Güzellik & Bakım 61 kilo ve 165 boy şisko mu? Zayif mi baliketli mi yoksa? Acil? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tüm kilo göbekte. Gecen sene spor yaptm 3 ay falan biraz gitti ama var hala ama cok zor gidiyo ya.. Napabilirkm göbek gitmesi icib?Balik etlimiyim sence? 61 kilo ve 165 boy şisko mu? Zayif mi baliketli mi yoksa? Acil? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Balıketlisiniz spora devam edin 2,3 aya kalmaz çok güzel fiziğiniz olur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Zayif degilim yani öyle mi Yorumla Benchbas +1 yıl Yok zayıf değilsiniz, ama kilolu değilsiniz yani kafaya takcaginiz mühim bi mesele değil Yorumla Soran +1 yıl Yok zayifim ya benve Yorumla Benchbas +1 yıl Hayir zayif değilsin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Zayifim gayette ip gibi Yorumla
Arvaless Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bence gayet hoş. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tsk evlenirmiydin Yorumla Arvaless +1 yıl Evlenme ayrı ya seversem evlenirim tabi, Yorumla
solareesg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Şişko 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sensin o Yorumla solareesg +1 yıl Zayıf olman icin 55 altı olman gerek şişkosun işte ak Yorumla
AtamanBeey Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kilolu. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalan syöelme Yorumla AtamanBeey +1 yıl Benim düşüncem öyle Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 368 cevap paylaştı. Spor yap diyet yap 0 0 Yorumla
Salm4141 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl normal 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen kac Yorumla Salm4141 +1 yıl 158 im 55 kilo ama daha zayıf gösteriyorum kilonun nereye gittiğine bağlı o Yorumla Soran +1 yıl Aynen senin nerye gidiyoVenimki gobekte Yorumla Salm4141 +1 yıl benim bacaklarima ve yanaklarima gidiyor maalesef göbeğine gidiyosa onun icin hareket yapabilirsin ama henim yanaklar incelmiyor😅 Yorumla Soran +1 yıl Ay bnmde yanaklarda var hahah Yorumla Soran +1 yıl Gobegin hic yokmu Yorumla Salm4141 +1 yıl göbekte var da az içime çektikce azalıyor de belin inceyse göbegin pek belli olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Balıketlisiniz spora devam edin 2,3 aya kalmaz çok güzel fiziğiniz olur
Zayif degilim yani öyle mi
Yok zayıf değilsiniz, ama kilolu değilsiniz yani kafaya takcaginiz mühim bi mesele değil
Yok zayifim ya benve
Hayir zayif değilsin 😂
Zayifim gayette ip gibi
Bence gayet hoş.
Tsk evlenirmiydin
Evlenme ayrı ya seversem evlenirim tabi,
Şişko
Sensin o
Zayıf olman icin 55 altı olman gerek şişkosun işte ak
Kilolu.
Yalan syöelme
Benim düşüncem öyle
Spor yap diyet yap
normal
Sen kac
158 im 55 kilo ama daha zayıf gösteriyorum kilonun nereye gittiğine bağlı o
Aynen senin nerye gidiyo
Venimki gobekte
benim bacaklarima ve yanaklarima gidiyor maalesef göbeğine gidiyosa onun icin hareket yapabilirsin ama henim yanaklar incelmiyor😅
Ay bnmde yanaklarda var hahah
Gobegin hic yokmu
göbekte var da az içime çektikce azalıyor de belin inceyse göbegin pek belli olmaz