- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yıl1.72 aşırı uzun değil gereksiz tribe girmişsin😂 1.75 im, uzun boylu kimsenin şikayetçi olduğunu görmedim reelde. Ayrıca uzun boyda fizik kendini daha çok belli eder 1.55 kızla 1.75 kız aynı uzunlukta etek giysin uzun olan dikkat çeker. Senin sorunun göbeğin, basen falan iyi zaten
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸💜
En İyi Cevaplar
+1 yılBence durum öyle değil. Şimdi seks yaparken karşı tarafla vücut olculerinuz yapilariniz uyusmazsa ya tek taraf zevk alır ya da iki tarafta zevk almaz. Onun için sevgilin 1.90 sende 1.80 e yakın olsan herhalde daha iyi olur. Büyük meme falan zaten ileride buyur diye biliyorum. Olmadı doktora gidersin. Ha ben 1.75 falanim eşiğinde 1.68 olması mesela iyi olur yani.
00 Yorumla
+1 yılknk dediklerin doğru biraz o sebeple kısa seviyoruz (kısa sevenler için konuşuyorum) da sevgilin 1.90 sa zaten sıkıntı değil ona göre ufaksın zaten mesela ben 1.83 üm ve tercih hakkımı 1.65 ve altı için kullanırdım (bir de ben seksilikten ziyade tatlılığa baktığım için minyonlara daha ilgiliyim (tabi kıvrım seviyoruz o ayrı)
00 Yorumla
+1 yılNeden üzülüyorsunuz? Bu boyda bir kadın illaki sevilecektir ama benim de içinde olduğum o boylardaki bir erkek asla sevilmez çünkü kadınlar erkekte en az 1.85 boy istiyor. Boy konusu erkeklerde sıkıntı oluyor, kadınlar da daha az.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
+1 yılNeden üzülüyorsun bence uzun boylu olmak güzel bir şey boyun gayet iyi seven insan evet ilk başta dış görünüşe göre sever ama zamanla kareketirini , kişiliğini, kalbini sever seni sevmiş ve sevgili olmuşsunuz işte fazla takip canıni sıkma kisalmayacagina göre yapacak bir şey biraz vücut gelistir o zaman sende bende uzun olmayı isterdim ama yapicak bir şey kendimizi olduğumuz gibi kabullenmeli ve sevmeliyiz.🌸
10 Yorumla
+1 yılBence 175 djsjdjd ama iyi bence uzun boy iyi ama şey bende 171 im ama şöyle bir şey var benim bacak boyum çok uzun değil benim vicudum uzamış bacağım çok uzamamış üzücü :( ve bence makul canım en güzel şey uzun boy son zamanlarda kısalık popülerleşti de boş ya kısa boy hiç güzel değil ama uzun boyun da irisi çekilmiyor uzun ince su gibi güzel ben öyle beğeniyorum
00 Yorumlaboy uzunluğuna ne takıntı yapiyorsunuz anlamyoyorum
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. İdeali kim belirliyor ilişkide ideal boy ise ne yazık ki erkek boyundan uzun kadın olunca ilişki gelenekleri uygun görmüyor olmalı ki hep erkek uzun olmalı kafası var
00 Yorumla
+1 yılKızım sen deli misin
Mis gibi boyun var değerlendirsene ne giysem yakışır öyle aşırı uzun da değil
Olaylara iyi tarafından bakmayi öğrenmek lazim artık00 YorumlaBen 180nim ve gayette çok mutluyum ben boyumdan erkek kısa seviyor söyle böyle seviyor diye kendimi degistiremem
10 Yorumla
+1 yılgüzelliğin boyla posla bir ilgisi yoktur bence herkesin proporsiyonu farklıdır. Herkesin bir vücut bütünlüğü vardır. Bütününle bak.
10 Yorumla
+1 yılkısa kızın poposu kocaman mı oluyormuş kim dedi bunu 😂😂 ben neden küçük popoluyum o halde bacımcımı 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılMakbul boy nedir ya 😂 bi de vücut ölçülerinin boyla pek alakası yok hani.
