- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır zannetmiyorum genelde mesela birazcık kilolu olunca diyorlar ki işte sen çok aşırı kilolusun kilo ver zayıf olunca diyorlar ki işte çabuk gibisin kırılacaksın hemen kira yani insanların ne dediği önemli değil aslında tek önemli olan şey şu sen aynaya baktığın zaman kendini nasıl güzel buluyorsun böyle olmasın başka bir seçenek yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yıl-Ayşe Naber?
(200kilo Ayşe ) - Yuvarlanıyozzzzz Senden naber?
-Başka türlü gidemezsin ki ayşe :))
Gelelim soruya balık etli kızların şansı kapalı hep kullanılmaya çalışılırlar. Ama hafif balık etli kızlar 5 kiloyla kazanır kaderleri güzel olur :)) ölçülerin güzelmiş kardeşim00 Yorumla
Şu sitede ilk defa bu kadar doğru bir başlık gördüm... Hafif balık etli gacılar 1 adım değil, birçok adım öndedir, hafif balık etliler candır...
Aksini iddia eden gitsin vitaminsiz, çelimsiz gacıları sevsin...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılBalıketli kadın/erkek diye bir şey yok kilolu insandır onun adı. Senin de ölçülerin ben kiloluyum diyor zaten. Niye buna kılıf uyduruyorsun ki barışık ol kendinle. Olamıyorsan da diyet yaparsın. Her türlü kendini sevmeyi öğren.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben gercekten kilolu olup balık etli diye kendimi. kandiranlardan değilim yalnız bir deri bir kemik değilim hafif dolgunum buna kilolu diyemezsin hele görmeden hic doğru değil neyse saygı duyuyorum kılıf uydurudgum yok böyle bir şey var istediğiniz kadar inanmayin😊
+1 yılİşte Türk Kadını. Ne o öyle çıt kırıldım tipler. Kadın dediğin az şöyle ele avuca gelecek.
Yemeğin Salçalısı. Kadının Kalçalısı. NOKTA00 Yorumla
+1 yılGaliba fit vücuda hasta olan bi canım benim. Hı hı canım hı hı hiç biriniz spor salonlarında salya akıtmıyonuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöze hitap eden gönüle hitap eder bence 1 değil 2 adım öndesin layığını bul layığınla yaşa layığınla evlen fakat sakın ama sakın 2 adım öndeyim diye yerinde sayanlarin vebaline girme yavru
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha çok teşekkür ederim sevgilim şanslı o halde☺☺
Gozler gormedigi icin yazin ancak kose yazisi olarak kaliyor :)
10 Yorumla
+1 yılBalıketli bitti HAFİF balıketli başladı ya shdjdjfkkf arkadaş şişman şişmandır balıketli ne
01 Yorumla- +1 yıl
Şişman çok yanlış bir üslup
Arkadaşım anlamak istemiyosun herhalde şişman degilim hafif dolgun vucudum bir deri bir kemik değilim yani allah allah kilolu olsam kabul ederim boyum var boyum fit gösteriyorum gayet de gelip özgüven kırmaya mi çalışıyorsun anlamadim ki
+1 yıl2 adım geridesin önde değil. Zatwn o yüzden de göbek var. Koş biraz öne geçersin 😁
04 Yorumla- +1 yıl
Geride olduğumu kabul etmiyorum ama neyse
- +1 yıl
Yazdıklarından yola çıkarak yaptığım yorumdur bu
- +1 yıl
Sağ ol yine de
- +1 yıl
Sen de sağ ol
çok iyisin harikasın canım müthiş vücut hatların var bebeğim bana ulaş öptüm aşko ohh kıps
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ya diğer kızlar kiskanclik fesatlik allahım sınır oldum çok kötüler ☹
- +1 yıl
@occus hahahah ben de seni optumm aşko
- +1 yıl
Hahahaha mutlu oldum yine de tesekkur ederik aynen öyle valla
Ne güzel ölçülerin varmış keşke benim olsa😂🧿 bende balık etliyim ama balinagillerden.
