Kış tatiline gidelim diyor bir kaç günlüğüne, ama beni hiç makyajsız görmedi. Makyajsız sıradan bir kızken makyajlı dünya güzeline dönüşüyorum kaşımın yarısını bile kalemle çiziyorum, aşırı fark ediyor napıcam söz vermiştim önceden ağlamak istiyorum 😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılAhahahahah kusura bakma soruyu görünce istemsiz kahkaha attım. Keşke makyajsız halini de ilk zamanlar bi gösterseydin ama bu da bi fırsat sana. İllaki görecek seni o halinle bir gün. Gördükten sonra da hoşlanmaya devam ediyorsa seviyordur. Hoşlanmazsa da daha fazla vakit kaybetmezsiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen de yani makyaj yap yine ama azıcık yap daha sonra yavaş yavaş yani alıştırmaya çalış bir daha da kendini bu kadar değiştirecek makyaj yapma daha sonra işte böyle insanın bir yerleri tutuşuyor ama işte beni makyajsız görecek diye gerçekten ilginç ya bu kadar boyayı nasıl yapıyorsunuz gerçekten ben bazen şaşırıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence çok takma ve git sonuçta her halinle sevmeli seni ayrıca güzelsindir ki makyaj seni daha güzel yapıyodur kendine haksızlık etme ama yinede bir şeyler istiyorsan gitmeden kaşlarını doldurabilirsin kirpik taktırabilirsin ya da lifting yaptırabilirsin bu belki biraz daha rahatlamanı sağlar :)
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burdan anlaşılan özgüvensiz birisin.. Önce bunu yenmelisin. Konuştu ukala dümbeleği deme bende yapıyorum yapmıyor değilim ama dozunda yapıyorum kendini biraz salmanı öneririm makyajını hafiflet kendin için yap bunu.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
40Cevap
Söz verdiysen sözünü tut ve git. Zaten gerçekleri öğrenmeye hakkı var. Seviyorsa her halinle sevsin. Sevmezse kendi bilir. Kasma
110 Yorumla
+1 yılKaşını falan kalıcı yaptırabilirsin ama bir insan makyajla nasıl çok değişebilir ki, bence sana öyle geliyor. Tatile gidecek kadar yakınsanız bugüne kadar makyajsız nasıl görmedi ki? Bence erkekler o kadar takılmaz ya, illa ki görmesini istemiyorsan gitmeden önce korona bahanesi uyduracaksın ateşlendim vs.
46 Yorumla- +1 yıl
Valla ya beni hiç değiştirmiyor
- +1 yıl
Bu makyajsız Sıdıka, makyaj yapınca Scarlett Johansson 😁😁
- +1 yıl
@kırmızılego Çok ilginç yani
- +1 yıl
Bence de ama dediği bu oluyo 😁😁
- +1 yıl
Sabahtan makeup artist çağırıyorsa:D
- +1 yıl
Eyvaaah çocuğa acıdım şimdi ben esas 🤣🤣
+1 yılMerhaba öncelikle bunu aşman için senin özgüvenini yükseltecek aktivitelere yönelmen gerek.. Çünkü kendini beğenmezsen, kendine iinanmazsan asla başarılı olamazsın :) 2. olarak erkek arkadaşınla tatile gittiğinde ondan makyajını çıkarmanı iste. Yani o temizlesin yüzündeki makyajı. Zaten seni sen ılduğun için seviyorsa bi sorun olmayacaktır🥰 Bol şans
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda hiç makyajsızken vasat, makyajlıyken dünya güzeli gibi görünen birini görmedim. Böyle bir şey mümkün olsa tıpta plastik cerrahi diye bir bölüme gerek kalmazdı. Sen kendini öyle değerlendiriyorsun. Ayrıca en kötü halini beğenmeyen en iyi halini de görmeyi hak etmez.
11 Yorumla Kendini oldugun gibi begenmelisin bence hani makyaj yapma demiyorum ama seni degistirecek kadar makyaj yapma bence sen kendini oldugun gibi sev ki baskalarida seni oldugun gibi sevsin sevgiline gelince eninde sonunda seni oyle gorecek eger hala yaninda olursa onu kaybetme derim
00 YorumlaBu kadar takılacak ne var ki. Sadece dış görünüşün için seninleyse işin olmasın o zaman. Ayrıca söylediğin şeyler her kızın yaptığı şeyler, kaşını kalemle çizmen çok da anormal bir şey değil.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂😂 ben makyaj yapmam pek ama tek cekindigim şey sabah uyandigimda cok cirkin olmam 😂 bunu gostermek istemezdim ama gece ve aksam uykum gelince yuzum ruh gibi beyaz gözlerim de japon gibi oluyor guzel oluyor ama sabah cok kotu sghasv anladim seni valla ama bu korkuyla yuzlesmenin zamani gelmis
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 382 cevap paylaştı. Rahmetli Haydar Dümen'e sorulan sorulara bi tarafımızla gülerdik, lakin büyük haksızlık etmişiz. Bu sitenin icerikleri yanında gayet kaliteli ve vizyonlularmış.
31 Yorumla- +1 yıl
Çok haklı bir yorum 😂
+1 yılEvlenirseniz ne olacak onu dusun. Makyajli makyajsiz her halinle kabul edecekse etsin yoksa sende kurtuldugna sukur er
12 Yorumla- +1 yıl
Olmadıgı biri gibi görünen kadın ama yine de kurtulan kadın olacak öyle mi 😂
- +1 yıl
Kadının olmadığı gibi gözükmesi özgüven eksikliği ama erkeğin makyajsız beğenmemesi kişiliğe değil bedene önem vermek. Kadın hastalansa, yaşlansa, veya Bi kaza olsa güzellik yine gidebilir. Erkek arkadaşım sakalsız bambaşka biri olsaydı ona karşı hiçbir duygum değişmezdi. Yani seni sen olarak beğenmeyen insanlardan ayrılırsan kurtulan sen olursun o değil
+1 yılYapacak bir şey yok sözünde durmani tavsiye ederim gerçekleri bilmesi gerek o halini göstereceksin ileride sorun olmaması için.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSayın soran.
Makyajlı iken hepiniz aşırı değişiyorsunuz.
Gerçeğinizi yansıtmaktan çekinmeseniz mi?
cut.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de çok korkuyordum makyajsız beni görecek diye. Çok hoşuna gitti doğal halim. Makyajı daha az yapıyorum artık öyle de beğeniyor diye kasmıyorum artık. Gerçekten seven böyle de sevmeli zaten.
20 Yorumla
+1 yılO kadar makyajı nasıl yapabiliyorsun 😅 eyeliner bile çekemiyorum, kalın oluyor. Şöyle güzel kedi gözü gibi birde ben yapabilsem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProf makyajlı olman gerekmiyor ki. Bir göz kalemi, rimel, kapatıcı al yanına. Lavoboya falan girdiğine şip şak yapıver iki dakkada. Aşırı büyük bir değişim yapmaz ama yüzünün solgunluğunu alır en azından☺️
00 YorumlaMakyajsız haline alisirsa adam için çok iyi iki ayrı sevgilisi varmış gibi olur ne güzel bence şansını dene😀
00 Yorumla
+1 yılÇocukla buluşurken 20kg boya sürersen şimdi ağlarsın böyle. Artık makyajlı sevmiyo erkekler bilesin erkek olarak söylüyorum
016 Yorumla- +1 yıl
İyi de manitası erkek değil mi?
- +1 yıl
Eğer kendi özgüvenini başka şeylerle sağlıyorsa bi gün daha kötü olabilir. Kendi özgüvenini kendiyle sağlayan insan psikolojisini yüksek tutabiliyordur. Bunalımlara girmez
- +1 yıl
Makyaja harcayacağı zamanı gücünü toplamaya hatcasa kişisel gelişime harcasa daha kalıcı olur
- +1 yıl
Makyaja vereceği parayı yıllarca psikoloji okumuş olanlara verse daha mantıklı olur güzellik geçici yaşlanınca hiç biri kalmıyor ama özgüven karaktere bağlıdır hep kalır
- +1 yıl
Bi bende çalışmıyor o zaman bu sistem. Kot tişört giyiyorum aynı takım elbise giyiyorum yine aynı. Güzellik ve yakışıklılık önemsiz demedim zaten. İlk bakarak hoşlantı oluyor görüntüye göre değerlendiriyoruz yani. Herkes için geçerli bu. Şu kız çok güzel gidip konuşcam, şu erkek çok yakışıklı gidip konuşcam diyoruz. Ama bunlar geçici. Yaş 60 buruş kırış erkekte saç kalmamış, kadının o dekolte ile gösterdiği memeleri yer çekimine maruz kalmış... (Göğüs ayrı meme ayrı) Ama özgüven aynı. Gençken olduğu gibi yaşlılıkta da gençliğini yaşar
- +1 yıl
Güzel veya yakışıklı olursan insanlar seni sever model olup 60 yıllık hayatını kurtarabilirsin ünlü olabilirsin, insanlar sana yardım eder, sevilirsin hayatını daha güzel yaşarsın, sana karşı bazı insanlar daha anlayışlı olur, oyuncu olabilirsin vb. Yani güzellik sadece karşı cinsin seni beğenmesi ile bitmez. Sen de çalışmıyorsa sorun sen de o zaman insan sonuçta sevdiği şeyleri giyerken daha farklı hisseder
- +1 yıl
Oyuncu olmak için güzel yakışıklı olmaya gerek yok. Bkz. Coşkun Göğün (Tecavüzcü Coşkun) ve yaşantında da iyi bir insan olursan sevenin sayanında olur yardım edeninde olur. Özgüvenin ile halk arasına karışırsın ve iyi olduğunu insanlar görür. Kameraya çekip yayınlamaya gerek yok. İllaki ünlü olmak başarı değil. Başarı emeğinle paranı kazanmaktır. Böyle araba ev almak için yıllarını verirsin ünlü olursan tık diye alırsın hepsini. Tek fark bu. Özgüven çevrendeki insanlarla da sağlanır. Makyajsız da olsan çok güzelsin diye duymak özgüvenini artırır. Güzel çevre edinirsen özgüveninde yükselir yardımda ederler yolda da kalmazsın
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Yaş geçtikçe değişiyor düşüncelerde. Benim yaşıma geldiğinde muhtemelen bu yazılarımı hatırlamazsın bile ama az çok benzer görüşe sahip olacağını tahmin ediyorum. Bu da gözlemler ve tecrübe ile sabit
- +1 yıl
Ayrıca tekrar teşekkür ederim güzel yazışma oldu😊
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merak etme biz erkekler sizin yüzünüze baktığımızda makyajsız halinizi de az çok tahmin edebiliyoruz. 🤭
00 YorumlaBence kendin ol doğal halini senin aksine o daha çok sevebilir.
10 Yorumla
+1 yılee evlenince ne yapacaksin tipine gore seni seviyorsa sevmesin zaten
10 Yorumla
+1 yılBence onun karşısına bir kez de olsa makyajsız doğal halinle çık.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılHavuza girip çıktığın zaman hayırdır bilader demesin 😂
00 Yorumla öyle zaten biçok kız böyle makyajsız görmediğim kıza pek ciddiye almıyorum zaten :D
00 Yorumla
+1 yılÇok komiksiniz ya 😂 kendini boyamak ve olmasını istediğin gibi sunmak nedir
01 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten seviyorsa eğer her halinle sever. O yüzden sıkıntı yapma.
00 Yorumla
+1 yılNeymiş bu durumu yaşamamak için aşırı makyaj yapmanak lazım mis
00 Yorumla
+1 yılAilem izin vermedi de gitme ya da günübirlik git fjdjdk
00 Yorumla
+1 yılHey öncelikle onu boş ver ve bana makyaj önerisi ver lütfennnnn şöyle bir değişime ihtiyacım var
02 Yorumla- +1 yıl
Bozuk kaportayi tamir etmiyor bacım😂
- +1 yıl
Bozuk olan sensin :)
Neysen o sun kızım onun için bırakıyosa kendi bilir kasma
00 Yorumla
+1 yılHer zaman gerçek yüzünle yaşa boya güzeli olma derim 😉
00 Yorumlaahahhahahahahha makyaj geçince o manita seni tatil yerinde tek başına bırakır kjsadkjsadjkdsajkasdkj
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. İşte siz kızların en büyük sorunu bu. Öz güvensiz korkaklar sizi..
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence tatile çıkmadan makyajsız çık, bakalım tavrı ne olacak. Seni makyajsız sevmeyeni sende önemseme. Biraz kendinizle barışık olun. Doğallık herzaman daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılSeven her haliyle kabul eder bence çok takılmamak gerek buna.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyin makyaj olduğu yakından bakınca belli. Ben sanmıyorum dünya güzeli olduğunu düşündüğünü eğer makyajsız kötüysen
10 Yorumla
+1 yılHergun makyajla nasıl geziyorsunuz sende makyajlı haline alıştın çocuk da bence biraz özüne dönmelisin artık kiviye de boya sürüp yüzüne makyaj yapıyorlar çok güzel oluyor ama lütfen sen doğal güzelliğinlle kal
11 YorumlaBir an önce orijinal halini görmesinde yarar var tabi de. Ya bide ne kadar profesyonel makyaj yapıyor olabilirsin? Makyajla çok bir şey değiştiğini sanmıyorum. Var olan güzelliğe bir şeyler katıyor olabilirsin kendine haksızlık etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten girmesiyle o halini hiç evlenmesin. Öyle iş mi olur? Evde ne yapacaksın sürekli makyajlı mı olacaksın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılManitanla cinselliğiniz var mı ondan mı götürüyor tatile
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz Türk kızları zaten full makyaj ne var o kadar yapacak sonra böyle sorun oluyor
10 YorumlaBence güneş kremi kullan fondöten etkili veya yüzü daha canlı parlak gösteriyor bunları kullanabilirsin ve erkekler makyajsız daha çok seviyor önemli olan ortamlarda nasıl durduğun onunla
00 Yorumla
+1 yıltatlım bi zaman sonra zaten farketmesi gerekmiyor mu boş ver görsün ne olcak eğer yargılarsa sevmiyormuş sadece dış görünüşün için çıktığını anlarsın ve yoluna devam edersin
00 Yorumla
+1 yılYani bence bu tarz şeylere gerek yok bence son zamanlara doğru makyajını hafiflet ve bu kadar makyaj yapma... ki zaten seviyorsa seninle devam eder bunu dert etme
00 YorumlaYani git eğer kabul edecekse seni doğal halinle kavuş etsin
00 YorumlaMakyajını her görüşmede azaltarak yavaş yavaş azalt birden şok etkisi yaratma gözü alışanakadar bu şekil devam et kolay gelsin 😉
10 Yorumla
+1 yılDerdebak.. Şunu asla unutma doğru insan seni olduğun gibi sever eğer mesafe girerse aranıza bil ki doğru kişi değil ayrıca makyajını silmeyedebilirsin
10 YorumlaNiye bu kadar takıntılısın ki? makyajsız olduğunda nolurki? bensadece biryere gittiğimde makyaj ederim hafifinden
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Before affer yap da bir görelim ona göre yoluna bak deriz. 😂
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😘
+1 yılErkenden uyanıp birkaç küçük dokunuş yapabilirsin iyi bir makyaj sabitleyici kullanırsan sorun olacağını zannetmiyorum.
00 YorumlaYapacak bişi yok git tatile geri güneşten alerji oldu de 😂😂
00 Yorumla
+1 yılNeden ilk tanıştığınız da kendini makjaşsız göstermedin? Bu senin kabahatim!
00 YorumlaEninde sonunda görecek. Ayrıca, seni güzelliğin için mi seviyor anlamış olursun
00 YorumlaAllahın bildiğini kuldan saklamamak lazım demişler :D
00 Yorumla
+1 yılZaten seviyorsa eksilerinle artılanrınla sevmesi lazım seviyosa seni öğle sevsin
00 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden sıfır makyaj geziyorum beğenen böyle beğensin kardeşim 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Harbiden beğenmiyorlarsa kapı orada
kendine guveniyosan fistigin tatliysa yataktada iyi isen makyaj hic onemli degil
05 Yorumla- +1 yıl
fıstığın ne ya
- +1 yıl
Knk belli Bi yaş üstünün kullandığı kelimeler bunlar ihtiyar amcalar de geç
- +1 yıl
@flfkckdlclslfldlffl iğrenç ve komikler lsmxowmdo
+1 yılMicroplading yaptır. Kalıcı makyaj yaptır
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok yapay duruyor sevmiyorum
- +1 yıl
Yapay olmayanı var permament sanırım. ya da mecbur her gün makyaj yapıcaksın. Belkide sen sana sıradan geliyorsundurç seni seven her halinle sevmeli
Reklamlar bitti. Film başlıyor artık 🤣
20 Yorumla
+1 yılHafiflet sen de, alışsın gözü.
20 Yorumla
+1 yılYeni bir nitelikli dolandırıcı daha
00 Yorumlaİyi o zaman sen bildiğin dolandırıcısın
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Makyaj beni aşırı değiştiriyor, manita tatile gidelim diyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım