Erkekler de makyaj yapsa yakışıklı erkek oranı artar mı sizce? 😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet hatta ilginç bir bilgi vermek istiyorum makyaj mesela aslında kadınlar için değil erkekler için ortaya çıkmış bir şey önceden erkekler mesela çok bakımsızmış şu anki kadar bile değil ve makyaj aslında erkekler daha iyi bir görünüme kavuşsun diye ortaya çıkmış bir şey daha sonra kadınlar kullanmaya başlamış aslında yani yapabilirler normal
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle artar ama her erkek makyajı kaldıramaz. Hem makyaj yapıp hem de çekiciliğini kaybetmeyecek kadar özgüvene sahip erkek Türkiye koşullarında zor oluşur ama Avrupada ve Amerikada bulunabilir. Benim tam sevdiğim erkek tipi ya. Özgüvenli, ve medeni. Türkiyede sanatçılar bile bunu yapmaya zor cesaret eder maalesef. Onlar da haklı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
124
Cevap
153Cevap
+1 yılÇirkinleşirler bence daha çok. Onun yerine cilt bakımı yaptırsınlar daha makbule geçer. 😃
190 Yorumla
+1 yılÇok ilginç.. Burada yorum yapan hemcinslerim büyük bir çoğunluğu homofobik ve makyaj yapan erkeklerden nefret eden durumda.. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ki insanlar hâlâ geri de kalmış.. Erkek makyaj yapamaz, kadın kısa saçlı olamaz.. Hangi bencil bu kuralları koyuyorsa böyle kuralların olmadığının farkına varmalıdır. İnsanların yönelimine, görünümüne ve hislerine saygı duymayı bir türlü öğrenemeyen bir topluluğun içerisinde olmaktan utanç duyuyorum.
Her makyaj yapan gay değildir fakat gay olsa bile makyaj yapması o kişiyi çok sevimli gösterir. Zeki Müren görünümü, kişiliği ve sanatçı ruhuyla çok kaliteli ve mükemmel bir insandı. Ayrıca Freddie de öyle. Birçok insan bile onlara hayrandır ayrıca ikisi benim favorimdir.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın gibi yapmadıkları sürece hoş oluyor.

Biraz ruj biraz eyelinerı biraz kaş boyama bile neler değiştiriyor. 14 Yorumla
Soran+1 yılYani böyle yapılırsa artar
Cevap sahibi+1 yıl@Kauss mısırda erkekler makyaj yapardı, koreli erkekler makyaj yapıyor, peygamber bile göz kalemi sürerdi. Göz kalemi sürmek sünnettir yani.
Cevap sahibi+1 yılGece yatmadan önce bile 3 kere sürme çekermiş kirpikeçleri güzelleştirirmiş. “İsmid ile gözlerinize sürme çekin! Çünkü o gözü kuvvetlendirir kirpikleri çoğaltıp uzatır.” (Tirmizi)
+1 yılBen şahsen erkeklere makyajı yakıştıramıyorum çünkü makyaj erkekteki o erkeklik algısını bastırıyor yani erkek denilince akla makyaj gelmemeli tabi bu benim kendi şahsi görüşüm.
20 Yorumla
+1 yılKadınların makyajlı makyajsız halleri arasında dağlar kadar fark varken tabii ki makyaj çok değiştirir erkeği de.
