormusun yoksa başka bir şey mi çok tahriş olmuş dudakların 0 0 Yorumla
senabennnn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sadece üst dudağa yapılmış gibi. Alt dudakla orantılı durmuyo 0 0 Yorumla
Curiosus Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Alta da yaptırsaydın biraz. Bu sefer alt ince üst kalın kalmış. 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Adnan Oktar'ın kedicikleri gibisin doğal dudaklı kız 😃 0 0 Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kötü desek gidip çıkartacak imkanı varmış gibi 🤣 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Sen memnun musun dudaklarının etli olmasından? 0 0 Yorumla
FantaziDunyam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Her gün opebilirdim çok çok bu dudaklari 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Orantısız 0 0 Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl masallah :D 0 1 Yorumla Efe64 +1 yıl sana da Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özgün 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 879 cevap paylaştı. İyi gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Güncellemeyi okumasaydım "bu dolgu yapılmış hali mi" diye görüş atıcaktım nerdeyse ksksksk
Dudaklarini yiyormusun yoksa başka bir şey mi çok tahriş olmuş dudakların
Sadece üst dudağa yapılmış gibi. Alt dudakla orantılı durmuyo
Alta da yaptırsaydın biraz. Bu sefer alt ince üst kalın kalmış.
Adnan Oktar'ın kedicikleri gibisin doğal dudaklı kız 😃
Alt tarafı haftayamı yaptıracaksın
Kötü desek gidip çıkartacak imkanı varmış gibi 🤣
Bildiğin dudak işte😆
Sen memnun musun dudaklarının etli olmasından?
Güzel, abartısız. Güle güle kullan.
Çok güzel tam öpulmelik 😊
Her gün opebilirdim çok çok bu dudaklari
Nerde yaptirdiysan söyle de oraya gitmeyelim knk
Baya fazla dolgun seninki
Alt dudaga az yapmislar
Güzel
Bu doğal değil mi?
Sensen güzel. :)
Ördek gagası gibi
Dolguyu göremedim de dudağın çatlamış gibi
Öpmelik