Öncelikle meraba ben burada 10 senelik filan eski üyelerden biriyim beni hatırlayanlar bilir @dengesizhoncikponcik neyse bundan 3 hafta kendimi maskelere verdim doğal maskeler denemek istedim neyse ben limon maskesini yaptım ama yanak bolgemde önce yara oldu kabuk bağladı ve ben soydum o yarayı sonra Pembe yara ortaya çıktı bı ara beyazlar gibi oldu ama o görüntü benim hoşuma gitmedi icin baya yöntemler denedim soğan suyu iyi geldi eskisine nazaran ama pembe iz geçmedi hala yanağıma dokunsam kırmızı oluyo bende daha ellememeye başladım yanağımi
Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var lütfen yardım edin aynalara bakamaz oldum bu durum beni rahatsız ediyor
Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var lütfen yardım edin aynalara bakamaz oldum bu durum beni rahatsız ediyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uğraşmazsan zamanla geçer sabret biraz
Başına böyle bişey geldi mi
Evet zaman alıyor biraz
Teşekkür ederim en azından içim rahatladi
Zamanla geçer sadece kuecalama yeter extra bir şey yapmana gerek yok
Bende öyle yapıyorum şu an gerçekten hicbisey yapmadan daha iyi oluyor sanki yapmadığım yöntem kalmadı bu durum piskolojimi kötü etkiledi
madecassol merhem ve hametan pomad sür
Bunların hepsini denedim ama cildim aşırı hassas olduğunu öğrendim ve bunlar iyice yaktı gibi kullanmayı biraktim
hametan yanık kremi daha iyileştirir
Ama bana iyi gelmedi geçmezse bide fito ve silverdin kullanmayı düşünüyorum dolaba ATİCAM öyle kullanicam madecassol bu arada inceltiyo yüzü deneme sakın
silverdin de yanık kremi
Evet umarım geçer daha önce kullanmıştım onu yan etki yapmamisti
Üzgünüm sizin gibi her krem bana iyi gelmiyor maalesef hassas ciltler beni çok iyi anlar
benim cildim çok hassas ama sen çok işlem maske vs yapmışsın ekstra olmuştur
Ekstra şeyler denedim bı ara kendi haline biraktim beyaz oldu gibi ama o durum çok rahatsız etmedi aslında ama genede taktım kafama işte maya maskesi bile denedim ama onuda sürekli kullanmam gerekiyor geçene kadar en sonda kendi haline biraktim
Peki daha önce böyle bi olay başına geldi mi nasıl bı olay izlemeliyim bilmiyorum ilk defa böyle biseyle karşılaşıyorum ve ne yapacağımı tam olarak bilmiyor diğer yaralar geçmişti ama bu biraz uzun sürdü sanki ya da ugrastigum için mi iyilesmiyor
ben bir kere yüzüm aşırı yanmıştı güneşten su topladı hatta o zaman hametan iyileştirmişti beni
Kaç ayda geçti peki ya da kaç gunde
Bende sürekli madecassol sürdüm ama iyileşmesi onda daha çok sizi hissi vardi
Bu yüzden bıraktım ve bende denizde sadece bacaklarım yılan derisi gibi olmuştu ama o geçti izide kalmamıştı bu sadece geçmedi çok ugrastigum için geçmemiş olabilir mi acaba bundan sonra dokunmamayi düşünüyorum geçene kadar aynalara bakmamayi düşünüyorum gerçekten bebek gibi yüzüm vardı
Hızlıca düzelsin istiyorsan hametan kullan
Kullandım ama cildim asiri hassas olduğu için yaktı gibi bende kullanmamaya basladim
İz bırakacak bir olay değil seninki endişe etme
Peki başına böyle bi olay geldi mi ne kadar sürede gecti
Vala biraz zaman alır bu
izi kalacak
Ama çoğu kişi kalmaz dedi geçenler olmuş ancak bıçak izi gecmezmis ama geçen olduğunu duydum
Öpim geçsin kıyamam