Almama sebebim doğal kalmak ve kızların kılsız olur felsefesine karşı durmak. Evet fitness yapıyorum vucudum gayet iyi yüzümün de güzel olduğunu düşünüyorum ama sevgilim hiç olmadı.. neden işte bu yüzden.. 24 yaşındayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şu bi ara tüm dünyada da trend olan erkekler için neden ağda yapıyoruz yapmayalım saçmalığı... Bir kere tüylerimi erkekler için almıyorum. Erkekler için alıyor olsam kar kış kıyamette de alıyor olmam. Ben tüylerimi kendim için alıyorum. Neden kıllı görüntü seveyim ki? Bu arada sadece kadında değil erkekte de sevmem. Sevgilim de alır. Yani o şekilde birini bulman zor bir de sen nasıl kısa bir şey giyiyorsun anlamıyorum. Ciddi ciddi şortla bacaklar full kıl mı geziyorsun?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Düşüncen bence çok yanlış kadınlar kılsız olur değil olay insanlar hijyenik olur erkekler bence kadınlardan daha az umursadığı için öyle dağda gezer gibi geziyorlar ben şahsen çok titiz davranırım bu konuda davranmayanada mesafeli davranıyorum ama tercih senin öyle rahat ediyorsan ya da düşünüyorsan aynı devam et ben sadece fikrimi belirtiyorum yanlış anlama sana pis falan demek istemiyorum yani 🙂
01 Yorumla
+1 yılKıllarını almayan insan nekadar yikansada buram buram kokar alınması gereken yerlerini almalısın temizlik açısından. Kol bacak sakal bıyık konusuna bir şey diyemem o senin tarzın fakat tercih edilmezsin asla kimse sakallı bıyıklı kıllı hatuna yaklaşmaz
00 Yorumla
Kusura bakma ama kadın dediğin bakımlı ve özenli olmak zorunda yemişim doğallığını biraz modernist bir yaşam sürmeyi deneseniz hayat çok daha güzel olacak gibi doğal beslenmeyi anlarım da doğal kalmak kesinlikle hoş bir düşünce yapısı değil
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
85Cevap
+1 yılSen doğal olacağım diye bakımsız oluyorsun. Ben de alıyorum erkek olarak.
77 Yorumla
Soran+1 yılBakımsız değil doğal oluyorum
- +1 yıl
Sakallı kıllı olan erkeğe veya tüysüz olan erkeğe toplumda ki kimse dönüpte bakmıyor gayet normal karşılanıyor fakat kıllarını almayan bi kıza herkes pis gözüyle bakıyor bizimde istediğimiz bi erkek nasıl tüylerini almayınca normal oluyorsa bi kızda almadığında normal olsun.
- +1 yıl
@acilicigkoftee sizi anlayabiliyorum.
Diyorum ki ben bir erkeğim ve sizinde dediğiniz gibi ben bacağımı kolumu almasam göze batmam evet, ama ben kendime kıl yakıştıramıyorum ve sağlıksız buluyorum. Bende saçımı uzatıyorum ya da kaşımı alıyorum, bacağımı alıyorum diye kadınsı ithamlarına maruz kalıyorum. Siz de almayıp erkek gibi ithamlarına maruz kalıyorsunuz aynı şey.
Kıl pistir, bende alıyorum işte? O halde bende doğal değilim öyle mi?
Hayır, doğalım ama vücudumu pislikten arındırıyorum. Siz de öyle yapın, ya da yapmayın ve iğreti ile bakılan gözleri umursamayın. - +1 yıl
Yorumları biraz okudum herkes tüylerini almıyor diye laf etmiş ben mesela alıyorum almayana da saygı duyarım ıy pis falan demem insanlarda yorum yapmamalı bence ama koku yapan bölgeler bana göre alınmalı çünkü kötü koku bence erkekte de kızda da rahatsız edici.
- +1 yıl
@acilicigkoftee Evet dediğin gibi bu yüzden pis ve sağlıksız. Hayvanlardan farkımız olmalı.