20 Yorumla
+1 yılUzun değil ortalama boydasın. Spor yap, yağ oranını düşür ve kalça çalış. Fit bir görüntü her zaman +1 çekicidir.
00 YorumlaO boyla mutlu olmalısın. Vücut ölçülerini bilmem ama Boyuna göre kocaman bi popo pekde hoş olmaz derim çokda özenme 😉
00 Yorumla
+1 yılKeşke benim o kadar olsa da bu derdi çeksem. (1.59) bu kadar basit bi' şeyi kafana da takıyorsan ben ne diyeyim sana bilmiyorum.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende hep minyon sevgili istedim ama 9 yılım 170 boyla geçti. O yüzden takılma. İnsan seveceğini seçemiyor.
00 YorumlaÜzülme ama erkeklerin genelinin minyon kız sevdiği doğru araştırmalar bunu göstermiş.
00 YorumlaHerkes elinde olmayanı istiyo sen 155 de olsan istemezdin
00 YorumlaBen diyorum Uzun olayım. Sen hâlâ takıntı yapıyorsun!!!
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılBoyun gayet iyi ben mesela benim boyuma yakin ince belli kucuk gogus popolu birini isterim
00 Yorumla 1.72 ye üzülüyor. Ben 1.72 bir kadınla tanışsam bayram ilan ederim o günü. Buna üzülünür mü hiç 😂
00 Yorumla
+1 yılaynı boydayız erkekler bile kıskanıyor olum boyumuzu
00 Yorumla
+1 yılAy canım sen d2 ya ben de 1.72 yim gayet de iyi boylu boslu manken gibiyiz daha ne istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada bir kız vardı. Oda boyu konusunda ağlayıp duruyordu. Güzel bir popon varsa açığı kapatır. Uzun kadınlar yaşlanınca minyon kadınlar kadar güzel olamıyor.
00 Yorumla
+1 yılKısa kızlar daha çok tatlı duruyor.
Uzunlar ise çekici.00 Yorumla
+1 yılBoy takıntım yok kadınlar da ben kendim 1.80im 1.50 kadın da aynı bana göre 1.75 de
00 YorumlaKısa olan da keşke uzun olsam diyor. Sizi de anlamak mümkün değil.
00 YorumlaUzulcek bı durim yok mutlu olmaya bak seni o halinle sevmiyorsa da yol ver
00 Yorumla
+1 yılkilon kaç? bence 172 boya 68 civarı olursan tadından yenmez 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler genelde kompleskli oldukları için uzun kız istemezler. Türk erkeği de genelde kısa maalesef, yanında kendini uzun göstereceği kızları aksesuar olarak kullanmayı tercih eder.
00 YorumlaUzun boy iki cinsiyette de iyidir yahu niye üzülüyorsun
00 YorumlaValla uzun birini daha tanıyorum da, etiketlesem ayıp olur mu ki 🤣
07 Yorumla- +1 yıl
Topuklu ile 1.85 😎🤝🏻👌🏼
- +1 yıl
Hahaha düz tabanken de benim için fark etmiyor
- +1 yıl
Gelsin bağrıma basayım kendi haline şükretsin 😅
Boyunuz gayet güzel bir bayanda uzun boy herzaman iyi daha zarif duruyorlar severim
00 Yorumla
+1 yılUzun boyluyum diyince 180 sandım :d umarım ayakkabıyla 172 değildir : )
00 YorumlaTürkiye ortalaması için iyi ve ideal bence
1.80 sonrası riskli her kadına yakışmaz00 Yorumla
+1 yıl1.72 aşırı uzun değiş gayet iyi.
12 Yorumla- +1 yıl
değil*
- +1 yıl
Aynen gayet normal
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.72 aşırı uzun bi boy degil ki. Bende 1.67 yim benden kısa erkekler var biz normaliz onlar kısa😄 1.60 erkek mi olur yaa🤣🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Kısa kız yokmu peki
Bak canım ben 1 55 im ve hep uzun olmak isterdim evet dediğin gibi daha kıvrımlı olabiliyor ama uzun olmak daha güzel çünkü daha ideal yani neden kısa olmak istiyorsun anlamadım sevgilin zaten 1 90 mış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun boya kısa boya bakma kafa dengi, karakterli olmasına bak gerisi boş ben hep kafa dengi, karakterli olanlarla çıktım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜzülme 190 kız arkadaşım vardı.
