Göz altı morluklarim için cildiye'ye gitsem iyi sonuç çıkarmi yoksa morluklar hiç gecmiyormu :/
Herşeyi denedim YouTube da
Herşeyi denedim YouTube da
Sabah Kalktığın zaman buz sür ya da salatalık domates de koyabilirsim. Poşet çayını kullandıktan sonra gözünün üstüne koyan insanlar da var. demir bir kaşığı buzluğa koy 1 2 saat beklet sonra kaşığı göz altına tut kan akışı hızlansın. Morluk ya da kahve rengi göz altı için yarım patates rendele sadece suyunu elinle bir kaseye sıktır o suyu beklet patatesin içindeki nişasta dibe çökecek 10 dakika sonra kaseyi fazla çalkalatmadan yavaşça suyu dökerek dipte kalan o yapışkan nişastayı sür beyazlatır bütün yüzüne de sürebilirsin bebek gibi yapıyor denedim
Cevap
1Cevap
Benimde oyle ya gecmiyor kansizlik vsr bende ondan anemiyim hep mor çökük bide gozlerim ara ara duzeliyor sadece
Umarım kurtuluruz şu illetden
Umarim sabahlari 1 yemek kasigi pekmeze 3 damla limon sık her gun ac karna ic iyi oluyor
Gercekden işe yariyormu sende
Evet
Teşekkürler
Bon zai içmiş gibisin demi
Ne bilim hiç bonzai mubtezeri görmedim ki knk
Ama yani yine beni rahatsız ediyor mor olması gözümün altının gitsem iyi sonuç alirmiyim acaba?
Alırsın patates koy
Patates denemiştim ama uzun süre değil ne kadar koymam gerekiyor kaç gün falan
Düzenli
Benim dediğimi uygula istersen hem çok kolay. Bir patatesi veya yarısını rendele. Onu bir kaseye elinle sık suyunu. Hiç elleme 10 dk beklesin. Sonra patatesin nişastası dibe göçecek. Kaseyi fazla hareket ettirmeden suyu yavaşça dök dipte kalan nişastayı sür. Zaten krem gibi bişey oluyo kuruyana kadar beklet sonra yıka bende birazdan yapıcam istersen fotoğrafını çeker gönderirim
Telefonla vesaire çok vakit geçiren birimisin
Hani herkes kadar ama kendimi bildim bileli hep morluk var gözümün altinda
Kanka bendede oluyor telefonla çok vakit geçirdiğimde ve uyku düzenim olmayınca ikisini dengelersen geçer herhalde
Eyvallah knk saol
.🤝🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?