21 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍
+1 yılArtmaz. Makyaj yakışıklı yapmaz güzel yapar. Erkeğin aurasında da güzellik yoktur genelde, istisnalar vardır o da benim gibiler mesela ajzkdjf
30 Yorumla
+1 yılBir gün kadınlar bir araya gelip şunu konuşacak;
“Bugün ADAM gördüm. Saçları kısa, iri yarı, baya kıllı mıllı adamdı! Bütün cadde boyunca omuzları sallana sallana yürüdü. Makyaj yok. Gouthe yapışmış pantolun yok. Pembe Atlet bile giymemiş. Kimseye karışmadan, yvşak yvşak sakız çiğnemeden, öylece cadde boyunca yürüdü adam.”11 Yorumla- +1 yıl
Olasi 😂
Lut kavmine döndü erkeklik iyice
https://www.youtube.com/embed/rXZUddnlZsQ
yok efendim küpe takmaları
yok efendim ruj süremleri
yok efendim oje sürmeleri
yok efendim makyaj yapmaları
yok efendim Crop giymeler00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtar, makyaj erkeklere de baya yakışıyor bence yapmalılar hatta kıllarını da almalılar
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBi tane maçomsu eksi vermiş, bu kadar geri olmayın biraz yenilikçi olun be
Soran+1 yılBunlar ne anlar yenilikten bunlara göre erkek tespih taksın kıllı olsun kabadayı gibi gezsin bakım yapmasin istedikleri erkek bu ya
Cevap sahibi+1 yılPeki ya diğer bıyıklı pembeliye ne demelisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu moda falan yapmayin allah aşkına. Cinsiyetlerimiz farklı ve her iki cinsinde kendine yakışan, karşı cinse uymayan şeyleri var. Sakallı, yakışıklı birinin gelip makyaj yapması ne kadar olağan bir şey olabilir ki? Kadınlar biraz kadın gibi davransın, erkekler erkek gibi. Gelip cinsiyetçisin sen, herkese saygı duy zırvalıklarını da yapmayın burada.
10 YorumlaÖmrümün sonuna kadar yalnız kalacağımı bilsem asla yapmam. Bakım gereklilikleri abartısız düzeyde gerektiği kadardır. Erkeğin kadınlaşması, Özenmesi kadar iğrenç olduğu kadar, Kadının erkekleşmesinden de nefret ederim.
10 Yorumla
+1 yılKadınlara benzeyen erkekler lanetlenmiştir. Aynı şekilde erkeklere benzeyen kadınlarda lanetlenmiştir. Dikkat ediniz.(bakımlı olmakla karıştırmayınız ayrı konular)
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMakyaj şart değil ki, bizim erkek milleti bakım yapmayı bilmiyor sadece.
20 Yorumla Düzgün yüzüne hatlarına uyan saç sakal tıraşı her erkeği yakışıklı gösterir tabi birde giyim
10 Yorumla
+1 yılbazılarına yakışabilir ama bazılarındada çok eğreti durabilir 🙂
10 YorumlaEvet.
Erkeğin bir sakalı var, senin gibi saç, makyaj, dar giyim, göbek bel gösterme, destekli sütyen gibi ayrıntıları olsa sizlerin esamesi okunmazdı yavrucum00 Yorumla
+1 yılmakyaj neden kadına aitmiş gibi davranılıyor
gayet erkeklerde yapabilir
gece makyajı yapıp çıksınlar demiyoruz ama fondoten kapatıcı göz kalemi lipbalm falan gayet kullanabilirler00 YorumlaYani insandan insana değişir bazıları beğenir bazılari begenmez onemli olan kişi kendisini nasıl buluyo nasıl hiss ediyor
10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılBence güzel olur yani kadın gibi yapmadıkları sürece tabii hoş, güzel olur diye düşünüyorum
19 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle ama bazilari lafı kerimcana falan getirdi en kötüsüde homofobik yorum atiyolar soruyu sorduguma pisman oldum a*k
- +1 yıl
Homofobikiz ulan... ben saçma şey yaaaa... siz herkesi Kerimcan gibi görmek istiyorsunuz diye kimse öyle olmak zorunda değil insanlar... ne kadar kolay insanları homofobiklerrrr diye karalamak... arkasını dövdürmek isteyenin arkasını tutmuyoruz... iğrençliklerini sağa sola bulaştırmasınlar... biz kızlardan hoşlanıyoruz diye sokak sokak böğürmüyoruz... arkasını dövdürene sempati ile bakmak zorunda değilim... mesafemi koyarım bu kadar basit !!! Siz istediğinize mesafe koyabiliyorsanız bizde o tip mahluklara mesafe koyabiliriz...