+1 yılİnsanlar bunu ne kadar inkar etse de herkes ilk önce dış görünüşe bakıyor seni gerçekten sen olduğun için seven bi insan kıllarına vs takılmaz. benimde tüylerini almayan bi kız arkadaşım var ve 2 yıllık bi ilişkisi var çokta mutlular sevgilisi senin hayatın senin vücudun istediğin yerini alır istediğin yerini almazsın diyor fakat bence insanlar dediğim gibi maalesef öncelikle dış görünüşe bakıyorlar dış görünüşünü beğenirse seni tanımak istiyor tanışmak için bişeyler yapıyor falan filan bende senin gibi düşünüyorum kızlar tüylerini almak zorunda değil ama bütün kızlar tüylerini uzatmadığı sürece insanlarda ki “kız dediğin tüysüz olur” düşüncesi hiç bi zaman son bulmayacak bence en azından görünen yerlerini al mutlu olduğun bi insanı bulabilirsen istediğin gibi uzatırsın zaten o da seni destekler diye düşünüyorum desteklemezse zaten bırak gitsin
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle en mantıklı yorum senden geldi şu ana kadar
- +1 yıl
Ya kılın erkeği kızımı olır bizde traş oluyoz ense alıyoz yani dünyada beni seven böylede sever diyip ozman altınızada sıçın yani genel imkan varsa kıl alınır bunun dış görünüşle doğallıkla bir ilgisi yok mesela vajinanı hiç traş ermiyormu o arkadaşın napıuor
Güzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. Bıyıklı bir kadın görselinin bir erkeği çekmesi mümkün değil.
Sizi anlamaya çalışıyorum, anarşist bir yapınız var ve dayatılmış kurallara karşı isyanınız var fakat bunlar daayatılmış kurallar değil.
Bir kadının erkeğe kadın gibi görünmesi için farklı görünmesi lazım.
Bıyıklı bir kadın, hadi kolları geçtim ama bacaklarda kılları olan bir kadın maskülen bir görüntü alır. Elbette bunu seven olabilir ama bu görsel göze hitap etmez büyük çoğunluğu düşünecek olursak.
Genital ve koltuk altı çok rahatsız etmez ama bacak, bıyık kesinlikle gardaşım yapar o kadını.20 Yorumlaseven olabilir tabiii ama kılları alırsan daha güzel olur bence.. öyle bi felsefe karşısında durmayi niye sectim bilmiyorum ama ben sirf kendimi cok daha iyi ve çekici bulduğum icin epilasyona gittim ve gayet memnunum. baskasi icin degil kendim için yaptim bunu da.
10 Yorumla
+1 yılben irrite oluyorum kadında kıl görünce. adil değil bu durum keşke olmasa kadınlar da doğal olsa ama maalesef içimize işlenmiş
12 Yorumla
Soran+1 yılDünya bunu dikte etmiş zaten kabul edin alışmışsınız kıllı kadın görünce erkek diyecek kadar cüret bulabiliyorsunuz kendinizde hemde kılınız ayı gibiyken komik
- +1 yıl
adil değil haklısın ama içsel bir şey keşke değiştirebilsek
+1 yılsaçını sakalını hiç kestirmeyen, gömleğinin düğmesi göbeine kadar açık, altın kolye takan bir erkekle birlikte olur musun?
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmem sevmem lazım
- +1 yıl
bu zamana kadar sevmedin demek ki. Bu arada kıl aldırmak, kesmek falan doğallıktan uzaklaşmak değil, gereksiz bir şeyden kurtulmak ve bakımlı olmaktır, ayrıca kıl dediğimiz şey sağlıksız bir şeydir. Kas gelişimini yavaşlatır o yüzden gördüğün neredeyse tüm sporcular komple epilasyon yaptırır. Saç, kaş ve kirpi dışında ki tüm kıllar aslında sağlıksız ve aldırılması gereken kıllardır (evet buna sakal ve bıyık da dahil) (evet ben sakal ve bıyık bırakıyorum :D )
Soran+1 yılKaslarım gayet de var şınav 100 kere çekebilirim kıllarla bile alakası yok olayın
- +1 yıl
araştırabilirsin istersen. Kıllı insan kas yapamaz demiyorum, kıl kas gelişimini yavaşlatır.
