Bursa. Çoğu Balkan göçmeni; Arnavut, Boşnak, Bulgar, Rum ve Makedon. Slav ırkına sahiptirlerdir bende Vodina ve Saraybosna göçmenligi var insanın yüz şeklinden anlaşılıyor.
tamam şehir ismi veriyorum bdbdb doğu olarak Mardin iç anadolu olarak Yozgat and sanki biyer daha vardı unuttum doğal güzel bunlar hem çekici hemde traktör motor , biçer sürdükleri ve ayrıca tarlada hat değiştirdikleri vs tarla sürdükleri yer yer görülmüştür çekici olmak için spor salonlarına ihityac duymamış tarlada hem fizik yapıp hemde ülke ekonomisini kalkindirmislardir kışları beyaz evde durdukları için ev işi vs yazları hasat vakti deniz kenarında değilde tarlada bronzlasmislardir bütün bunların yanında bakimlarina vakit ayırırlar sizin bildiğiniz gibi kıl yumağı değillerdir anadır onlar iyi ki varlar canlarım siz gidin spor salonlarındaki estetikli şişme ve egoist kızlara bakın bazılarına yakışıyor tabi saygım sonsuz söyleyeceklerim bu kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence dünyanın en çekici en güzeli benim sevdiğim kızz. Bu sebepten benim yaşadığım sehirde
Senin için çalıyoruz kral
Bursa.
Çoğu Balkan göçmeni; Arnavut, Boşnak, Bulgar, Rum ve Makedon.
Slav ırkına sahiptirlerdir bende Vodina ve Saraybosna göçmenligi var insanın yüz şeklinden anlaşılıyor.
Evet onlarda fena değil
İzmir falan hikaye, en güzel kadınlar Mardinde, en çekici kadınlar Çanakkalede... kaç arkadaşım buraya gelse psikolojisi bozulup gidiyor
Mardin mi?
İlk defa duydum
Kızları gerçekten çok güzel, ben çirkin mardinli görmedim
Yazın gideceğim
Dikkat edeyim bari
Haklı iç Anadolu ve Doğu kızları bitti bu kadar
Aynen yüz hatları gözleri müthiş oluyor, Mardinli değilim bu arada memleketimi övüyor gibi görünmeyim😂
Tabi keşke olsaydım orası ayrı
4-5 sene önce bir kız vardı burada sürekli paylaşım yapıyordu nasılımda. İğrelti olmuştum. O geldi aklıma,😀
Birde ay lav yu filmi
Ahahs Mardin'de jdjejdjd kara kara kadınlar ezik ezik koca altındalar çok güzeller çok bu arada. Bulgar göçmeniyim
Övdün mü gömdün mü anlamadım😂
Öff
@Deniz3466 doğu mu burunları çirkin kara kızları hepside şişko
@Cim101
Şu atar ergeni engelleyeyim en iyisi
Kadının düşmanı yine kadın, beğenmiyorsan beğenmiyorum de geç ne gerek var hakarete
Ankara İzmir antalya isparta burdur
15 milyon nufusu kaptın😀
Ama ısparta için haklısın
orada okudum
Kızları çok bakımlı
Ama duygudan yoksunlar
Duygu ne ya
Sen parayı göster
Evet öyle maalesef
İzmir tabiki
Eskiden di kral o
Bursa olabilir mi
İdare eder onlar
Her yerin güzeli vardır ama genelde doğu ve iç Anadolu bazı bölgeler
Pardon güzel demişim çekici hddhdhl
Nasıl bir tanımlamadır o :)
35 şehir var oralarda
tamam şehir ismi veriyorum bdbdb doğu olarak Mardin iç anadolu olarak Yozgat and sanki biyer daha vardı unuttum doğal güzel bunlar hem çekici hemde traktör motor , biçer sürdükleri ve ayrıca tarlada hat değiştirdikleri vs tarla sürdükleri yer yer görülmüştür çekici olmak için spor salonlarına ihityac duymamış tarlada hem fizik yapıp hemde ülke ekonomisini kalkindirmislardir kışları beyaz evde durdukları için ev işi vs yazları hasat vakti deniz kenarında değilde tarlada bronzlasmislardir bütün bunların yanında bakimlarina vakit ayırırlar sizin bildiğiniz gibi kıl yumağı değillerdir anadır onlar iyi ki varlar canlarım siz gidin spor salonlarındaki estetikli şişme ve egoist kızlara bakın bazılarına yakışıyor tabi saygım sonsuz söyleyeceklerim bu kadar.
Bir anda tarım bakanı ile konuşuyorum sandım. Evet yozgatlı birisi ile dün konuştum. Çok güzel kızdı🥰🥰🥰
Nasip olmaz öylesi bize.
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin 😊
Tabi ki Hatay
Eski sevgilim aslen oralıydı
Aldattı *
Konu çekici kadın ama aldatan değil ki
İzmir
Geç onları ya
Kaba saba erkekimsi tipler hepsi
Açıklığı özgürlüğü çekicilik gğzellik sanmayın
Sanane ! Milletin açıklığı dan yobaz. Ben beğeniyorum o kızları doğuştan güzel oluyorlar
Evet yobazım😀
Hacı mağdure bacım öteye
Orta okul terk bir cahil daha. ...
Yok anaokul terkim ben
Peki.
Ok kib by
😀😀
Moskova’da kanka
Ahah
Dur şimdi linç yicen
Haklısın👍😁
Her yerdeler... Bırakın şu saçma memleketçilikleri