Güzellik yüzdedir. Herkesin güzellik anlayışı kendine özel, saygı duyarım ama sırf fiziği güzel diye çirkin kızlara güzel denmiyor mu.. çıldırıyorum
Fiziğini sergileyen herkes nedense "çok güzel"..
Fiziğini sergileyen herkes nedense "çok güzel"..
Hayır güzellik sadece birisinin fiziğin çok güzel olması demek değildir mesela yüzü çok güzel olanda güzeldir aklı çok olan daha da güzeldir yani güzellik demek aslında çok yanlış anlaşılıyor güzellik demek sadece fizik güzelliği değil çünkü o fiziklerin genelde hepsi neredeyse sporla alakalı yani çalışmakla gerçek dış güzellik yüzde bulunur
Aynı düşüncedeyim. Fiziği güzel diye güzel adlandırmaları yanlış.
güzellik bütündedir. yüze fiziğe hatta iç güzelliğine atfedenler bence yanılgıda. total bir duruşu ve uyumu olmalı. öyleki bazen kusurlar bile ayrı çekicilik katabilir
Öyle değil işte. Birçok yorum var o konuda. Kızın yüzü kötü, bir güzelliği yok ama fizik güzel.. herkes çok güzelsin diyor
ya sen bakma onlara abaza onlar damacanaya hallenen insanlar yaşıyor bu ülkede dikkatini çekerim :D
Bilmiyorum ya.. genel bir algı var o yönde.
Cevap
12Cevap
Fizik güzelliği ayrı yüz güzelliği ayrı ama dediğin gibi fiziği güzel olanı tamamen güzelmiş gibi algılayan çok
Bence degil bir kadin sadece fizikden ibaret degil o kadinin ruhu karakteri kalbi beyni de var
Fizik orantılı olmalı ama bence yüz güzelliği daha önemli fizik düzelir ama yüz güzelliğine çare yok
Herkesin guzellik algisi farklı bana gore guzellik kalpte çok yuzu guzel tanidim kalbi kötu o yuzden kalp daima en guzelidir benim icin
maalesef bazı at hırsızı erkekler illa vücdua baktığı için biz güzel kalpli insanlae bu yüzden üzülüyoruz ve doğru kadınlar yanlış adama aşık olurlar yanlış adamlar doğru kadına yanlış yaparlar
Merhaba üzücü bir kullanıcı adın var
Fizik çok önemli ve artı katkı sağlıyor ama bazen fiziği ile ölçülmeyen güzellikler de gördüm
Yüz ve kalp güzelliği birinvi sıradadır ama fizik güzelliğiyle tam bir görsel guzelliktir
Mesela senin yüz güzelliğine ihtiyacın yok onların gözünde güzelsin çünkü
Tesekurler
Belki sen bendende guzelsindie
Haklısın çok kadın var yüzü çok güzel ama fizik olarak iyi olmayan ama asıl güzelliği görmek için kalbe bakmak lazım 👍
Hayır bazı kadınlarin içi güzeldir
İçini tanıyınca anlıyorsun
Nasıl bir kullanıcı ismi bu nteresan. manasi ne
Fizik
Karakter
😊👍
Güzellik insanın fiziğiyle ölçülür tabiki la
fizik güzellikten de önemlidir
Hepsi birbirini tamamlayıcı etkendir.
asil guzellik kalptedir diyenlere boydan girerim
Bence En önemli yeri yüzü
Yüzü güzelse güzeldir değilse güzel değildir