Her çeşit seven var. Ama bakımlıyı seven daha fazla kişi çıkar :))
12 Yorumla
Soran+1 yılonlarla isim olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılnası bundan dolayı ilişkin olmadı ya kolsuz bluz falan mı giyiyosun da görüyo millet ya da şort falan
121 Yorumla
Soran+1 yılEvet kolsuz buzda giydim şort da kıllı bacaklarla hemde
Cevap sahibi+1 yılböyle kızı seven olmaz üzgünüm
Soran+1 yılOlmayacağını bende biliyorum genel olarak dünya ya karşıyım zaten
Soran+1 yılBöyle devam ben dünyaya savaş acarım elimde olsa
Soran+1 yılUtanırsan utan sende var olduğu gerceğini değiştiremezsin
- +1 yıl
Ben inkar etmiyorum zaten darwinizmin evrim teorisine göre de atalarımızin her yeri bu killarla kaplı bir primattan geldiğini söyler. Benim inancıma budur zaten. Neyse ki seyrelmis kıllarımiz o kadar milyon yıl içinde. Neyse az kalmış beş on milyon yıl sonra bi bakmışsın homosapiens kaymak gibi cıbıl cıbıl bişeye evrilmis he ne dersin 🤣
Soran+1 yılZaten intihar etmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılYaşamaya değmiyor
Soran+1 yılBerbat yaşamak
Soran+1 yılNe konuda
Soran+1 yılGerek yok
Bir ilişki istiyor musun? O zaman farkında olduğum şeyi değiştirmen, belki kıllarını alman gerekir. Ama halinden memnun ve mutluysan bir şey diyemem. Herkesin kendi kararı. Önemli olan seni olduğun gibi kabul etmen, kendini değerli hissetmen
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendimi seviyorum ama seven olmuyor o ayrı
Koltuk altı kıllarını almak temizliktendir. Bacaklarını almaya bilirsin ama hijyenik tutman gereken yerlerdekileri almanı tavsiye ederim. Mantar kıllı ve nemli ortamları seviyor. Ki o bölgeleride erkeklerde alıyor.
20 YorumlaIstediğin kadar güzel ol, vücudun güzel olsun kıllarını almazsan itici durursun. Her şeyi de normalleştirmeye çalışmayın bence. Kadın erkek fark etmez herkes kıllarını alsın bir zahmet. Mağarada yaşamıyoruz sonuçta.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizi burada gören yok, size neden kıllarını almıyorsun diyen de yok.
Açık olan kişiler için bacak kıllarının alınmaması kötü görüntüye sebep olabilir.
Koltuk altları zaten terledikten sonra acayip derecede kötü kokuya ve etrafımızdaki insanları uzaklaştırır.
Özel bölge için mutlaka temizlenmesi gerek ayrıca yeterince uzun kıllar kesilmedikce gusül abdesti kabul olmuyor.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 755 cevap paylaştı. Estetik olmaz ya insanın kendine saygısı başkası temiz. bulsun die. degil. erkekte bile hos değil. koltukalti kılı felan. Hatta ter kokusu. bence iki. katina cikiyo..😝
30 Yorumla
+1 yılNasıl bir kıllanma misal kaş mı yoksa koltuk altı bacak bikini bölgesimi ben erkek olarak elimden gelse sadece saç sakal ve kaş diğer yerlerimde 1 tane kıl bırakmam sen neyin kafasını yaşıyon bilemedim ama burun kıllarını uzat ağza doğru güzzel olur
00 Yorumla
+1 yılBu düşünceyle sen çok zor bulursun seni olduğun gibi kabul edip seven erkeği. Doğallık diye salma kendimi az özen göster, bu doğallık değil bakımsızlık. Umarım yakında bunun farkına varırsın.