Ben 175
Önemli olan hislerin
Senin boyun çok güzel. Başkası üzülsün00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama boyun çok güzel bitim tr de kızlar iddaa oranı gibi olduğu için kendilerini öyle avutuyorlar kız dediğin 1.70 ve üstü olur
027 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlgı yaptığım yok olması gerekeni söylüyorum 1.10 geziyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılValla öyle biri değilim zayıf yapılıyım da
Erkekler sizin gibi kezbanlık yapmıyor ama o önemli
Cevap sahibi+1 yılBiz niye geri kafalıyız onu anlamadım 😄
Bi orta yolun bile yok göbeği olsa ayı diyorsun göbeksiz olsa rüzgar uçurur diyorsun işte beyniniz bu kadar çalışıyor boyun kadar konuşmalısın 😇- +1 yıl
Hahah noldu çok mu acıtı? Kuyruğuna mi bastım. Ayrıca beyniniz bu kadar çalışıyor diyorsun da neler yaptığımı ne okuduğumu bilsen böyle yarım beyninle konuşamazsın sonuçta beyinsizlik parayla değil dimi? Allahima çok şükür boyumda gayet yerinde. Sende beynin kadar konuşmalısın😉
Ama pardon o zaman hiç konuşamazsın.
Cevap sahibi+1 yılKişisel özellikleri tartışmıyoruz bence 😄 konuyu saptırma senin ne yaptığın beni ilgilendirmez benim de nasıl olduğum ne yaptığım seni ilgilendirmez genel olarak iddaa oranı gibi boyunuzla kezbanlık yapmayın yeter boyu uzun olanlara da yabani gibi bakmayın hazmedemiyorsanız 😄
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşındasın en fazla üniversite veya lise son sınıfsın ne olabilirsin şu an? 😄
- +1 yıl
Hahah hem kişisel özelikleri tartışmıyoruz diyorsun hemde üst msjda kişisel özeliklerden bahsediyorsun. Oyy kıyamam laflar beynine zarar verdi sanırım. Ama doğru ya bak yine unutum olmayan şeye nasıl zarar versin ki. Neyse sen kendi boyuna baksana ya onu bunu bırakta zürafalarda da boy var diyorum ve noktayı koyuyorum bugün fazla koydum hastaneye git bir baksınlar.
Cevap sahibi+1 yılAnnem sen niye böyle gerildin onu anlamadım 😄 bana doğru salladığın için zayıf yapılı olduğumu dedim sonra bir şey demedim de sen bi an yok şöyle okuyorum böyle yapıyorum ne alaka konuyla? 😄 Birde ağır abi görünmek için noktalama işaretleri falan 😄 daha yaşın 18 ne yaşadın da bu havalar böyle 😄
Cevap sahibi+1 yılNe yaptığım seni ilgilendirmez dedim 😄 burada oturup 18 inde ne yaptığımı söyleyecek halim yok
Cevap sahibi+1 yılLise veya üniv dediğim kısım 18 inde şöyle yaptım bunu yaptım dediğin için söyledim görende sanacak Cumhuriyet ilan etti bom boş bi egon ve havan var
Tanımadan da insanı yargılama bence bak daha tek kelime etmedim şunu başardım bunu yaptım diye beynimi hava atmak için kullanmıyorum senin gibi 😄
Birde demez mi karakter olarak hafif değilim ay yesinler seni bi ağır abi oldu ki- +1 yıl
@edoclxx21 vallahi çok haklısın kardeşim
Cevap sahibi+1 yılBen dış görünüşe laf mı ettim? 😄 Cidden hem beyniniz yok hem boyunuz yok konuyu nereden nereye çekiyorsunuz ahhaha harbi sepet kafalısınız ya
Cevap sahibi+1 yılHa tamam 1.10 doğru bak onu unuttum konuyu öyle yerlere çekti ki bu beyinsiz 😄
Da gerçeği söylemek laf etmek değil 1.10 sunuz işte- +1 yıl
Hiçmi öğretmediler sana insanların boylariyla vesayre dalga geçilmemesi gerektiğini. Ya boyuyla problemi olan biri görür de uzulürse? yorumlarınıza ettiğiniz cümlelere dikkat edin nelere yol açabileceginizi hesap edin öyle konuşun büyüklerimiz boşuna dememiş iki düşün bir söyle diye dış görünüşle ilgili eleştiri yapmak yalnızca ezikliktir başka bir şey değil.
