Aksaray da bir masaj deneyiminiz oldu mu?

Ilkten bir yere gittim marmarayin ilerisinde bir otel , internetrw bir yorumda terapistler paralı teklif ediyor yazıyordu girdim içeri resepsiyon masaj yerimiz -2 de dedi.
Aşağı iniyorum daracık koridorlar buharlı camlar , tuhaf ışıklar derken ulaştım , nicki minaj a benzeyen bir kadın duruyordu dedim masaj hizmeti alacaktım
Bana fiyatları çıkardı normalde 400 ama size eski fiyattan olur dedi, bakışlar vs gel seni bi s... kafasındayım
Ben korktum , bir de hayatında sevgilisi dahi olmamış insanım dedim ben fiyat araştırması yapıyordum hangisi uygunsa ona gitcem diyip kacarcasina çıktım. Sonra geri geldim yine oraya dedim nolcaksa olsun afagah
Icerde ilk girişteki adama dedim aşağıda erkek yok dimi sadece kadın masorler dedi evet evet erkek sadece burada ben varım girişte o kadar aşağı kadın dedi. Neyse indim aşağı bu beni görünce bi gözlerini devirdi niye gittin niye geldin dercesine..
Sonra neyse ben dedim kadın yapıyor dimi masajı erkek yok filan sonrası kizlar geldi , biri siyahı bir taylandli zaten Türk yok. Ben ne tür mesajlar var dedim anlamadım dedi aroma mi klasik mi diye sormuştum dedim gösterdi bu Sefer
Neyse ben masaja girdim bi bk olmadı, ama dışarıda 2 tane erkek vardı iri yarı oranın sahibi gibi yukarıdaki adam bana yalan söyledi yani.
Ben odadan çıkıyorum bunlar başka yere geçiyorlar filan kadınlar uyarıyor çıkıyor diye
Neyse çıkarken kolay gelsin dedim hepsi garip garip baktı sgit daha da gelme der gibi anlamadim
Güncellemeler
+1 yıl
2838483
Aksaray da bir masaj deneyiminiz oldu mu?