10 Yorumla
+1 yılKime neyi kanitlamaya calisiyosun ki? Bu kimin umrunda? Kas biyik kol rahatsiz edici degilse almamn normal ama koltuk alti bikiniyi de almiyosan bu dogallik degil pislik.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Siteden tanıdığım öyle bir kız vardı. Doğru soyle yoksa sen o musun 😄
Neyse kıl tüy konusu senin secimindir. Önemli olan genel hijyene uymak, kötü kokmamak.. vs00 YorumlaPislik kız seni bir de bunu savunuyorsun yanlışı dogru gibi göstermek olmuyor sen yanlısa dogru dedikce o yanlış doğru olmaz asla yapmayabilirsin ama yanlışa dogru diyemezsin işte
00 Yorumla
+1 yılDoğal olmak ile bakımsız olmayı birbirine karıştırmışsın sen. Umarım o aydınlanmayı yaşarsın.
20 Yorumla
+1 yılAma kıl olmayınca çok güzel oluyor😬 pürüzsüz 🤩 almayı sevmiyorsan lazer yaptır bence.
20 Yorumla
+1 yılHepsini mı, ınanclı biriysen eger almamanın haram oldugunu hatırlatmak isterim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılİnancım yok
- +1 yıl
Bitlencen
kıl sevmiyorum kadında hiçbir şekilde, kırmızı noktam diyebilrim ya. neden bilmiyorum tiksiniyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü toplum sana hep pürüzsüz kızlar göstermiş sende tabi doğal olarak kızlarda kıl olmaz sanmışsın ama yanılıyorsun var o kıllarını alan kızlardan çok daha güzel olduğumu düşünüyorum ben
+1 yılKıllı bir kadının kendine saygısı yoktur, leş gibi de kokuyordur. Penisine saygısı olan hiçbir erkek de böyle bir kadınla birlikte olmaz.
00 YorumlaBen severim. Hem de çok severim. Öyle ki o kız bitlense kıllarının arasından dişlerimle temizlerim bitleri.
00 Yorumla
+1 yılsevmezlerse sevmesinler, sen kendini sevdiğin sürece ve rahat hissettiğin sürece hiçbir önemi olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumlaİstediğin kadar fitness yap boş, kolları kıllı olan bacımdır
01 Yorumla
Soran+1 yılSende benim abimsin zaten
+1 yılPermatik icaat edildi haberin yok mu hatta epilasyon makinaları var bıztttt alıyon 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBilerek almıyorum o tek düze kızlar gibi olmak istemiyorum doğal kalmak istiyorum
- +1 yıl
Toka tak bari :))
Yavrum kıl nedir ya lütfen kendine gel hemen. Bunu sakın savunim deme 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılSavunurum farklı fikirlere açık olmayı öğreneceksiniz
- +1 yıl
Valla sana en farklı fikirimi söyliyim mi üşengeçliği paspalligi bu kalıba sokup çekilmezsin. belli başlı toplum yapıları vardır ve onun içinde kıllı kadınlar Kıraç gibi favorileri uzun, beraber ayna karşısında traş yapanlar var yok. Git lazerine ağdana cıncık gibi ol kendini mundar etme. 🌸
Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Sen bilirsin tabi ama hijyen açısından da alınması lazım
13 Yorumla- +1 yıl
kıl neden pis olsun ki vücudundan çıkan bi keratin oluşumu
+1 yılEn iyisidir yapıyorsun seni seven doğal halinlen sevsin
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde olacağını da sanmıyorum. Neyse sende bol tüylü kedi alırsın beraber yaşar gidersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılşimdide bu moda oldu iğrenç bence kadın kadın gibi erkek erkek gibi olsun. ben olsam ben de reddederdim. öyle bir kızla çıkacağıma erkekle çıkarım daha iyi :D
00 Yorumla
+1 yılBenim asla hoşuma gitmeyen bir şey ben kendi kıllarıma bile ayar oluyorken buna dayanamam heralde 🙄
00 Yorumla
+1 yılbeden senin karar senin saygı duyarım ama kıl sahibi bi hatunla da olasım gelmez şahsen :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılIyide terleyince kokarsin kasinti olur bunlari nasil asiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu dogallikla alakali bi durum degil ki, temiz bakimli olmak her zaman iyidir. Hem dinimiz de temiz olmayi emrediyor (muslumansan tabi). “Temizlik imanin yarisidir” sozunu daha once duymussundur…
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir düşünce kıllı kadınlar oldukça itici durur bence.
00 YorumlaBeni rahatsız ediyor dışarı için değil ben sevmiyorum diye alıyorum. Ama senin tercihin tabi
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bulursun bence
30 Yorumla
+1 yılNerende killar var? Göğsünde killar varsa isterse memwlein 90 B olsun yine iğrenç
00 Yorumla
+1 yılYa kadına kıl doğallık olsaydı o zaman erkek gibi heryerinde çıkardı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de sevgili yapmıyorum kıllarımı alamam canım çok yanıyor. Jiletle de pürüzsüz kalmıyor. Kullarımla yalnızlığa devamke 😂
10 Yorumla
+1 yılSizi bu düşünceye iten nedir?
12 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlardan nefret ediyorum
- +1 yıl
Yani sizde Bi yerde haklısınız Bi insan için temizlen bakımlı ol sonra o seni sırf görünüşün için kullansın ve gitsin.
Alma boş ver şerbet dök kadayıf olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmayı düşünüyorum sağol
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç bu edep kurallarına aykırı kız olsun erkek olsun midem bulandı , ayrıca kıl olunca terleme daha fazla olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelkide bulunduğun konum yanlıştır kendinle benzer görüşte biriyle ilişkin olabilir ayrıca eskiden kadınlar tüylerini nasıl alıyordu buda muaama
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKıllı raziye vardı bizim oda siz hepiniz ben tek derdi. Saygı duyuyorum alma uzat ör toka tak.
10 Yorumla
+1 yılmağarada yaşamını sürdüren bir erkek bulursan kuvvetle şansın var
01 Yorumla
Soran+1 yılInan mağarada yaşayanlar daha medeni
Gizli Üye(25-29)+1 yılKollar bacaklar neyse de yüzündekileri almalısın bence. Ben bile alıyorum. Bu kadar pasaklı olma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzel bölgede, bazı zamanlar fantezi için belki.
Onun dışında aşırı kötü duruyor.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 598 cevap paylaştı. Abi yapmayın şöyle şeyler ben bile alıyorum kız gibi oluyorum sen haliyle alman lazım yani
01 Yorumla
+1 yılPrensiplerinin arkasında durman güzel de bu ciddi anlamda bir ilişki yaşamana engel oluyorsa artık vazgeçmen gerek. Ya da kısalt kılları ne bileyim.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. Ya o kadar güzel fiziğin filan varsa da yine de kıllı olman insanları iğrendiriyordur
00 Yorumla
+1 yılbence felsefe olarak doğru, hiç mi almıyorsun herhangi br bölgeni?
012 Yorumla
Soran+1 yılÖzel bölgeyi ve koltuk altımı alıyorum o kadar
- +1 yıl
özel bölge, koltuk altını tamamen mı alıyorsun? ve de bacakkılların mesela doğal olarak yoğun mu?
Soran+1 yılTamamen değil jiletle alıyorum orta seviyede kıllarım
- +1 yıl
bacakları hiç almıyosun ama?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
spor yapıyorum demişin, salonda giyinip soyunurken çwkinmiyor musun görünmekten?
- +1 yıl
bacakların baya kıllı sanırım
Soran+1 yılUmrum değil
- +1 yıl
bence baya çekici... özel bölge, koltuk altını sadece makasla alsan bile güzel, jilet gereksiz.
- +1 yıl
bacak kıl oranın yoğun mu?
Soran+1 yılOrta ya
Soran+1 yılHayır
+1 yılİlginç bir doğallık anlayışın var..
41 Yorumla- +1 yıl
Mantar yapabilir sonradan almalısın
+1 yılAşkım sen doğallıkla temizliği karıştırma bence.
40 YorumlaYeni yeni icatlar 🤢
26 Yorumla
Soran+1 yılKil alınır icadı da bu medeniyete ait sözde herkes buna uymaya çalışıyor kili olan utanmak zorunda gibi davranılıyor utanmıyorum
+1 yılYani bilemiyorum Keske benim de böyle dertlerim olsa🙄
01 YorumlaKimse için olmasa da kendi temizliğin için al yani nasıl rahat ediyorsun.
00 Yorumla
+1 yılSende haklısın. ayıyıda kıllarıyla seviyoruz. ama kızları sevmiyoruz öyle
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem