Saç Bakım Saç rengi nasıl? kbrbbcn998 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Rengi çok beğendim ama Erzincanlı olma gerçeği ajaja neyse rengin oluru var mı? Saç rengi nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lokomotif-portakal Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Renk çok güzel. Açık renkli bir cilt yapınız varsa çok yakışacaktır. Esmerseniz biraz garip olabilir. Bir de saçlarınız çok koyuysa maalesef yanma durumuda olabiliyor. Bu yüzden pişman olmak istemezsiniz. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Gercekten çok avrupai bir saç rengi Altın sarısı saçlar masal prensesleri gibi 1 0 Yorumla
yargıç_bey Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Erzincanin neresi hey gidi gunler ne gezdim. oralari 🤦 0 4 Yorumla kbrbbcn998 +1 yıl Ahahahah Kemah Yorumla yargıç_bey +1 yıl Cay koy gelicem oraya 😴 bekardin dimi cjjcbd💃💃💃 Yorumla kbrbbcn998 +1 yıl orada yaşıyorum demedim nerelisin diye sordun sende ajajajja gidebilirsin yani 😂 Yorumla yargıç_bey +1 yıl İst da misin? 😴 Yorumla