Elin erkek eli gibi senin boyun kaç benimkisi 194 ama yine de ellerim çok narin zarif ve güzellerdir spor da yapıyorum ağırlık kaldırıyorum en iyisi ellerne bakmaya başla madem takıntılısın bir iki pipi avuçla çalıştır ellerini krem sür
Başkalarına beğendirme cabalarina neden ihtiyaç duyar insanoğlu. neden başkaları için makyaj yaparlar, neden güzel gorunmek için güzellik salonlarina giderler. neden çekicilik yarısına girerler, ömründe hiç kendisine makyaj yapmayan bir bayan sizce gerçekten iticimi sayılıyor..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
yo hayır, benim sadece saçma sapan bir el takıntım var
Yooo sacmalama gayet güzeller Ama bence tırnaklarını biraz daha uzun yapsan veya daha açık ojelerle tirnak yapini daha ön plana çıkarsan daha da hoş durur Ama şu an da gayet hoş
düşünmüyorum o kadar okuyup değer görmeyen bir meslek ben de ailemin maddi durumu olmadığı için okuyorum imkanım olsa mühendislik okurdum iyi bir yerde ama özel sektör belli olmuyor maalesef kendimi garantiye almam lazımdı
İşin zor, doktor çocuğuyum ben. Annem de babam da doktor. Biliyorum ne şartlarda nöbet tuttuklarını. Küçücük odada yatardı annem. Eve geldiğinde tüm gün paso uyurdu. Tabii bir de bir arkadaşları daha çok puan topladığı için haksızlığa dayanamayıp muayenehane açtılar.
Başka bir arkadaşları hasta başına 2000 gibi bir ücret alıyormuş diye duydum. Galiba kontrol hastalarından da para alıyormuş. Zaten kadın her yerde muayenehane açmış. Sosyal medyada da oldukça aktifmiş tanıtımını yapmak için.
Ellerin evet buyuk ama gayet guzel. Erkeksi degil asla. Vucuduna gore normal. Bicimli olmasi onemli olan. Yani asla siritmiyor. Sen takinti yapmissin oldugundan buyuk geliyordur sana.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
of bu takıntıdan kurtulmam lazım sadece elde böyle çok saçma
Senin elin güzel ne eller var olum görmemişsin bı tane kız kibar ince falan elleri çok çirkin tırnakları büyük büyük seninki güzel bence tırnaklar çok önemli seninkiler de gayet küçük tırnaklar kötü durmuyo merak etme 😘😘
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benim ellerim daha kemikli bazı erkeklerin elleri benimkinden çok daha güzel oluyor kesinlike güzel seninkiler
Aynı sorun benimde başımda şekerim hatta dalga geciyorlar bile bazen erkek eli gibi diye ama Allah ın verdiğine bir şey yapamayız. ki var mı çözümü onuda bilmiyorum en güzeli sen takma kafana
Dert ettiğin şeye bak eli olmayan ampute hatta kolu olmayan milyonlarca insan var şükretmen gereken yerde sen her işi yapabildigin elini beğenmiyorsun yazık valla ne diyeyim