Cevap sahibi+1 yılYahu bana duygu sömürüsü yapma şimdi görmezsin yazıyı olur biter engelleme tuşu var
- +1 yıl
Kimis beyinsiz aa kendinden bahsetmiş. Bak iste insanın kendisini bilmesi ne güzel. @edoclxx21 askim boş ver bu oksijen israfini.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir boyun var ama erkekler minyon seviyor bende 167 im keşke 150 olsaydım diyorum 😒
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeyde ciiduyim anlamadım
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1.72 gayet güzel bir boy bence fazla uzun değilsin fiziğin de daha hoş duruyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevdiğim yanımda olacak ve bende boyuna takacağım öyle mi
00 YorumlaKendin nasıl istiyorsan öyle ol. Makbulu yok bu işin. Allah vergisi sonuçta. Uzun boylu olduğuna üzülüyorsan hadid kardeşlere bak derim😌
00 YorumlaTürkiye de kadınların boy ortalaması 1.63 erkeklerinse 1.76 ymis. Kizlarda ortalamanın baya üstündesin 😄
00 Yorumla
+1 yıl173 üm zaman zaman ben de kendimi kötü hissediyordum amaa sonra mankenleri takibe almaya basladım moralim düzeldi az da olsa boyumu sahiplendim
00 Yorumla
+1 yılUzun boylusu sokakta, kısa boylusu yatakta makbuldur diye bi söz var. Bilmiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte canımı sıkan durum da bu
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Partnerinden kısa olman yeterli. Kısalık göreceli 😁
+1 yılMinyon olduğuma sevinecegim hiç qklima gelmezdi😂😂😂
10 Yorumla172 çok güzel bence manken gibi ve mutfağın üst raflarına ulaşabillirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Whehhshahwjsjshshsh
+1 yıl170 boyundayım keşke 174 falan olsaydım uzun olmak çok güzel ☺️
11 Yorumla
+1 yıl1.97 yim şöyle biri bulamadık bulanda kıymet bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben 160 170 civarı iyi buluyorum kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılBoyun gayet güzel Ne uzun ne de kısa Ortalama ve İnsanların Yargılamasını asla takma:)
00 Yorumla
+1 yılMakul diye bir şey yok. Uzunda makul olabilir kısa da. Boyu önemli değilmiş sizden öğrendik ☺️
00 Yorumla
+1 yılBen 176 ym ve etrafim da uzun erkek çok az maalesef
00 Yorumla172 normal ya kızlarda niye üzülüyorsun
Ne güzel işte00 YorumlaO Allah ın verdiği genler yani uzaya bilirsin de uzamaya bilirsin de
00 Yorumla
+1 yılDert etme Türk erkeklerinin boy ortalaması 1.78-80 dir. Mesela benim boyum 1.96.
00 Yorumla
+1 yılBen uzun kızlardan hoşlanıyorum sextede önceliğim uzundur
00 YorumlaBen findik kadanimmmm
13 Yorumla- +1 yıl
minyon candır
Soran+1 yıl@my_photographer al işte boşuna mu üzülüyom ben
- +1 yıl
Bekarlığa teşvik primi gibisin
- Güzellik & Bakım konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılBn 154 um bir boka yaradığı yok tabi bun da şükür
20 Yorumla 172 olsam öpüp başıma koyardım
03 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim be kanka herkes kısa kısa ne o deve gibinuzun falan diyor da moralim bozuldu nedense
- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne