Güzellik & Bakım Kızlar, Piercing taktırmak iyimi olur? karanlık_biri_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selamlar göbeğime ve göğüs uçlarıma piercing taktırmayı düşünüyorum zararı olur mu olursa ne gibi zararları var düşünceleriniz için teşekkür ederim ☺️ Güncellemeler+1 yıl Nerede taktıranlar ya hadii Kızlar, Piercing taktırmak iyimi olur? Cevapla Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Evet bence cok cesaretli bir kızsın 1 1 Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl gogus ucuna yaptiranlar artti bu ara gobekte skinti biraz ben de gogus arama dusunuyorum 1 3 Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl Arasına nasıl yapılıyor ki anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gir bak gogus arasi piercing diye Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl Bakıyorum Yorumla
CatLoverPink Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bence gereksiz boş ver 1 13 Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl Hoş durur diye düşünmüştüm Yorumla CatLoverPink +1 yıl Arkadaşım göbeğini deldirdi birlikte gittik ama bence saçma vazgeçiremedim görünce daha da soğudum Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl 😥 Yorumla CatLoverPink +1 yıl Maalesef öyle 😂 Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl Ama çok istemiştim Yorumla CatLoverPink +1 yıl Sen bilirsin ama ben sevmiyorum bir arkadaşım da diline yaptırdı yemek yerken bile zorlanıyor saçma ayrıca her göbek deliğine yakışmıyor Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl Hevesimi kırdın abla ya Yorumla CatLoverPink +1 yıl Ya yok dene gör zaten beğenmezsen takmazsın ❤️ Yorumla CatLoverPink +1 yıl Göbeğin nasıl yuvarlak mı çizgi şeklinde mi Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl Düz abla çizgi gibi biraz Yorumla CatLoverPink +1 yıl Yakışır gibi tam bilmiyorum ama Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl Cidden mi🥰 Yorumla CatLoverPink +1 yıl Yani görmeden böyle düşünüyorum tam yuvarlak olana yakışmıyor bence Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet bence cok cesaretli bir kızsın
Teşekkür ederim
gogus ucuna yaptiranlar artti bu ara gobekte skinti biraz ben de gogus arama dusunuyorum
Arasına nasıl yapılıyor ki anlamadım
gir bak gogus arasi piercing diye
Bakıyorum
Bence gereksiz boş ver
Hoş durur diye düşünmüştüm
Arkadaşım göbeğini deldirdi birlikte gittik ama bence saçma vazgeçiremedim görünce daha da soğudum
😥
Maalesef öyle 😂
Ama çok istemiştim
Sen bilirsin ama ben sevmiyorum bir arkadaşım da diline yaptırdı yemek yerken bile zorlanıyor saçma ayrıca her göbek deliğine yakışmıyor
Hevesimi kırdın abla ya
Ya yok dene gör zaten beğenmezsen takmazsın ❤️
Göbeğin nasıl yuvarlak mı çizgi şeklinde mi
Düz abla çizgi gibi biraz
Yakışır gibi tam bilmiyorum ama
Cidden mi🥰
Yani görmeden böyle düşünüyorum tam yuvarlak olana yakışmıyor bence