Protez tırnaklarımı çıkardım yeni tırnakların bu şekilde sizce çok mu kötü duruyor sevgilimin midesi bulanır mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

ya ne gerek var böyle şeylere? ellerin çirkin değil protez falan yaptırmasaydın kendin olarak kalsaydın öyle sevseydi. şimdi tabi itici gelir. hiç kimse kendisi olarak kalmıyor hep bir dışarıya özenti yaşamlar. herkes birbirine benziyor böyle olunca da
Uzun tırnaklar kadar, bu kadar kısa tırnaklar da göze hoş görünmüyor. Biraz uzat, oje sür o zaman daha göze çarpıcı hale gelir. Bu halini belki itici bulabilir ama midesini bulandıracak bir tırnak göremiyorum ortada.
Cevap
21Cevap
Sevgiline sorsana, soramiyacak kadar aranizda mesafemi var? Nerden bilelim senin sevgilinin zevkini? Örnegin uzun tirnakli kadinlarin elinden birsey yemem, öyle kadinlar bana hijyen yönünden cok itici geliyor
Ne oldu ki böyle o siyahlıklar nedir. Törpüle kenarlarını usttende torpule zeytinyagı falan sür kendıne gelır belki
Hiç anlamam ki törpüden şey oje siyahlıklar bu arada
Silsene ojeleri düzgünce o zaman zaten silsen bi töpülesen düzgünce bir şey kalmayacak
Hatta bence sen şimdi bulusmayacaksan kalk yarın bir kuaföre gir manikür yaptır
Yaptım törpüledim biraz uzasın öyle yaptırırım Bir de şey sevgilim ay çok kötü olmuş falan der mi içinden
Daha önce hep protez tırnaklarını gördüyse ve el bakımına önem verıyorsa diyebilir. Arkadasımda yaptırıp cıkartırmıştı tırnak üstleri soyulmuştu hep cok zarar verıyor tırnaga.
Hayır eskiden tırnaklarım daha da kısaydı hani yiyordum ve uzatsana falan demişti ikide bir bakıyordu yani şu an kat kat daha iyi en azından biraz uzun ama bundan bir iki ay falan protezli gördü hep
O zaman sorun olmaz.
Bir şey derse ne oldu falan gibi protez cıkınca herkesin böyle oluyor zaten de bence
Ayn o kadar da kötü durmuyor dimi
Bana göre duruyor canım ama sebeplerin var söyledin zaten uzatma bence bir tırnak mevzusunu bu kadar dert etme adam habıre ellerine bakmaz zaten. Ayrıca öncesinde yiyormuşsun. şu an bir sebebı var ki böyle
Tırnaklara şekil verip hoş bir oje kullanırsanız ve nemlendirirseniz elleriniz gayet hoş görünecektir.. Neden midesi bulansın ya.. Keyifli günler..
Bir manikür güzel bir de oje sürdürsen ellerin daha bakımlı gözükür farkı anlamaz bile
Ama uzun değil tırnaklarım baksana
biraz kötü duruyor ben de kısa kullanırım hepp ama tırnak şeklin ve elin küçük bir erkek çocuk eline benziyor uzatıp şekillendirmelisin
Sen kendin seviyorsan bakımlı tırnak protez dışın da kendin de bakım yaparak aynı seviyeye getirebilirsin
Seven her türlü sever bunlara takılma sadece yanlardan törpüle daha oval ve şekilli dursun
Güzel duruyor mu peki
Gayet iyi kötü durmuyo
Beni kırmamak için böyle söylemiyorsun dimi çünkü Kırılmam
İnsanlar kendini iyi hissetsin diye yalan söyleyen biri değilim merak etme
Çok teşekkür ederim o zaman
Başkasına güzel görüneceğim diye niye dert ediyorsunuz ki... Bırakın sizi seven olduğunuz gibi sevsin hocam...
Yani itici bulur mu bilmem ama güzel bulmayacağı kesin.
bulmaz hanımefendi ama bakıma ihtiyacı var tırnaklarınızın
Mutlu olur asıl protez tırnaklar çok itici kırılmayın diye bir şey söylemiyoruz
Attan inip eşşeğe binmek gibi bir şey bu sanırım ama seven böyle şeyleri derd etmez.
protez tırnak uzun ve kirli algısı veriyor zaten. şu anki tırnaklarını az şekillendir güzel işte
protezli tırkantan sonra hüzeyin abi tırnağı gibi olmuş.
Ayhh bari şu tırnağın üstünde ki kalıntıları al kız
Biraz uzat törpüle mis
Gerçekten mi şuanda kötü mü peki
Evet ablacım eski kuaförüm ben olmayacak olsa zorlama dedim ayrıca ellerin güzel tırnaklarina bakım yap törpüle uzat bide oje daha ne olsun
şu an da kötü durmuyor ama dimi sevgilimle buluşucam da yarın
Kuzum ellerinde tırnaklarinda gayet güzel
kötü olsa kötü git tırnak taktir derim 😉
Teşekkür ederim o zaman umarım sevgilimde güzel bulur
💐
Tuba şimdi de kuaförrmü oldun😆😆😆
@Richardgör eskiden kuafördüm yalnız 🤨😉
Ama karar ver artık😆😆😆
@Richardgör kuafördüm bıraktım özel güvenlik oldum dayı 🤨😎😉
Teyze senin de elinden her iş geliyor
@Richardgör tabi la bebe 😎
Bi dayı Bi bebe😆😆😆
Bi karar ver😆😆
Güzel duruyor niye bulansın
Gerçekten mi
Evet
Ayy çok mutlu oldum
Her daim ol
Senin kırılıp kırılmaman ne kadar umrumda olur kişisel fikrimi söyledim
Teşekkür ederim o zaman
Rica ederim geceniz güzel olsun
Doğal halin çok daha güzel gelecektir ona.
Allah başka dert vermesin
Baya itici ya güzel bir elin yok
Bulur knk bu ne erkek eli gibi
eski haline alışmış ise tekrar yaptır.
Gerçekten iyi değil uzat
Boyle iyi
Tırnaklarını değil seni seviyorsa bulmaz
Evet tırnakların kötü itici bulabilir
Şok şok şok olur🙂
Adam eli bu
bittin sen :)
Böyle güzel