10 YorumlaSenin ölçüler iyi. Sakın 72 yi geçme ama kilo olarak hcjsjfj
00 Yorumla
+1 yılKilon boyuna göre normal aslinda, vücut hatlarin dolgun diye baliketli duruyo olabilir misin?
03 Yorumla- +1 yıl
sen gibi alıntı foto kullanmıyordur en azından mahmut bey abi @ojemsoyulduu
- +1 yıl
Kardes ne alintisi, gayet benim bu fotonun alıntı olduğunu düşünmeni neye borçluyum acaba
- +1 yıl
yazamadım 1 xper diye de neyse bak bro fake olma durust ol keske msaj atabılseydım de neyse şanslısın
Diyebiliriz. Aşırı zayıfı da, aşırı kilolusu da ilgi görmüyor.
00 Yorumla
+1 yılResim olsaydı görünce nasıl olduğunu dürüstçe söylerdik
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir erkekler kiloya göre sevmiyor her zaman
00 Yorumla
+1 yılBu da şişmanların yeni bahanesi oldu balık etli kadın 1-0 öndeymiş nerede önde manken gibi kadın varken kim ne yapsın balık etliyi.
33 Yorumla- +1 yıl
Hahaha tatlım kıskanma ıstersen şişman bir kere iğrenç bir kelime
Fazla kilolu de bali üslubunu düzeltmelisin öncelikle :)
2. olarak fazla kilolu insanlara balık etli denmiyor bazıları kendini kandırıyor bunu gelip burada benim fit vücuduma yorum olarak yazman komik😂
Manken gibi dediğin kızlar balık etli olanlara daha çok yakışıyor manknlik
biz balık etliyi hafif dolgun gorununenlere diyoruz hafif diyorum bak bunu da yanlış anlama😊
Senin sevmene gerek yok zaten hemcinslerime sormamilydim bu soruyu haklisiniz sizde anca kıskanın
- +1 yıl
Arkadaş her halde çok zayıf tığ gibi ama karşı cins olarak bana göre de balık etkiler daha iyi zayıf olanlara bakınca bi tuhaf geliyor ikiye bölsen kırılacak gibi duruyorlar 😂
- +1 yıl
@bursa_mehmet hahahah bence de öyle
Ama işte kızlar garip dusunuyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyum. 1.70 49 kiloyum 90 58 90 vücut ölçülerine sahibim. Ben kalın bel sevmiyorum sadece kendim için değil genel olarak. Bakış açısı
19 Yorumla- +1 yıl
Sen aşırı zayıfsın soruyu soran kısının fiziği bence daha iyi. Kadınlarda şöyle bi mantık var tahta gibi bacaklar küçücük popo olunca fit olduklarını güzel olduğunu sanıyolar halbu ki giydikleri kot bile yakışmıyo. Bide senin boyun uzun yani tabi bu dediklerim bilerek kilo verenler için isteyipte alamayan kişiye bişey demem
Cevap sahibi+1 yıl@AfiliYlnzlık yalnız benim fiziğim fazlasıyla güzel çırpı zayıflardan değilim zayıflığımın nedeni hafif karın Kasım falan var. Soruyu soran kişiyi asla yermiyorum onunda fiziği elbette güzel ama benim fiziğim fazlasıyla güzel 🤗 Ha birde bacaklarımda zayıf değil
Cevap sahibi+1 yıl@AfiliYlnzlık küçük popo yazmışsın 90 58 90 yazdım görmedin sanırım
- +1 yıl
Boyun 1.70 kilon 49 Allah aşkına bacakların ne kdr kalın popon ne kdr dolgun olabilir? Zayıfsın yani karın kasın olabilir zaten zayıflar da karın kası daha çok olur çalışırsa yani. Ama bacak ve popo olarak dediğim gibi bence zayıfsın boyuna göre kilo çok az çünkü
- +1 yıl
uydurma kızım ya mümkünatı yok bu ölçülerin tutmasını. Madem sallıyonuz bari adam akıllı sallayın.
Cevap sahibi+1 yıl@dreamqueennn canım mısınız ya bu neyin kıskançlığı 🤣🤣 Utanmasanız fotoğraf isteyeceksiniz siz kimsiniz ki size yalan söyleyeyim uydurayım tanımıyorum psikopat mısınız be
Cevap sahibi+1 yıl@AfiliYlnzlık ne canım ya sanki inandırmak zorundayım aynen kafanda kurduğun gibi olsun bi yorum yaptım vücudumda eleştirmediğiniz yer kalmadı aynen öyle muhteşem bi fiziğe sahibim eminim sende ekonomik boy kara kuru bir şeysin
- +1 yıl
ya yürü git be yalancı k@ncık. Ağlanma burada hadi ergen bacı yürü sütünü iç yat. Madem yalan atıyorsun bir dahakine orantılı at. Şimdi kes zırvalamayı kapa çeneni boş yapma.
- +1 yıl
Ya ne eleştirmesi kızım kafan mı güzel senin? Söylediğin boy kiloya bak bi anasını satayım 1.70 boyunda 49 kilo olan birisi nasıl kalın bacaklı dolgun kalçalı olsun? Ben sadece boyuna göre fazla zayıfsin dedim biraz fizik bilgisi olan da bu ölçülerin zayıf olduğunu bilir. Senin fiziğine hakaret eden yok ben sadece soruyu soran kişinin fiziği güzel senin ki boyuna göre zayıf dedim ayrıca bana karekutu diyosun boyum 1.80 kilo 75 spor da yaptığım için evde gayet güzel bi fiziğim var. Kendin saçmaladın bari sus boş boş ona buna sallama 😀😀
- Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılKanka çok iyisin birazcık sporla muhteşem bir fiziğe sahip olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAma merak ettik oyle bi anlattin ki. Ve etek siyah coraplar harika gider sana eminim
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ya bacak boyum da uzundur yakışıyor :)
Cevap sahibi+1 yılGormek isterdim seni, takip atayim mi
+1 yılÇoğu zaman diyebiliriz
00 Yorumla
+1 yıl172 boya 65 kilo 3-4 kilo fazla sadece. Ben genelde zayıf ve ideal kilolu kızları severim. Seni de görmek lazım tabi ki :)
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederiimm 63 gösterdiğimi söyler sevgilim fitimdir tek sıkıntı gobegim☺
- +1 yıl
Evet bel biraz fazla spor yapıp biraz kilo verebilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHastanede senin gibi arkadaşlara ihtiyaç var gell 😉
00 YorumlaKişiden kişiye göre değişir.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani 2 adım da önde olabilir herkes farklı sever
10 Yorumla
+1 yıl70 kilo ol da güzel ölürsün eski Sevgilimden biliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
70 kilo olursan daha güzel olursun eski Sevgilimden biliyorum balık etli kızlar 5 adım öndedir
+1 yılBenim en sevdiğim kadın fiziği uzun boy balıketli
You are number one 👍00 Yorumla
+1 yılçok tatlı bir vücudun var buna inan
05 Yorumla- +1 yıl
Ay çok teşekkür ederim ya kızlar falan sınır etti hep kıskançlık fesatlik oysa ki güzel bir soru sormuştum
- +1 yıl
dolgun bir vücut. iri kalçayı çok severim.
- +1 yıl
memelerin de gayet iyi
- +1 yıl
Teşekkür ederiim boyumdan dolayı çok on planda değil göğüs popo ama güzeldir yine de
- +1 yıl
güzellikleri yemek lazım. o her kimse şanslı
Güzellik & Bakım konusunda 888 cevap paylaştı. Bana göre 1 adım önde değil
06 Yorumla- +1 yıl
Kaç pekii
- +1 yıl
Geride sanırım
- +1 yıl
Sekste hic öyle demiyorsunz ama😄neyse neyse
- +1 yıl
Doğrudur
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeverim evet. Kadında kıvrım hoş duruyor.
