+1 yılKendi şahsıma konuşacağım bana da o kadar bir teklif geliyor ama ben reddediyorum öyle yaklaşanlara da soğuk yapıyorum ben bir şeyler hissetmediğim sürece hiçbirini kabul edemem hayatımda flörtlerim tabii ki oldu buluştum gezdim yedim içtim ama hiçbir zaman sevgili canım cicim boyutuna gelmedi sadece bir hoşlantıydı ve gelip geçti ayrıca çoğu kişi benimle birlikte olmak isteyenlerdi başka amaçlar yatıyordu ve ben kör olmadığım için bu duruma izin vermedim kimseye kendimi kullandırtmadım.. bir canım cicime kanmayan bir kadınım.. umarım bir gün karşıma biri çıkacak ve bir gün ben de birini sevebileceğim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Vallahi bu hayatta gerçekten senin gibi güzel bir bayan bulmak için ama şu yattım ama şu anda arıyorum ama bir türlü denk gelmiyor.
Senin gibi evdeyimmemiş bir sevgilim olsa herhalde %99 sonunda evlenirim.
22 yaşında olupta orantı olarak sevgilisi olmamış olması %1 dir. Çünkü insan psikolojisinde sürü psikolojisi denen bir kafa yapısı vardır çoğunluk nereye giderse sorgusu sualsiz ben de otarafa giderim misali.
Sen gereksiz fuzuli kişilerin söyledikleri sözler ya da davranışları bırak çok özelsin bu özelliğini korumaya devam etmelisin bence. Kendine fazla iki aldı gerçekten dediğin gibiysen senin gibi insanların var olduğunu bilmek bile marsa ufak bir ışık gibi.12 Yorumla
Soran+1 yılSadece sevgililik olarakta böyle değil, kız arkdaş seçerkende zorlanıyorum çok boş ve düşüncelerime uymayan kişiler de var çevremde ben öyle eğlenmeli taklmalık istemedim evet ama çevremde de de değiniz gibi hele ki bu yaşlarda herkesin sevgilisi var insan özeniyor ama hem doğrusunu bulmak istiyorum hem de aşık olmak, aman ne de olsa ayrılırım kafasında değilim? Böyle düşünüyor olduğum için sevgilim olmamış olabilir değil mi? Bu çikrin olduğunu göstermez mi!
- +1 yıl
Haklısın
İnsan kendine güzel görünmeli kendini sevmeli ki başkaları tarafından sevilebilsin. Güzel bir kızın sevgilisi olmamış olabilir şu açıdan mesela utangaç olan arkadaşlarda olabiliyor aşırı güzelliklerinden dolayı ilgimi çekiyor bakma gereği duyuyorum kafayı çevirebiliyorlar araştırmam sonucunda bir kısmının utangaçlık durumlarını öğrendim. Diğer bir konu ile alakalı olarakta şu sebepten dolayı yalnız olabilirler bir kişi güzel bir kıza baktığı zaman bu bana bakmaz düşüncesine kapılabilir bu yüzden de aşırı güzellerin sevgilisinin olmama durumlarını tahmin ediyorum. Velhasıl boşuna söylenmemiş güzelliğin 10 para etmez bu bende ki aşk olmasa😅 A. Veysel Şatıroğlu
08 Yorumla
Soran+1 yılBende birinci yazdığın var Ama madem utangaç olduğumuzu anladın başka türlü yanaş? Bide bakmayınca ne düşünüyorsun hoşlanmadı demiyor musun?
