Güncellemeler
+1 yıl
Güzellik merkezi / salonu.
Güncellemeler
+1 yıl
Yav sizin yazacağınız yoruma edeyim allahın tek hücreli amipleri. Madem bilginiz yok kapayın o çenenizi. Mal mısınız yoksa özel olarak okuluna mı gittiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Açık tabi zaten güzellik merkezleri hafta sonu iş yapıyo:D İstanbul'da özellikle:)
Çok teşekkür ederim❤ eig senin kaçınılmaz şekilde. Bu diğer yaratıkların arasından parladı adeta yorumun sorumun altında.
Ahaha yorumları okudum zaten gülmekten öldüm, kıllı orden falan 😀😀
Hiç sorma bayım yeminle olmayan tahammül sınırımın sonundayım resmen.
Sen niye sinirlisin sorun ne? :)
Ayıptır söylemesi kadınlara has bir haftanın içindeyim. Bir de böyle tipler görünce fıttırıyorum.
Hee anladim ama ben o regl zamanı agresif olma durumunu saçma buluyorum. Alakası yok yani bence 😀
Östrojen seviyemdeki oynaklık benim de duygu durumumun oynamasına sebep oluyor. Adeta yarım saat önce ağlama krizinden çıkmamış gibi rahatım şuanda. Duygu durumum adeta oryantal oynama ustası Didem gibi. Bir oradayım bir burada. Bunu konuşmayalım istersen.
Valla bu konu bana hep saçma gelmiştir gelmeye de devam edecek. Eski kadınlar sanki uzaylı mı onlarda neden böyle alakasız şeyler olmuyo? Yok çok agresif oluyorum diğeri çıkar yok tatlı krizim tutuyo başka biri çıkar yok isteksiz oluyorum. Çoğu uydurma yani bahane gibi bişey eğer bu gerçek bişey olsa eski kadınlar da da olurdu :)
Vardı da işte bazı erkek denilen şahsiyetler onlara bu hakkı tanımamıştı. Yani o zamanı anlatacak olsak ilk başta kendi anam başlar ne eziyetler çektiğini.
O yüzden eskilere hiç girme derim. Sadece acı vardı. Kenttekiler için geçerli değildir pek. Ama köy ve kırsal kesim için kadın sadece çalışır ve doğurur pozisyondaydı.
Ya ne alakası var Allah aşkına alakasız şeyler söylüyosun. Ben ne diyorum sen diyosun eski kadınlar özel günlerin de çıkıpta yok çikolata krizim tuttu yok agresif oluyorum falan böyle saçma sapan ergence şeyler yapmazlar hiç bi zaman. Bunun çalışmakla ne alakası var, zaten kadınların özel durumları 14 15 yaşında başlıyo çoğu kadın evli bile değildi ozamanlar yok çalıştırılmış yok bilmem ne alakası bile yok verdiğin örneğin. Şimdi ki neslin boş boş uydurmaları bunlar çikolata krizi nedir ya 😀😀 git bunu annene sor o bile ne saçmalıyosun sen der. Zaten senin gibi düşünenler de emin ol evlenip belirli bi yaşa gelince böyle saçma sapan şeyler söylememeye başlıyolar çünkü psikolojik özentilik 😀
Yok demiyor valla. Zaten ben evli bekar demedim ki ben annemin yalancısıyım. Derdi hep malum günlerde bir ağrım olurdu kıvranırdım ama korkuma bir şey diyemezdim diye. Ha bunu derken o da 15 yaşlarında daha bekardı. Yani maalesef o zamanlarda hakikaten baskı vardı. Şaka geliyor belki sana ama öyleydi yani. Senin bunu görmeyi istememen o zamanlarda çekilen acıyı ve bastırılarak büyütülen kişileri yok etmiyor... ananeme sordum o da öyle derdi. Ben hep ona da anlatırım canım tatlı bir şeyler çekiyor diye. Bir gün ananem kızlık dönemlerinde bóle olmuş canı benim aksime ekşi bir şeyler çekmiş bir ağaçtan erik koparmak istemiş, almış da. 1 tane erik bak. Annesi onu görünce, yani ananemi. Sırtına bir kazma geçirmiş, izi hala durur. Meğerse o zamandan kalmaymış. Yani varmış öyle canı çekmeler, sancıdan kıvranmalar ama görüyorsun ki korku ve baskı hakimdi ortama.
Dedim ya ben büyüklerimin yalancısıyım. Onların ne çektiğini duydukça çok üzülüyorum..
Yahu eski insanların çoğu öyle zaten köyde çalışmış her zaman bunun erkeklerle ne alakası var? Kendin diyosun bak anneannen vurmuş annene? Eskiden erkekler evde mi yatıyodu sanki benim annem de. babam da eşşek gibi çalışmış bunun kadın olmakla erkek olmakla alakası yok. Eskiden kadın erkek herkes çocuk yaşta çalışırmış benim babam 10 yaşımdayken annesini babasını kaybetmiş 2 kardeşine bakmış sen hala erkekler diyosun çıkın şu boş kafadan artık. Regl dönemi içinde düşüncem hala aynı yeni nesil abartıyo ağrı şancı yok demiyorum tabi ki var saçma sapan uydurmaları bana saçma geliyo
belki de
Allah razı olsun. Adamakıllı yorum yapan birisi.
c tesi ve pazar günleri açık oluyo çünkü düğün kına nişan oluyor gelin getiriyorlar bu nedenle hafta sonları açık
Teşekkür ederim❤
rica ederim 💙
maç var demek istemiş
Guzel değil misin
Yeminle o yorumu yazan parmağını kırasım geliyor. Soru o mu bir bak allahın tek hücreli canlı organizması
😂😂😂😅pardon ya güldüm komik olur diye yazdım sende güler geçersin diye özür tamam sözümü geri aldım 😄😄
Şu sıralar gerginim gelmeyin üstüme valla. Gerginlikten cildimde sivilce çıktı. Daha da sinirliyim şimdi. Sen pardon asıl
Tamam kanka tamam anladım 😄sakinleştiysen sorun yok , ama yok daha sinirim geçmedi dersen gelim biraz mincikla beni belki düzelir yatisirsin