Güzellik & Bakım Memelerimi küçük buluyorum, ne yapsam büyür? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor ne yapsam büyür Güncellemeler+1 yıl 75 beden Memelerimi küçük buluyorum, ne yapsam büyür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Ahmettt555 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Spor ve egzersiz yapılabilir özellikle göğüs bölgesini çalıştıran egzersizler faydalı olacaktır 0 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl hamile kalırsan büyür sonra da pörsür sarkar boş ver 2 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Bu kadar tek tipleşmeyin. Bırak seninkisi küçük kalsın yani ne olacak diyorum. Küçük seven de olur merak etme. 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. B cup da daha ne olsun. İleride kıymetini anlarsın. 0 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl gormeden birsey soylemek zor belki sana gire kucuk bana gore buyuk 0 0 Yorumla
Okan5922 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Sağlıklı spor ile dikleşme büyüme yasa göre değişir 0 0 Yorumla
Ankara1978 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Küçük olması daha makbul bence. Yaş ilerleyince sarkar göbeğine iner. O daha kötü olur. 0 0 Yorumla
GeNçmimar334 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl merhaba 3 altın kuralı uygula duzenlı yaparsan dogal olur daha ıyı olur 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Küçük sevenler derneği var oraya uğra 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı. Her gün masanin uzerine iki. posta vur 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bu standart 4 göğüs ölçüsünde biri oldukça normal 0 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Sen küçük bulabilirsin de erkekler ne diyor buna 0 0 Yorumla
gencbilge0034 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl küçük daha güzel. lütfen dokunma onlara. 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Meme yoksa kalça vardır biri diğerini örter 0 0 Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ölçüsü boyutu ne kadar ki küçük buluyorsun 😊 0 1 Yorumla Mrtcn021 +1 yıl İdeal olcude gibide birisinin guzelce oynayip birseyler yapmasi sart 😊 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. Masaj 2 1 Yorumla Efe64 +1 yıl faydası var mı Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı. Neguzel iste 0 0 Yorumla
Cansikintisiişte0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Estetik artık bir çok şeyin çözümü olmuş 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. ellet bolca sdfsfgd 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kilo al 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. Küçük neye göre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Spor ve egzersiz yapılabilir özellikle göğüs bölgesini çalıştıran egzersizler faydalı olacaktır
hamile kalırsan büyür sonra da pörsür sarkar boş ver
Bu kadar tek tipleşmeyin. Bırak seninkisi küçük kalsın yani ne olacak diyorum. Küçük seven de olur merak etme.
B cup da daha ne olsun. İleride kıymetini anlarsın.
gormeden birsey soylemek zor belki sana gire kucuk bana gore buyuk
Sağlıklı spor ile dikleşme büyüme yasa göre değişir
Küçük olması daha makbul bence. Yaş ilerleyince sarkar göbeğine iner. O daha kötü olur.
merhaba 3 altın kuralı uygula duzenlı yaparsan dogal olur daha ıyı olur
Küçük sevenler derneği var oraya uğra
sakın farkı
olmayı düşünme
Her gün masanin uzerine iki. posta vur
Bu standart 4 göğüs ölçüsünde biri oldukça normal
Sen küçük bulabilirsin de erkekler ne diyor buna
Küçük meme iyiidir yahu takılmayın çok
Eccük ellet oynattır sürttür büyür o
belli bir yaştan sonra büyümez
Derin bir nefes al :) ve tut...
küçük daha güzel. lütfen dokunma onlara.
Meme yoksa kalça vardır biri diğerini örter
Ölçüsü boyutu ne kadar ki küçük buluyorsun 😊
İdeal olcude gibide birisinin guzelce oynayip birseyler yapmasi sart 😊
ya masaj ya ameliyat..
Ne kadar önemli bir konu haline getirdiniz bunu
Genetiğinde varsa büyüyebilir
Büyütte nasıl yaparsan yap
Masaj
faydası var mı
Küçük seviyorum ben
Küçükleride seviyoruz merak etmeyin
Okşa masaj yap