Soran+1 yılNasıl anlayamadım
Soran+1 yılBunun benim sorumla alakası nedir
- +1 yıl
Konu güzel kızların hiç sevgili olmama durumdan çıkıp ilerlemiş tabi yorumu okurken başınıza bişeyler düştüyse olay şansımı seveyim filminde ki adamın düştü duruma da gelmiş olabilir. Kaldı ki insan ilgisini çekmeyen bir konu ile alakalı interaksiyona girmez anlamadığı yerleri sormaz bunları merak edip soruyorsa ve bunun konuyla alakası nedir diyorsa ya konulara mutakıp değildir ya da merakı geçtikten sonra kendi işine yaramayacağını düşündüğünde alakasız konuymuş gibi yaftalayarak karşıya yıkma durumu için çabalıyor olabilir keyifli yorumlar he de geç 👍👍
Soran+1 yılHe
Merhaba elbetteki güzel bir kızın kimseye güveni olmadığı için veyahutta kendi kişisel problemleri olduğu için hiç sevgilisi olmamış olabilir güzel kızların her zaman sevgilisi olmuş olacak diye bir kural yoktur tanıdığım bir çok kız var 20’yi aşkın yaşında ve hiç sevgilisi olmamış bu tarz işlere hiçbir zaman mail etmemiş hala demeyle etmeyen tamamen hayatını kendisine adamış insanlar var yani bu kötü bir şey değil üzülmek istemiyor demektir sevgilisi olmamasının tek açıklaması bana göre bu olabilir üzülmek istemiyordur ve bu yüzden de sevgilisi yoktur çevresinde sevgilisi olup üzülenler çok fazla vardır örnek olarak
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılBenimde olmadı bu yaşıma kadar ve bunu öğrenen yalan söylediğimi düşündü hep.
Olmayan bi' şeyin yalanını nasıl söylerim ya? 😄
Umarım değerini bilecek, kıymet biçen ve sana saygısını bozmayacak biri çıkar ve çok mutlu olursun. 🤗11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bide şaşırıyor bazıları
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKime göre güzel? Görecelidir bakış açısı. Sen kendini güzel bulursun, ben bulmam. Hatta en güzeli bile güzel bulmayabilir insan. Soruna cevaba gelirsek, soru saçma olduğu için saçma cevap vereceğim; Eğer laylaylom biri ise kashar olacaktır.
11 Yorumla
Soran+1 yılLaylom ve kashar olanların mı olur
+1 yılEvet olabilir. En yakın arkadaşım dünyanın en güzel ve en çekici kizi olmasına rağmen sevgilisi hic olmadi. Ve flört falan da olmadı yani. Kendisine gore birini bulamadı. Kendisine açılan bir sürü kişi olmasına rağmen hiçbiri dikkatini cekmiyor. Dikkatini çeken kişiler de şeref yoksunu çıktılar
15 Yorumla
Soran+1 yılBeğendiği kişiler onu beğeniyor mu
- +1 yıl
Gidip söylemedi şu zamana kadar. Hep içinden sevdi. Ama beğenmeme ihtimalleri de olabilir yani. Bu o kızın çirkin olduğu anlamına gelmiyor
Soran+1 yılGüEl olup olmadığımızı nasıl anlarız o zaman
- +1 yıl
Bence sen çok güzelsin. boş ver kim ne derse desin
Soran+1 yılYa ne kadar iyi kalplisin teşekkür ederim
+1 yılOlabilir konuştuğum birileri olmuştur sevgili olmasanız bile...
21 Yorumla
Soran+1 yılTelifi eden oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılotur ağla ya da biraz dışarı çık sosyal çevreni genişlet ikisi de sana kalmış
113 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ağlarım
Cevap sahibi+1 yılberaber ağlayalım :D gerçi ben evlendim ama benim ağlamak için başka sorunlarım var
Soran+1 yılNeden ağlıyorsun sen evlendim diye mi
Cevap sahibi+1 yılyok işle ilgili maaş sorunu. stres filan
Soran+1 yılAsgari ücret mi
Cevap sahibi+1 yıldeğil üzeri ama yetmiyor
Soran+1 yılYaaaa eşiniz çalışmıyor mu
Cevap sahibi+1 yılo da çalışıyor tabii ama yine yetmiyor kurtamıyor.
Soran+1 yılYetmesi lazım değil mi ama
Cevap sahibi+1 yılyani bu günü elbet idare ediyorum idame ediyorum, ancak gelecekte bir ev sahibi olamayacağım belki de, emeklilikten sonra nasıl hayatta kalacağım bilmiyorum.
Soran+1 yılAaa evet ya eviniz olsa her şey daha kolay olurdu
Cevap sahibi+1 yılağlayalım mı beraber
Soran+1 yılEvet
+1 yılEvet olmamış olabilir.. Normal bir şey. Çirkin olduğunu düşünmeni gerektirecek sebep bu olmamalı. İstersen olur.
10 Yorumla
+1 yılDert etme daha önünde uzun yıllar var. Akışına bırak elbet kalbin biri için atacaktır.
10 Yorumla
+1 yılSeni görmeden bunu nerden bilelim canım ya bence güzelsindir
10 Yorumla
+1 yılolabilir birine güzel gelen bir başkasının gözün de güzel olmak zorunda değildir.
10 YorumlaBunu düşünerek kendine itiraf etmişsin simdi kabullenme zamanı 😁 insanlara yaklaşım biçimiyle alakalıdır bence
08 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin miyim kabul mü edeyim
Soran+1 yılÇirkinsin diyorsun yani kısaca
Soran+1 yılHahahah ya biraz çekingenim soğuk duruyorum ondsn mıdır
Soran+1 yılBekliyorum bekliyorum ve yine bekliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynaya bakmiyon mu cirkin olup olmadığını sen bilmen lazım ve hiç olamamış olabilir istemeye bilir insan sevgili herkesin olmak zorunda değil
21 Yorumla
Soran+1 yılAynada herkes kendini biraz beğenir bence güzel görür zaten
bu normal bir durum bencee. sevgilin olsun mu istiyorsun peki?
010 Yorumla
Soran+1 yılArtık evet
Soran+1 yılUtanıyorum
Soran+1 yılSevgilim olmuyorrrrrr
Soran+1 yılEvet gözüm de bozuk göremiyorum
Soran+1 yılYok benim reelde de
+1 yılProfiline resmini koy hatta saçını koy teklif yağar burada ne çirkini😊
04 Yorumla
Soran+1 yılOf onları saymıyorum onlar sapık zaten
- +1 yıl
Yoo sevgili olmak istiyor çoğu seks daha kolay bulunuyor bence hatalı bakış açısı.
Soran+1 yılSeks istemem
- +1 yıl
Sevgili ol bence seks değil
Olabilir de sevgilinin olmayışı biraz da sana bağlı senin de istemen lazım :-)
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç tipini beğendiğim karakteri de düzdün denk biri çıkmadı
Soran+1 yılYa be diyorsunuz gidin be
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir neden olmasın. Güzel kız diye şimdiye kadar biriyle çıkmak zorunda değil
10 Yorumla
+1 yılSevgili olmamak guzellikle degil sevebilmekle alakali siz sevip karsilik bulmamis biri degil sevebileceginiz birinin olmamasi sorun sorunuzdan anladigim bu
10 Yorumla
+1 yılVeren varken sevene sıra gelmiyor maalesef
216 Yorumla
Soran+1 yılOooo işten dürüstlük
- +1 yıl
Doğru olanı söyledim
Soran+1 yılBen ne yapayım hep yalnız mı aklcam
- +1 yıl
Yo tabi ki kalmıyacaksın senin hoşuna giden birisi varsa gidip açılacaksın
Soran+1 yılBen açılmam çok çekinitim
- +1 yıl
Ama bu şekilde kaybeden sen olursun belki hoşlandığın kişide çekinden senden hoşlanıp söyleyemiyor. Ölüm yok ya sonunda
Soran+1 yılMaalesef onu beklerim ben
- +1 yıl
Peki saygı duyuyorum
Soran+1 yılDaha çok mu beklerim
- +1 yıl
Sevdiğin ya da hoşlandığın birisi var mı?
