Ilkten bir yere gittim marmarayin ilerisinde bir otel , internetrw bir yorumda terapistler paralı teklif ediyor yazıyordu girdim içeri resepsiyon masaj yerimiz -2 de dedi.
Aşağı iniyorum daracık koridorlar buharlı camlar , tuhaf ışıklar derken ulaştım , nicki minaj a benzeyen bir kadın duruyordu dedim masaj hizmeti alacaktım
Bana fiyatları çıkardı normalde 400 ama size eski fiyattan olur dedi, bakışlar vs gel seni bi s... kafasındayım
Ben korktum , bir de hayatında sevgilisi dahi olmamış insanım dedim ben fiyat araştırması yapıyordum hangisi uygunsa ona gitcem diyip kacarcasina çıktım. Sonra geri geldim yine oraya dedim nolcaksa olsun afagah
Icerde ilk girişteki adama dedim aşağıda erkek yok dimi sadece kadın masorler dedi evet evet erkek sadece burada ben varım girişte o kadar aşağı kadın dedi. Neyse indim aşağı bu beni görünce bi gözlerini devirdi niye gittin niye geldin dercesine..
Sonra neyse ben dedim kadın yapıyor dimi masajı erkek yok filan sonrası kizlar geldi , biri siyahı bir taylandli zaten Türk yok. Ben ne tür mesajlar var dedim anlamadım dedi aroma mi klasik mi diye sormuştum dedim gösterdi bu Sefer
Neyse ben masaja girdim bi bk olmadı, ama dışarıda 2 tane erkek vardı iri yarı oranın sahibi gibi yukarıdaki adam bana yalan söyledi yani.
Ben odadan çıkıyorum bunlar başka yere geçiyorlar filan kadınlar uyarıyor çıkıyor diye
Neyse çıkarken kolay gelsin dedim hepsi garip garip baktı sgit daha da gelme der gibi anlamadim
Aşağı iniyorum daracık koridorlar buharlı camlar , tuhaf ışıklar derken ulaştım , nicki minaj a benzeyen bir kadın duruyordu dedim masaj hizmeti alacaktım
Bana fiyatları çıkardı normalde 400 ama size eski fiyattan olur dedi, bakışlar vs gel seni bi s... kafasındayım
Ben korktum , bir de hayatında sevgilisi dahi olmamış insanım dedim ben fiyat araştırması yapıyordum hangisi uygunsa ona gitcem diyip kacarcasina çıktım. Sonra geri geldim yine oraya dedim nolcaksa olsun afagah
Icerde ilk girişteki adama dedim aşağıda erkek yok dimi sadece kadın masorler dedi evet evet erkek sadece burada ben varım girişte o kadar aşağı kadın dedi. Neyse indim aşağı bu beni görünce bi gözlerini devirdi niye gittin niye geldin dercesine..
Sonra neyse ben dedim kadın yapıyor dimi masajı erkek yok filan sonrası kizlar geldi , biri siyahı bir taylandli zaten Türk yok. Ben ne tür mesajlar var dedim anlamadım dedi aroma mi klasik mi diye sormuştum dedim gösterdi bu Sefer
Neyse ben masaja girdim bi bk olmadı, ama dışarıda 2 tane erkek vardı iri yarı oranın sahibi gibi yukarıdaki adam bana yalan söyledi yani.
Ben odadan çıkıyorum bunlar başka yere geçiyorlar filan kadınlar uyarıyor çıkıyor diye
Neyse çıkarken kolay gelsin dedim hepsi garip garip baktı sgit daha da gelme der gibi anlamadim
Güncellemeler
+1 yıl
2838483
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aksaray zaten seen tam kucaga dusmmuusun. Tek sakin gitme. Otel be spa salonlari vr. Bayrampasa lionel messi titanic wish morre otel spa hizmeti de mevcut. Yardimcci olabilirim
Ben bilerek gittim zaten ama korktum
Ben yardimci olurum. Yabanciya gitme
asdfghjk bişi anlamadım ne tuhaf bişi yaşamışsın ben çok bilinen otellerinde masaj yaptırıyorum ccrown plaza gibi öneririm
Ben de en son hilton da yaptırdım tatlım ama oralarda o hizmeti vermiyorlar baya profesyonel oldukları için
O yüzden böyle bir yer seçtim ama kendim korktum bunu da yansıttım o yüzden şey yapamadılar 😀
bence çok güzel yapmışsın farklı bir adrenalin olmuş
Düzgun güzel yerlere gidin oralarda ne işiniz var
Bilerek gittim o anları yaşamak için ama cesaret edemedim
Bence birdaha gitme derim sonra sonu kötü oluyor
Tecavüz ederler mi diye korktum sadece yoksa orami burası ellemeleri yalamalari sorun olmazdi
Hmmm mevzu farklı yani 😄😄iyi akşamlar
Kaportayı güç bela kurtarmışsın
Ya korktum tecavüze filan uğrayacağım sandim bir de -2. ci kata indiriyorlar bağırsam sesimi duyan olmaz
Ama kadinlari bir gorcektin biri nicki minaj a benziyor birinin popo jlopez
Ben erkek yok dimi filan deyince tip tip baktılar ne bkuma geldin der gibi
Bu arada Aksaray dediğin Niğde Aksaray mı yoksa İstanbul Aksaray mı
Niğde aksaray ne alaka ya sfsgshshs
Fuhuş dediğime göre neresi olcak
İstanbul da bir daha gitmek isterseniz ben size daha sağlıklı yerler öneririm. Allah korusun bu seferlik başınıza kötü bir şey gelmemiş daha nezih yerlere gidin bundan sonra bende bu sektörün içindeyim dönen iğrençlikleri hayal dahi edemezsiniz
Ben aslında bile isteye gittim canım çektiği için ama o kadar değişik tipler vardı ki bunlar grup yapar benle dedim
Vaktiniz varsa takip edin ben size birkaç olay anlatayım siz belki o zaman olayın ciddiyetini kavrarsınız
Ne bilcem sallamadigini
Yani haklısın
Tamam takip atıyorum anlat bakayım merak ettim
Sen mutlu sonlu yere gitmişsin
Ama bir şey olmadı
Sana olmaz zaten erkekler gider bayan gidince şaşırmışlardır
Anlamadim
Mutlu sona erkekler gider bayan görünce şaşırmışlardır ifşa olmayalım diyede masajı yapmışlardıt
E kadın kadına istiyorum belki
Belli etseydin istediğini o zaman siyahiye😂
Siyahi bana cok ters bakıyordu
Bana irite oldular, erkek müşteri bekliyorlardı sanırım
Eee yani bayanı arzulamaz
Ben masoz çağırayım otele en iyisi
Bay bayan fark etmez yazanlardan
Ben kral masaj yaparım
Aksaray mı
mutlusonlu masajmı