ya ne gerek var böyle şeylere? ellerin çirkin değil protez falan yaptırmasaydın kendin olarak kalsaydın öyle sevseydi. şimdi tabi itici gelir. hiç kimse kendisi olarak kalmıyor hep bir dışarıya özenti yaşamlar. herkes birbirine benziyor böyle olunca da
Uzun tırnaklar kadar, bu kadar kısa tırnaklar da göze hoş görünmüyor. Biraz uzat, oje sür o zaman daha göze çarpıcı hale gelir. Bu halini belki itici bulabilir ama midesini bulandıracak bir tırnak göremiyorum ortada.
Sevgiline sorsana, soramiyacak kadar aranizda mesafemi var? Nerden bilelim senin sevgilinin zevkini? Örnegin uzun tirnakli kadinlarin elinden birsey yemem, öyle kadinlar bana hijyen yönünden cok itici geliyor
Daha önce hep protez tırnaklarını gördüyse ve el bakımına önem verıyorsa diyebilir. Arkadasımda yaptırıp cıkartırmıştı tırnak üstleri soyulmuştu hep cok zarar verıyor tırnaga.
Hayır eskiden tırnaklarım daha da kısaydı hani yiyordum ve uzatsana falan demişti ikide bir bakıyordu yani şu an kat kat daha iyi en azından biraz uzun ama bundan bir iki ay falan protezli gördü hep
Bana göre duruyor canım ama sebeplerin var söyledin zaten uzatma bence bir tırnak mevzusunu bu kadar dert etme adam habıre ellerine bakmaz zaten. Ayrıca öncesinde yiyormuşsun. şu an bir sebebı var ki böyle