Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bildiğiniz bir marka ismi falan varsa söyleyin lütfen. Aslında kokulu krem de olur ama lütfen adi kokulu değil kaliteli kokular istiyorum. Basit şeyler değil aradığım. Yoksa onlar piyasada çok? Bilen varsa yazsın lütfen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hiçbir şey sürme kimyasal sürdün diye güzel kokar ama uzun uzun emilmiyor koku bir süre sonra sıkıyor iyi yapcam derken kötü olur hemde zararlı
Anladım peki teşekkürler.
Ablacım özel bölgeye kimyasal hiçbir şey sürülmez. Öyle parfüm falan da sürersen burna parfüm kokusu gelmez yani haberin olsun.
Parfüm tarzından ziyade kaliteli kokulu krem olabilir..
Tamam işte o da olmaz. Yani kimyasal içerikli hiçbir şey süremezsiniz oraya. Florasını bozarsınız, fitil ya da ilaç kullanmak zorunda kalırsınız.
Ya içine sürmeyeceğim dış kısımlara süreceğim tabiki içine değil
Ya ben de anlatamıyorum sanırım derdimi. Vulva bölgesine yani dış genital bölgeye (buna adet kanınızın geldiği yer de dahil dış kısmı, yani dudakları da dahil) herhangi bir kimyasal sürülmez. Başka nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Bu konuda bilgiliyim ki sizi uyarıyorum ama siz yine yapmak istiyorsanız yaparsınız, size kalmış.
Peki teşekkür ederim bilgiler için😘😘😘
Tatlım buna gerek yok ki aşko erkekler görse direk yapışır ya :)
Ya yapışıyor zaten emiyor suyunu da emiyor ama ben ekstra bir çıldırtma istiyorum.
Ayy çok fenasın var ya :) çilekli ya da meyveli şeyler vardır ya sürmek için aşkı
İşte nedir bunlar? Nerde satılıyor. Doğal kokum çilekli gibiymiş ama ben ekstra sürmek de istiyorum.
Yaa çilekli demek :) libido çok yüksek sanırım aşko :)
Aşkım bu benim değil tadıma bakanın fikri.
Yaa çok güzel aşkım bunu diyen tek kişi mi peki seni azdırmak için felsn demesin
Yok ilk sevgilim de demişti yıllar önce
Herkes çilek diyemez heralde
Yaaaa ne yiyip içiyorsun aşko bu çilek kokusunun püf noktası ne acaba :)
:) valla bebiiişim bilmiyorum ama o da çilek gibi kokuyo demişti bu da öyle diyo. İkiside atıyo mu acaba pujaa
Ayy yok tatlım öyle diyorsalar öyledir ama bu erkek milletine güven olmaz biliyorsun aşko :)
Ya ama oral yaparken kendinden geçiyor zevkten bu kadarmı zevk alınır demekki bir tat alıyo heralde:) çilek değilse de pancar😂
Ben o zevki izlerken adeta şaşırıyorum
Ayy öyle Bi anlatıyorsun ben bile merak ettim aşkım ya :) o kadar övdün ki :)
İzlemek ayrı bir zevk zaten tatlım :)
Neyi göreceksin adamın halini mi:) valla ben böyle bir kendinden geçiş asla görmedim. İnleyerek yapıyor
Fark etmez aşko ya sen neyi görmemi istersen onu :) heyecanlandım valla ya :)
Çünkü benim herşeyim ayrı bir heyecan.