10 Yorumla
+1 yılBize neden anlatıyorsun vücudunu allahım ya 🤦🏻
10 Yorumla
+1 yılBalık etli kadınlar candır yatakta heyacan dır
00 Yorumla
+1 yılBu kadar övünen birini övecek bir taraf bulamadım.
00 Yorumla
+1 yılBenim tercihim balığın bir üst modeli
00 YorumlaBoyu uzun olan Net bu Araf’a
00 YorumlaGenellikle öyle oluyor.
00 YorumlaKesinlike. Onlarla yaptığım seks tadı başka
00 YorumlaFazla yapılı değilde kylıe jenner fiziği aşırı iyi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılGöbek önde olduğu için mi...
00 Yorumla Balık etli olmak iyidir dediğinde haklısın
00 Yorumla
+1 yılBence balık etli kız her zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen zayıf kızlardan hoşlanıyorum özellikle zayıfsa 1 adım önde oluyor benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCup ne kullanıyorsun 🤔
04 Yorumla- +1 yıl
80b takmam gerekiyor da hafif tassin istiyorum 80a
Cevap sahibi+1 yılHee sen küçük memeli olupta kendşni büyük memeli sanan kızsın 😂😂
- +1 yıl
Anlamadim öyle bir şey iddaa etmedim😂
- +1 yıl
80b takarım daha büyük istesem ama 80 a bile yeterince güzel duruyor bende
+1 yılİyimiş
10 Yorumla
+1 yılDiyebiliriz..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl155 boyum 70 kiloyum🤣
00 Yorumla
+1 yılBeli incecik olmalı çok zayıf olmamalı
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. Bence gayet iyisin:)
010 Yorumla- +1 yıl
Ah teşekkür ederim sonunda durust birisi
Herkes çok kıskanç ya - +1 yıl
Çok teşekkürler şanslıdır sevgilim ☺
- +1 yıl
Fiziki acıdan bir şey diyemeyecegim ama hahaha
Biliyor biliyor genel anlamda bende sansliyimdir - +1 yıl
Hahahah zamanı var daha yoksa ikisini de çok önemlidir benim için cinsellik
- +1 yıl
Iliskide
- +1 yıl
Yok canım es gecmem de :)
+1 yılbombasınnnnnnn
09 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha yok ya abartmayalım boyumdan dolayı çok da on planda değil göğüs ve kalcam :)
- +1 yıl
el pimi çekilmiş bombaaaaa... kadın bu işte
- +1 yıl
Hahahah kanka herkes kilolu falan diyor insanlar neden bu kadar kıskanç anlam veremedim kilolu olsam kilolu derim ya
- +1 yıl
yeni trend kadınlarda cılız minnak memiş popişi olmamak hafif göbiş out... salla. kadın balık etli devlet gibi olmalı maşallah kankama
- +1 yıl
Hahahaha yürü be😄 çok teşekkür valla sana mutlu oldum
- +1 yıl
valla kanka asıl sana helal..41 kere maşallah...
- +1 yıl
Bu kadar övülmeye alışık olmadigim bir andayim Şu an hahahha kötü yorumlardan sonra
- +1 yıl
kankaaaaaaaa takipteyim seni 🌺
- +1 yıl
Bende takip attttimmm
+1 yılKendimden biliyorum, bence öyle :))
10 YorumlaBazılarına yakışıo bazılarına yakışmıo görmek lazm
00 Yorumla
+1 yılDOKSAN DÖRTTTT
00 Yorumlabence öyle
04 Yorumla- +1 yıl
Bu ben : ')
- +1 yıl
Mor kalp
+1 yılBencede öyle
00 Yorumla
+1 yılKim çıkardı bu balık eti olayını arkadaş
00 Yorumla
+1 yılDiyemeyiz.
00 Yorumla
+1 yılevet olabilr
00 Yorumla
+1 yılHer zaman önde hayata 1 0 galip başladınız;)
00 YorumlaGayet iyi
00 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle
01 Yorumla- +1 yıl
Bence ölcüler harika ötesi
+1 yılKilon iyi alma
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bel de inceyse evet.
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne