Güzellik & Bakım Şoktaki bb krem nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizceeeeebhhhjjj Güncellemeler+1 yıl ESPRİ YETENEGİNİZ YOK SACMALAMYİN KUSUCAM İY Şoktaki bb krem nasıl? Cevapla BB Krem Soruları Şok Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Merhaba.Sivilce yapıyor tavsiye etmem ben. 0 0 Yorumla
Nurayg0 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Sakiiin almasa yüzde kızarıklık oluyir onlar onaylanmış olanlar değil amblemine inanma :/ 1 0 Yorumla
MolatMalemdar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Üff sürekli trip sana da bb 0 3 Yorumla MolatMalemdar +1 yıl Yo dünyanın en iii espirisi 😡 Yorumla Soran +1 yıl Keslan Yorumla MolatMalemdar +1 yıl 😔😔 nie herkes bana kızio Yorumla
Minass1 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Günlük kullanım için güzel bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zararlı değil dimi Yorumla Minass1 +1 yıl Kaliteli diye aldığın şeylerde zararlı doğal malzeme almadığın sürece hepsi aynı Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka dandik bb krem alsam bununla aynı etki etmez Yorumla Minass1 +1 yıl Ben hepsini denedim hepsi aynı eğer bir cilt problemin yoksa Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 339 cevap paylaştı. Markasız şeyler kullanma 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Bi kullan sende şok olursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok boş.. Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Az diyelim Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl resmen bb krem şokta yani clclc 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saçma bak yeter Yorumla
beyaztenlibirhatun Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bimdeki daha iyi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Bende ikisi de var farkı nedir Yorumla beyaztenlibirhatun +1 yıl Renk tonunu daha iyi düzenliyo Yorumla Soran +1 yıl Bana Garnier çok parlak geldi Yorumla beyaztenlibirhatun +1 yıl Öyle düşünürsek Farmasi bin kat iyi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çöpp 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nerden bilipsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi ara eski manitam almıştı çamur gibi diyordu Yorumla Soran +1 yıl Manitan olmamıştır senin öyle bisye yok çünkü sie Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mk görüş atanda suç beyinsiz antilop Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merhaba.
Sivilce yapıyor tavsiye etmem ben.
Sakiiin almasa yüzde kızarıklık oluyir onlar onaylanmış olanlar değil amblemine inanma :/
Üff sürekli trip sana da bb
Yo dünyanın en iii espirisi 😡
Keslan
😔😔 nie herkes bana kızio
Günlük kullanım için güzel bence
Zararlı değil dimi
Kaliteli diye aldığın şeylerde zararlı doğal malzeme almadığın sürece hepsi aynı
Ne alaka dandik bb krem alsam bununla aynı etki etmez
Ben hepsini denedim hepsi aynı eğer bir cilt problemin yoksa
Markasız şeyler kullanma
Kullanınca şok olursun 😃
Bi kullan sende şok olursun
Çok boş..
Az diyelim
resmen bb krem şokta yani clclc
Saçma bak yeter
Bimdeki daha iyi
Neden
Bende ikisi de var farkı nedir