Ayy seni kesin tanımam lazım benim ya :)
Yazık ki tanıyamayacaksın fakat dediğim gibiyim. Tanıyamayacaksın ama😂
Ama ya neden ya :( gizliden çıkayım diyecektim konuşalım diyecektim ya :(
Bebeğim bu kendinden geçen adam beni de kendimden geçirsin diye mi😂
Yaa neden olmasın aşko paylaşımcı ol azcık hahaha :)
Ya zaten bir tane daha paylaşımcılık yapıyorum olmaz tatlım ya
Yaa kim o bakım :(hımm bana gelince olmaz öyle mi küstüm hıh :(
Tatlım mesaj atarsan sevinirim daha rahat konuşuruz güzel olur ya gizliden çıktım bekliyorum bak
Aşkım yoğunsun galiba ya
Orasinin kendi kokusu zaten afrodizyak etkili kiz 😊
Papatya kokusunu tenine çilek ya da istediğin kokulu yağ var onu da oraya deneyebilirsin
Papatya kokusu derken ne şekilde kullanacağım? Çilek kokulu yağ mı var?
Papatya kokulu parfüm tarzı kokular var. Çilek kokulu olması lazım. Bakım için herhangi bir şey kullanmıyor musun?
Ya kullandığım ürnleri hep yurt dışından alıyordum türkiyedekileri de bilmiyorum. Yurt dışına da çıkamadım coronadan beri ürün arıyorum. burada da düzgün ürün bilmiyorum hep bayağı kokular var
Anladım detaylı bakmak gerekiyor. Sevdiğin bir koku var mı?
Fresh kokuları seviyorum
Jel denedin mi çilekli olanı bile var?
Duş jeli mi diyorsun? Onu diyorsan tabiki
Duş jeli de olabilir de özel bölge için jel var çilek aromalı
Markası ne
Durex var okey var
Ne gerek varki
Canım benim güzel koksun ekstra çıldırtsın diye
Saten güzeldir ekstra kokuya alıştırmamak lazım bırak şu an ki kokusuna bağlı kalsın
Hımm aslında mantıklı fikir. Şu an kendi doğal kokusuna bağımlı gibi. Öyle mi kalmalı yani
Evet kokuyu degiştirirsen hep farklı kokular arayacak ama şu an ki kokusu sadece sana özgü bu kokuya bagımlıysa farklı koku arayışı içine girmeyecektir
Evet olabilir aslında
Tanımadığım adama güzellik yapıyorum😊
:))) ya ne kadar koku sürersem süreyim o ne yapıp edip asıl öz kokusuna ulaşıyor aslında. Yani aslında senin dediğine çıkıyor konu. Evet güzellik yapıyorsun:)
O öz kokuyu nereden nasıl buluyor?
Sürdüğüm şeyleri diliyle temizleyerek
Asıl aradığı şeye ulaşıyor o kokuya
Adam arı gibi kendi balını kendi yapıyor sanırım
Su falan ihtiyacınıda oradan karşılıyor
Evet o an öyle oluyor gerçekten. İzlemek gerek onun aldığı hazzı. Çok mutlu ve sanki dünyadan kopmuş gibi görünüyor
Aynı mutluluğu sana verebiliyorsa sıkıntı yok
Sen olsan sana bunu yapan birinin bu kendinden geçişinden tat almaz mısın tabiki alırsın bende alıyorum
Bence sende onun suyunu içerek ona o mutluluğu vermelisin sende onun kokusuna bagımlı olmalısın
Hayır ben yapmıyorum o yapıyor.
Ben olsam isterdim
O da istiyordur ama içinden:)
Adama kim bilir neler yaşatıyorsun ki dışına vuramıyor
bir şey yaşattığımdan değil de bir şey söylenebilen biri değilim. O da aslında öyle biri ama ben daha fazla değilim demekki
Arada söyle yemek yesin o su mideyi eritir
:)
😊😊
Nemlendirici sürmen yeterli
Onu ben de biliyorum ben farklı kokular sordum
Farklı kokulu nemlendiriciler var parfüm hassas bölge olduğu için yakar diye biliyorum. Ama avokado veya tropik meyve özlü nemlendiriciler çok ilgi çekici
Bildiğin marka var mı tavsiye edebileceğin
Guzel kokuyordur o
Merak ettim kokusunu