- +1 yıl
Yia öyle ama bu fikir kişiden kişiye değişebilir yani bazıları erkekler makyaj yapabilir bazıları yapamaz olmaz diyebilir kalkipta bu kadar yargı dagitmaniza ne gerek varr 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Homofobik diye eziklemeye çalışmasın kimse o zaman... ben heteroseksüelim diye sokakta anırmıyorum... tercihini nasıl yaşarsa yaşasın... ben tercihimi kimsenin gözüne sokmuyorsam başkalarınında benim gözüme sokmaya hakkı yok... makyaj yapar evet yapabilir hakkıdır... bende mesafe koyarım hakkımdır... makyaj yapmasına saygı duyacaksanız bizim mesafe koymamıza saygı duyacaksınız... dünya sizin dünya görüşünüzün çevresinde dönmüyor...
- +1 yıl
Tam işte tam olarakta onu diyorum arana mesafe koymakta senin bizim hakkın, hakkımız kalkıp makyaj yapar kendini bayan olarak gösterir bunada karışmamıza hakkımız yok... homofobiksin demiyoruz deme hakkımızda yok bikere bu kadar yargı dagitmanı anlamadım yani şu şekil soru sorulmuş eğlencesine kalkıp bunu bu kadar ciddiye alıp yazanıda ne bilim ya
Soran+1 yılGay olurlar hahahah diye gülmeleri homofobikliktir. Cunku bunda komik bir sey yok
- +1 yıl
Siz anlamadınız sanırım... tiksiniyoruz bağyan tiksiniyoruz anlamadınız sanırım... size birilerinin beyninize dayattığı sabah akşam propagandasını yaptığı cinsel bilmem ne hakları saçmalıklarından tiksiniyoruz... biz size dayatılan saçmalıklara önem vermiyoruz... siz istediğiniz kadar yırtının sadece eninde sonunda gettolarda sıkışmış olarak yaşayacak bir rezalete saygı duymama hakkına sahibim...
+1 yılKadınlar sakal bıyık bırakınca ne kadar güzel olursa erkek makyaj yapınca da o kadar güzel olur
🥴10 YorumlaArkadaş bakım derseniz anlarım da makyaj olayını nereden çıkartıyorsunuz? Hep kpop yüzünden değil mi?
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. kerimcan kılıklı efemine erkek sayısı artar.. kızların istediğinin gerçekten bu olduğunu sanmıyorum..
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. Sizi kandırmış olurdukk. Ertesi sabaha uyanana kadar :) sizin bize yaptığınız gibii..
12 Yorumla
Soran+1 yılHm o zaman boş ver fjdkfkdkfkf 😂
+1 yılulan bir gün yapacağım lan fondöten far allık eyeliner rimel ruj
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😅
+1 yılSonra piyasada erkek kalmadı diye ağlamayın... ne o iğrenç bir makyaj o ne be...
20 Yorumla
+1 yılNasıl bir soru bu böyle.. dünya nereye gidiyor? Sana bu videoyla cevap veriyorumhttps://youtu. be/aWbjy-aXqro
01 YorumlaZaten kizlarin %93 nun guzelikleri gercek degil ki hep boya erkeklerde oyle yaparsa tipsiz kalmaz hic
00 YorumlaEktiğim nohut... biçtiğim nohut... yeyipte... sıçtığım nohut... kavrulmuşta leblebi olmuş... erkek erkektir...
00 YorumlaYok artık¿!! Ya ztn makyajı önemli bir şey olmadıkça kullanma taraftarı değilim. Erkekler de ise eğer ki idol ve sinema dünyasında ise kullanabilir. Ama diğer türlü olmaz bence.
00 YorumlaMakyaj yapanlar güzel olmuyor ki yapan erkekler de yakışıklı olsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılYinede makyaj cogu kisiyi degistiriyor erkegi neden degistirmesin fkskd
Soran+1 yılOnu kast etmedim anlayan anladı sen anlamasanda olur :D
Soran+1 yılSeni zorlayan yok anlamana? :D
+1 yılEyeliner bi erkeği nasıl yakışıklı hale getirir hayal edicem şimdi
02 Yorumla
Soran+1 yılYanii kizlarin yaptigi gibi degil
Soran+1 yılErkeklerin makyaji erkeklere göre olsa mesela kizlarinkinden farkli olcak?
+1 yılKadınlar makyaj yapınca nasıl ki bu oran artıyorsa aynı şekilde olacağı aşikar
10 Yorumla
+1 yılSiz erkekleri feninen eden toplum. Allah belanızı verecek.
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik sağlığı yerinde hiçbir erkek makyaj yapmaz. Yüzüne krem bilme sürmez 😅 Erkek yüzünü yıkar. Bakımı bundan ibarettir yani.
00 Yorumlaazalır aksine erkeğin bakımlı olması dışında makyaj yapmasına gerek yok
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklıdan ziyade rengarenk olurduk. Hepimiz birbirimize benzerdik.
cut.10 Yorumla
+1 yılKaş aldırır veya büyük bi sivilcesi vardır kapatıcı sürer filan bu tarz şeyler dışında yakışmaz bence
20 YorumlaKızların çoğu çirkin. Makyajla toparlıyolar. Erkeklerde de makyaj olmalı. Yakışıklı oranı baya artar :D
20 Yorumla
+1 yılGüzel erkek oranı artar. Erkeğin de güzeli olmaz karizması olur
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Erkekler bakımlı olsun yeter. Makyaj olmaz bize. 😎
00 Yorumla
+1 yılYok daha neler
Komik erkek oranı artar en fazla00 Yorumlaasla artmaz hanımefendi bu uygulama yani makyaj her zaman bayanlara yakışır ve onlara özeldir
00 Yorumla
+1 yılCinsiyeti yok makyajin yapsinlar. Hepsi tras olmaktan puturlu bi yuze sahip daha iyi olur nakyajli
00 Yorumla
+1 yılZaten çok az adam kaldı herkes. bne mi olsun istiyosunuz ne istiyosunuz anlamıyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Herkes böyle olsun istemiyorlar. Böyle erkek mi var allah aşkına. Çok az var bunlardan. Merak etme tüm erkekler birden asla böyle olmaz. ben şahsen beğeniyorum bu erkekleri.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy tayt giyen erkeği gördü bu gözler hareketler bi absürtleşti birden olmasa da yavaş yavaş erkeklerin kadınsılaşmasını izlemek gözümü kanatıyo hiç beğenmiyorum ama beğeneni vardır tabi
- +1 yıl
elbette beğenmek zorunda değlisin ancak erkeklere bu konuda bir baskı uygulamak, negatif tepki vermek psikolojik şiddete girer.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy negatif tepki verilmesi gereken şeylere negatif tepki veririm bunu beğenebilirsin ama beğenmen normal olduğu anlamına gelmez insanlara bu normal diyemezsin erkek oje de yapabilir makyaj da yapabilir isteyen her istediğini yapabilir bu normaldir diyemeyiz
- +1 yıl
nasıl diyemeyiz ya. rahat bırakın erkekleriiiii
+1 yılsevgilim kucagıma oturup istediğini cizebilir yüzüme ama tabi önce sevgilim olması gerekir
00 YorumlaBöyle oğlum olsa kendi ellerimle tramvayın altına atarım
00 YorumlaAntik Mısır'da da erkekler makyaj yapardı, ama bu ucubelere hiç benzemezlerdi...
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. Kızlar makyajı bıraksa güzellik oranı ciddi düşüş yaşar..
03 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅😅
- +1 yıl
Make up artistler düşünsün bizlerden kazanıyorlar😃
Güzellik & Bakım konusunda 466 cevap paylaştı. Gay olup da gostermeyenler ortaya cikacagi için gay sayisi artar...
19 Yorumla- +1 yıl
Makyaj sende işe yaramamış... erkeklerde de işe yaramaz !!! Makyaj yapmışsın ama çirkinleşmişsin
Soran+1 yılSanki gordude a*k fjdkdkdkc neyse sevmiyor olabilirsiniz homofobiklik yapmicaksiniz kardessssss :)
- +1 yıl
Anlayacaksınız kabul edeceksiniz... bu ülkede kıçını dövdürenleri kabul etmek zorunda değiliz... iğrenççç ötesi varlıklar 🤮🤮🤮🤮🤮 onları görünce ancak kusabilirim !!! Siz hangi manda çişi pisliği üzerinde yaşıyorsunuz bilemem ama ancak böyle anırarak homofobikler diyerek böğüreceksiniz !!! Onlar nerede yaşıyorlarsa yaşasınlar umrumda değiller ama ben öylesi canlılara mesafe koyacağım !!! Siz istediğiniz kadar arkanızı dövdürebilirsiniz umrumda değil... bizden uzak duracaksınız buna mecbursunuz !!!
- +1 yıl
Yok kardeş sana neden diyeyim !!! Malum soruyu soran canlıya dedim... canlı diyorum sadece bunlara... insan ya erkek olur ya dişi bunlar ise olsa olsa bir canlı olabilir ...
- +1 yıl
Homolardan korktuğumuzu sanıyor zeka sorunlu... hayır ben iğreniyorum sadece !!! Nefret desin ne derse desin umrumda değil... bu tip canlılar kazara komşum bile olsalar mesafe koyarım... herkesi kabul etmek dialog kurmak zorunda değilim... bu mahluklara göre ise kabul etmek zorundaymışım... kimse kimseyi zorlama hakkına sahip değil... bu kadar basit... homolar nerelerini dövdürecekse dövdürsün bana ne... ben bu tiplere mesafe koyma hakkına sahibim
- +1 yıl
Bak bu kesin böyle... trend neyse bunlar onu konuşur... dünyaya yön verenler bunlara armut derse bunlar armuttt diye anırır ayva deseler ayva diye anırır... görüşleri yoktur... kendilerine ait fikirleri olduğunu da düşünmüyorum... sadece çevrelerinde ki trende göre laklak
Kadınlar makyaj yapınca güzel kadın oranı artıyor mu 😅
00 YorumlaEğer makyajı fotoğraftaki gibi yapacaksa hiç yapmasın
00 YorumlaO yüz yapısına bağlı yani eşek altın semer giyse yine aynı eşek
00 YorumlaKoreli erkekler makyajlı zaten onlara bakıp kararını ver
00 YorumlaYoldan geçerken şşt yavrum diyip kalçalarını avuçlayabiliceksek olur
02 Yorumla
+1 yılBeni yüz nakli bile yakışıklı yapamaz; o derece tipsizim.
00 YorumlaBu sorudan sonra belki bi soran cikar , farim maskarammi neydi o? , nasil diye:)
00 YorumlaFena olaylar olur erkekler kızlar makyaj yarışmasına girer resmen 👎🏻
00 YorumlaArtmaz, maymuna dönerler 🐒
30 Yorumla
+1 yılGüzellik ile yakışıklılık aynı şey değil. Erkeklerin yakışıklı görünmesi icin iyi bir vücuda ve iyi bir saç sakal imajına ihtiyaçları var. Makyajla sadece escinsel görüntüye sahip olurlar.
32 Yorumla- +1 yıl
Sonunda zeki bir insan. Yorumunu beğenmeyen şu iki tane kadın var ya. Onlar evcilik oynadıklarını sanıyorlar 😅
- +1 yıl
@sıcaksimit mantıksız birsey söylediğimi düşünmüyorum ama yine de kendileri bilirler. Baklavaya şerbet dökersin çünkü şerbet ile güzel olur ama tursuya şerbet dökmezsin saçma sapan birsey olur. Güzellik yakışıklılık meselesinde de buna benzer birsey anlatmaya çalıştım.😂
- Devamını Gör (217)
Devamını Gör(262)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem