Güzellik & Bakım Bazı kadınlar, erkekler yaş aldıkça güzel/ yakışıklı olmuyor mu? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/t9k0DgK8Ty0 Güncellemeler+1 yıl Ben mesela cengiz kurtoglunu, hakan altunu kastetmiştim)) Bazı kadınlar, erkekler yaş aldıkça güzel/ yakışıklı olmuyor mu? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet kendim de bu gruba dahilim. Gençlik halimden daha çok beğeniyorum şimdiki kendimi 2 0 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Biz erkekler öyleyizde, siz kadinlara aynisini söylemek mümkün degil 1 0 Yorumla
s GTPrince Takip Et Master Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Tam katılıyorum olabilir diyecektim, ama iki örnek de çok ters köşe geldi; ne desem bilemedim :D 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Siyah saçlar gidiyor yerini seksi ve kirarmis saçlar alıyor , kendimden biliyorum 😂😂😂😂 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şimdiki halimi genç halimden daha çok begeniyorum 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 916 cevap paylaştı. Kesinlikle 1 0 Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 555 cevap paylaştı. Oluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet kendim de bu gruba dahilim. Gençlik halimden daha çok beğeniyorum şimdiki kendimi
Biz erkekler öyleyizde, siz kadinlara aynisini söylemek mümkün degil
Tam katılıyorum olabilir diyecektim, ama iki örnek de çok ters köşe geldi; ne desem bilemedim :D
Siyah saçlar gidiyor yerini seksi ve kirarmis saçlar alıyor , kendimden biliyorum 😂😂😂😂
Şimdiki halimi genç halimden daha çok begeniyorum
Öyle olan çok insna biliyorum
Aynen öyle
Ben oluyorum 😁
Kesinlikle
Tâbi ki
Oluyor