İlk önce tabii ki de bordo kırmızı tonlar kesinlikle mat olmalı bunu özellikle söylüyorum daha sonra böyle vişne rengi ama yine tabii ki mat olacak hafif mor gibi ama çok koyu bir pembe rengi benim çok hoşuma gidiyor daha sonra toprak tonları gerçekten çok hoşuma gidiyor toprak ile böyle mor arasında renkler var onlar gerçekten mükemmel daha sonrasında şeftali rengi vs çok güzel ya hepsi ama önemli olan şey mat olması
renk belirtmeden önce rujun benim için en ideal olan yapısından bahsetmek istiyorum; kolay sürülen, sürerken topak topak olmadan ve sürdükten sonra kendi kendine kuruyup dudakla bütünleşmiş olması gerek. En ufak bir dokunuşta dudağınızın bazı yerleri taşıyor bu görüntü hoş olmuyor tabi. Rujları ıslak ıslak sevmem eğer bir yemeğe veya cafeye gideceksem. Düşünsenize bir şey içerken bardakta dudak izi kalmış ıyyy. Neyse renklere geçelim; toprak tonları, şeftali tonları, açık turuncu gibi renk var ama bildiğimiz gibi turuncu değil daha koyu biri turuncu, hafif pembe tonlar ve bordo renkleri. Tabi ruj sürmeden önce dudağı daha biçimli ve dolgun göstermek için seçtiğiniz rujun renginde bir dudak kalemi ile çerçeve yapıldıktan sonra sürülen ruj muhteşem. Heleki bir de yaz akşamı dışarıdaysanız azıcık bir şeffaf lipp gloss sürerseniz gecenin kadını olmaya hazır olun çünkü gece ışığı dudaklarınıza vuracak lipp gloss sayesinde yıldız gibi parlayacaksınız. Harika fikirlerimle sizi başbaşa bırakıyorum byy ;{})