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Onun bundan haberi var mı?
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
O zaman üzülerek söylüyorum çok beklersin
Soran+1 yılDirekt ben senden hoşlanıyorum demenden nasıl belli edebilirim
- +1 yıl
Bakışlarından konuşmalarından biraz cilve
+1 yılKişiliğini beğenmiyor olabilirler bu kadar yüzeysel düşünme
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi olmanın güzellikle ilgisi yok. Dikkat çekici özelliğin varsa daha kolay sevgilin olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKezban olmayasin kendini guzel saniyor olmayasin sadece🤣🤣🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılYo
Cevap sahibi+1 yılAhaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeklifleri reddedersen ve hep erkekten teklif beklersen tabi olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAma herkese nasıl evet diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılHerkes mi teklif etti
+1 yılİnstagram mesaj isteklerin 10'dan azsa ağlamaya başlayabilirsin. Peçete markası olarak teno kullan.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma instagramda fotom yok
- +1 yıl
Hmmm onu dikkate alma o zaman. Bunları kendine dert etme güzel bir kızın sevgilisi olmamış olabilir gayet de doğal.
Güzellik & Bakım konusunda 888 cevap paylaştı. Güzel diye olacak diye bir kaide yok.
10 Yorumla
+1 yılEgoist ergensen ondan sevgili olanda geri bırakır
12 Yorumla
Soran+1 yılNe ergeni ya yaşım 22 oldu
- +1 yıl
Ergenlik yaşla alakalı değildir, dilersen takip et test edelim
Ağlamışsındır zaten de🙄
03 Yorumla
Soran+1 yılAğladım
Soran+1 yılBen utanıyorum bende yapamıyorum
Olabilir niye olmasın
00 YorumlaSonu güzel olmayacaksa olmasın daha iyi
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ailesi muhafazakar ise olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
+1 yılİlginç
12 Yorumla
Soran+1 yılİlginç olan ne
- +1 yıl
Güzel olmana rağmen sevgilin olmamasına merak ettim görünümünü dediğin kadar varmısın diye
+1 yılgaliba çekici sinn
016 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
tahmin we ciddiyet
Soran+1 yılÇekici neden dedin
- +1 yıl
tahmin walla
we ben yanılmam
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
boyun nsll
Soran+1 yıl160
- +1 yıl
ortanın ortası
Soran+1 yılİyi mi
- +1 yıl
basenliysen süper
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ince bacak sevmem ben
Soran+1 yılİnce bacaklarım çok memnum
- +1 yıl
incenik mi
Soran+1 yılSayılır
- +1 yıl
hmm
+1 yılolabilir olmalı
010 Yorumla
Soran+1 yılNasık
- +1 yıl
ağlama düşünme
Soran+1 yılDüşünmeden olmuyor
- +1 yıl
düşününce de olmuyor o zaman düşünmemek en iyisi değil mi?
Soran+1 yılPsikolojim bozuldu çok yalnızım
- +1 yıl
yalnız değilsin ama yalnız olduğunu sanıyorsun yalnızlık yanında sana zararlı olanlardan iyidir ayrıca emin ol zarar verenler daha çok üzer seni
Soran+1 yılBen zaten çok hassas biriyim ilişkim olsa da hemen üzülürüm alınırım bir şeylere kesin
- +1 yıl
işte o yüzden üzülme seni hak eden çıkar karşına
Soran+1 yılYa kimse çıkmazsa
- +1 yıl
bu düşüncelerden kurtulman lazım neden çıkmasın
+1 yılolabilir tabiki..
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olabilir
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla güven me benim gibi acı çekersin (e)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılİhtimal dahilinde
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. olabilir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı. Olabilir tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel kıza erkekler sıraya girip teklif eder
01 Yorumla
Soran+1 yılEden oldu
Olalım